moredread Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ρε παίδες υπάρχει ενημέρωση...οι εταιρίες έχουν βάλει μπρος για τις νέες παρτίδες μητρικών...με το fixarismeno chipset? Η Asus δίνει αντικατασταση ή τα λεφτα πίσώ...με επίσημη ανακοίνωση! http://event.asus.com/2011/SandyBridge/notice/ έχει και τηλέφωνο για ελλάδα...να μάθεις τι παίζει και πως να κινηθείς!
FarCry Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ρε παίδες υπάρχει ενημέρωση...οι εταιρίες έχουν βάλει μπρος για τις νέες παρτίδες μητρικών...με το fixarismeno chipset? Η Asus δίνει αντικατασταση ή τα λεφτα πίσώ...με επίσημη ανακοίνωση! http://event.asus.com/2011/SandyBridge/notice/ έχει και τηλέφωνο για ελλάδα...να μάθεις τι παίζει και πως να κινηθείς! μεγαλε εδω ειναι ελλαδα. αυτα που ξερεις δεν περνανε!
UpToDate_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μεγαλε εδω ειναι ελλαδα. αυτα που ξερεις δεν περνανε! +100000..
kadaka80 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μεγαλε εδω ειναι ελλαδα. αυτα που ξερεις δεν περνανε! Πρέπει να χεις φάει μεγάλη ήττα με τα ελληνικά μαγαζιά.
UpToDate_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πρέπει να χεις φάει μεγάλη ήττα με τα ελληνικά μαγαζιά. Εκείνος,εγώ και άλλοι 170.000 εγγεγραμμένοι του insomnia..
zanzavar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ρε παίδες υπάρχει ενημέρωση...οι εταιρίες έχουν βάλει μπρος για τις νέες παρτίδες μητρικών...με το fixarismeno chipset? Αφού δεν είναι έτοιμο από την Intel πως να αρχίσουν τις μητρικές? Από Μάιο περίμενε, λογικά. Q2 2011 υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε. Κάποιος είχε ρωτήσει αν τα laptop επηρεάζονται από το πρόβλημα της Intel ή περιορίζεται μόνο στα desktop. Την απάντηση νομίζω την δίνει η Toshiba με την ανακοίνωσή της για επιστροφή και πλήρη επιστροφή χρημάτων (αυτά είναι....). Επίσης ζητάει την απομάκρυνση όλων των προσωπικών αρχείων από τα εν λόγω laptop.
moredread Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μ'αυτα και μ'αυτα...εγώ τώρα που θέλω να κάνω αναβάθμιση!!! ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ παίρνω? μάλλον θα πάω για ι7 950 + Χ58 ...να'χω τοκεφάλι μου ήσυχο!
epivitor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Εγω αρχιζω παλι να κανω σκεψεις για phenom 955 εκτος και αν βγουν στην κυκλοφορια οι sb πριν τον Απριλιο.
benign Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μ'αυτα και μ'αυτα...εγώ τώρα που θέλω να κάνω αναβάθμιση!!! ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ παίρνω? μάλλον θα πάω για ι7 950 + Χ58 ...να'χω τοκεφάλι μου ήσυχο! Αυτο φιλε δεν ειναι αναβαθμιση αλλα υποβαθμιση.(Πας σε socket νεκρο 3 ετων.)
vasilisga Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο φιλε δεν ειναι αναβαθμιση αλλα υποβαθμιση.(Πας σε socket νεκρο 3 ετων.) οι i7 μετα και απο 3 χρονια θεωρουνται οι ισχυροτεροι επεξεργαστες για πολυ πλακα... (περα των sb)
coffeex Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μεγαλε εδω ειναι ελλαδα. αυτα που ξερεις δεν περνανε! Περνάνε αρκεί να είναι ενημερωμένοι.
FarCry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη αν την εστελνες πισω θα ειχες επιστροφη χρηματων? καλο τοτε.
coffeex Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη αν την εστελνες πισω θα ειχες επιστροφη χρηματων? καλο τοτε. Ναι. Αν είναι ενημερωμένοι δεν μπορούν να σου πουν τίποτα άλλο από αυτό που είναι λογικό, έτσι και αλλιώς αυτοί δεν χάνουν κάτι.
alexis333 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Απ'οτι βλεπω πολλα καταστηματα εχουν σταματησει να πουλανε P67/H67 mobos ...
Tony_Montana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία το motherboard στα αλλαΖουνε. Με τον επεξεργάστη τι γίνεται; Και αν έχεις κάνει αναβάθμιση η έχεις πάρει ολόκληρο pc τα υπόλοιπα parts τα βάζεις στο πατάρι και όταν βγουν καινούργιοι τα βάζεις; Με τη κάρτα γραφικών τι κανείς; Την κρατάς και μέχρι τον Απρίλιο τι; την κοιταζεις;και αν έχεις πάρει καμία πανάκριβη 69xx και μέχρι τον Απρίλιο έχει πέσει κανά 50ρικο η τιμή της; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.