Προς το περιεχόμενο

Mεγάλο πρόβλημα στα chipsets των Sandy Bridge, 300 εκατομμυριάκια χασούρα για την Intel.

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία το motherboard στα αλλαΖουνε. Με τον επεξεργάστη τι γίνεται; Και αν έχεις κάνει αναβάθμιση η έχεις πάρει ολόκληρο pc τα υπόλοιπα parts τα βάζεις στο πατάρι και όταν βγουν καινούργιοι τα βάζεις; Με τη κάρτα γραφικών τι κανείς; Την κρατάς και μέχρι τον Απρίλιο τι; την κοιταζεις;και αν έχεις πάρει καμία πανάκριβη 69xx και μέχρι τον Απρίλιο έχει πέσει κανά 50ρικο η τιμή της;

Sent from my iPhone using Insomnia

αντε παλι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ Η ΜΗΤΡΙΚΗ

μονο οι σατα 2 ενδεχομενως να παρουσιασουν μειωση αποδοσης εν καιρω

πω ρε τιποτα δεν εχεις διαβασει? παραπανω τοσα ποστς γραφτηκαν

παρακαλω τα amd trolls να μας αδειασουν τη γωνια

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε παιδιά τα λέμε τόσα χρόνια AMD και ξερό ψωμί.... :P :P :P

ναι TLB bug μετά από πόσους μήνες καθυστέρησης του Phenom, καλά τα πήγε και η AMD...

Δημοσ.

οι i7 μετα και απο 3 χρονια θεωρουνται οι ισχυροτεροι επεξεργαστες για πολυ πλακα... (περα των sb)

Σε τι επιπεδο τιμων μιλαμε?Αν ειναι για 970,980 μοντελα που κοστιζουν 600 και 800 ευρω ,στον μεσο καταναλωτη ειναι αχρηστα.Μιλας για τον Ασπρο Ελεφαντα στο σαλονι?Η AMD σου δινει εξαιρετικους τετραπυρηνους,εξαπυρηνους σε φτηνες τιμες που ειναι ισχυροτατοι.Οταν πληρωνω θελω λειτουργικο προιον για τις αναγκες μου,value for money,οχι e-penis.Δεν θελω overkill cpus ουτε να κανω την intel πλουσιοτερη,no thanks.

Οι Sandy 1155 ,μαλιστα ειναι value for money,για να ειμαι αντικειμενικος,και αξιζουν σιγουρα.Αυτο προτου τα σκατωσει η μαμακα intel.

(Σορρυ,no trolling ,απλα απαντω στον συμπαθεστατο φιλο Bill που τυγχανει να ειναι και Man United οπως εγω.)

Δημοσ.

To chipset του Αγίου Βαλεντίνου ..

Με pcb σε σχήμα καρδούλας και με ανεμιστηράκι που σφυρίζει στον αέρα ...Σ'αγαπώωω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...