Προς το περιεχόμενο

web alias ή 301 redirect

hartzoua

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,

έχω ένα site για το οποίο έχω κλείσει 2 domains. Το ένα έχει φτιαχτεί κανονικά (έχω κλείσει web hosting κι έγω ανεβάσει τα αρχεία) ενώ για το δεύτερο θέλω όταν ο χρήστης εισάγει το συγκεκριμένο url να μεταφέρεται στο πρώτο domain. Τι έιναι καλύτερο να προτιμήσω; web alias ή 301 redirect; Το πιο έυκολο σίγουρα είναι το web alias αλλά έχω αμφιβολίες όσο αφορά το seo friendliness ενώ από την άλλη η δεύτερη λύση απαιτεί δεύτερο web hosting.

Αναμένω προτάσεις!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό σημαίνει ομως ότι αναγκαστικά θα πρέπει να έχω web hosting και για το δεύτερο domain, σωστά; Σε αυτή την περίπτωση κάποιο free web hosting (αν υπάρχει τέτοιο) με καλύπτει; Κάποια πρόταση σε αυτό το κομμάτι;

Δημοσ.

Εξαρτάται από το εάν το πακέτο hosting επιτρέπει να φιλοξενείς παραπάνω από 1 domains. Ρώτησε το webhost σου εάν δεν το γνωρίζεις αυτό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό σημαίνει ομως ότι αναγκαστικά θα πρέπει να έχω web hosting και για το δεύτερο domain, σωστά; Σε αυτή την περίπτωση κάποιο free web hosting (αν υπάρχει τέτοιο) με καλύπτει; Κάποια πρόταση σε αυτό το κομμάτι;

αν είσαι σε apache server δεν είναι απαραίτητο.

κάνε πρώτα το δεύτερο domain parked (web alias) και μετά κάνε το 301 redirect μέσα από το .htaccess του κύριου domain.

γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...