Προς το περιεχόμενο

Mεγάλο πρόβλημα στα chipsets των Sandy Bridge, 300 εκατομμυριάκια χασούρα για την Intel.

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει να περιμένουμε μέχρι τότε για αλλαγή της μητρικής, ή να τον στείλουμε τον sandybridge και να πάμε σε κάτι αλλο?

Το πρόβλημα δεν είναι η CPU είναι το Chipset.

Θα σου πρότεινα να τοποθετήσεις τον σκληρό στις θέσεις SATA 0 ή 1 δηλ. στο SATA 3 που δεν υπάρχει το πρόβλημα και να αλλάξεις το mobo όταν θα έρθουν τα καινούρια revision του P67.

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή θα πρέπει να έχω μόνο 2 SATA συσκευές??? Έναν σκληρό και το DVD-RW??? Ε ρε γέλια που θα πέσουν...

Κι εσυ παθων φιλε zanzavar; (Asus M2V, asus M2V :P)

Να απαιτησετε αλλαγη, αφου παραδεχτηκαν το λαθος τους!

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή θα πρέπει να έχω μόνο 2 SATA συσκευές??? Έναν σκληρό και το DVD-RW??? Ε ρε γέλια που θα πέσουν...

ανάλογα τη μητρική, κάποιες έχουν extra sata-3 controller με αποτέλεσμα να μπορείς να έχεις 4 συσκευές :P

Δημοσ.

Κι εσυ παθων φιλε zanzavar; (Asus M2V, asus M2V :P)

Να απαιτησετε αλλαγη, αφου παραδεχτηκαν το λαθος τους!

Σε θυμάμαι Γιώργο και όχι μόνο λόγω μητρικής!

Τι κάνει αυτή η ψυχή??(M2V) Την παλεύει ακόμα?Γιατί δεν την βλέπω στην υπογραφή σου

Είσαι τρελός???? Εγώ σπίτι έχω έναν AM2+ και για το γραφείο εδώ και 1.5 χρόνο επενδύουμε σε ΑΜ3. Ότι Intel υπάρχει είναι από 775 και εκεί θα μείνει για την ώρα γιατί δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αγοράσω Intel φέτος. Είναι πολύ ακριβοί σε σχέση με αυτά που μου προσφέρουν οι AMD και δεν αντισταθμίζετε από το 5-7% διαφορά (σε αυτό που με ενδιαφέρει).

Απλά σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσα να είχα έναν υπολογιστή με ένα μόνο σκληρό+DVD.... Και τα γέλια θα πέσουν όταν θα αρχίσουν τα παράπονα!

ανάλογα τη μητρική, κάποιες έχουν extra sata-3 controller με αποτέλεσμα να μπορείς να έχεις 4 συσκευές :P

Αυτό θα πει αξιόλογη πλατφόρμα με επιδόσεις και δυνατότητες.... (ούτε για κατεβαστήρι δεν κάνει!!!!)

• Moderators
Δημοσ.

Τι να πουμε κι εμεις με τα "μολις" 6 SataIII μας! (AMD SB850 :P) χαχα!

Την παλευε μια χαρα μεχρι πριν λιγο καιρο, οποτε και εφυγε σε νεο ιδιοκτητη! Σκυλακι ηταν, με Vista επαιζε απο τοτε... Για τι αλλο ομως με θυμασαι? :P

Δημοσ.

Εσείς να πάτε να πάρετε μία Ρ67 για να δείτε άσπρη μέρα!!! Υπερκαταναλωτές.... ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ. Ντροπή σας!

Αφού την έχει και άλλος τι να πω... σκυλάκι ήταν

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό θα πει αξιόλογη πλατφόρμα με επιδόσεις και δυνατότητες.... (ούτε για κατεβαστήρι δεν κάνει!!!!)

οι P67/H67 mobos όπως και οι ΑΜ3 υποστηρίζουν port multiplier, πράγμα σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις πάνω από μια συσκευή ανα sata port, αλλά θα πρέπει να βρεις bracket για να γίνει η δουλειά ;)

από την στιγμή που έχει SATA 3 μπορείς να βάλεις κάμποσους μηχανικούς πάνω σε μια port πριν την "τερματίσεις"...

Δημοσ.

οι P67/H67 mobos όπως και οι ΑΜ3 υποστηρίζουν port multiplier, πράγμα σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις πάνω από μια συσκευή ανα sata port, αλλά θα πρέπει να βρεις bracket για να γίνει η δουλειά ;)

από την στιγμή που έχει SATA 3 μπορείς να βάλεις κάμποσους μηχανικούς πάνω σε μια port πριν την "τερματίσεις"...

Τις αρκούδας το μπάλωμα...

Προβλέπω να ποστάρει o Otellini στα ghetto mods του site. :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι θέμα μπαλώματος αυτό το feature, είναι μια πολύ καλή λύση για όποιον δεν θέλει να πάρει extra controller αν θέλει να βάλει πολλούς HDDs στο PC του, ανεξαρτήτως του προβλήματος που προέκυψε ασφαλώς...

Δημοσ.

ασχετο ,τυχαιο η κατι αλλο?

το eshop πλεον δεν εχει ουτε καν το socket 1155 (απο εκει πηρα το mobo μου)βεβαια χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

πλαισιο και λοιποι τα πουλανε ακομα.γιαυτο εχω απορια αν τα απεσυρε η οχι.

ειναι ολες φουλ οι sata μου και παει σφαιρα.....(μεχρι σημερα)

θα το παω πισω και θα μου πουν εμεις δεν τα ξερουμε αυτα τα κομματια :shock: χαχα

Δημοσ.

ασχετο ,τυχαιο η κατι αλλο?

το eshop πλεον δεν εχει ουτε καν το socket 1155 (απο εκει πηρα το mobo μου)βεβαια χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

πλαισιο και λοιποι τα πουλανε ακομα.γιαυτο εχω απορια αν τα απεσυρε η οχι.

ειναι ολες φουλ οι sata μου και παει σφαιρα.....(μεχρι σημερα)

θα το παω πισω και θα μου πουν εμεις δεν τα ξερουμε αυτα τα κομματια :shock: χαχα

Αμα είναι φούλ οι sata σου είσαι απο τους πρώτους υποψήφιους για degration.

Λιγο oc το bckl, καμιά μνημούλα με μπόλικο ρευματάκι, δες αν εχεις και καμιά ρύθμιση στο bios για pch overvolting και είσαι ready to go...

Δημοσ.

Thresh μπορείς να μου δείξεις κάποια εμπορική λύση για αυτό που λες? Ίσως με ενδιαφέρει για άλλο υπολογιστή. Αλλά να έχει μικρό κόστος όμως.

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει να το υποστηρίζει η μητρική όμως, δεν γίνεται δουλειά σε όλες...

δεν γνωρίζω κάποια καλή αλλά με μια αναζήτηση "port multiplier" μου έβγαλε αρκετά αποτελέσματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...