hartzoua Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Γεια, έχω ένα site για το οποίο έχω κλείσει 2 domains. Το ένα έχει φτιαχτεί κανονικά (έχω κλείσει web hosting κι έγω ανεβάσει τα αρχεία) ενώ για το δεύτερο θέλω όταν ο χρήστης εισάγει το συγκεκριμένο url να μεταφέρεται στο πρώτο domain. Τι έιναι καλύτερο να προτιμήσω; web alias ή 301 redirect; Το πιο έυκολο σίγουρα είναι το web alias αλλά έχω αμφιβολίες όσο αφορά το seo friendliness ενώ από την άλλη η δεύτερη λύση απαιτεί δεύτερο web hosting. Αναμένω προτάσεις!
CyberCr33p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 301 redirect για να μην έχεις πρόβλημα με διπλό περιεχόμενο.
hartzoua Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό σημαίνει ομως ότι αναγκαστικά θα πρέπει να έχω web hosting και για το δεύτερο domain, σωστά; Σε αυτή την περίπτωση κάποιο free web hosting (αν υπάρχει τέτοιο) με καλύπτει; Κάποια πρόταση σε αυτό το κομμάτι;
CyberCr33p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εξαρτάται από το εάν το πακέτο hosting επιτρέπει να φιλοξενείς παραπάνω από 1 domains. Ρώτησε το webhost σου εάν δεν το γνωρίζεις αυτό.
v5net Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό σημαίνει ομως ότι αναγκαστικά θα πρέπει να έχω web hosting και για το δεύτερο domain, σωστά; Σε αυτή την περίπτωση κάποιο free web hosting (αν υπάρχει τέτοιο) με καλύπτει; Κάποια πρόταση σε αυτό το κομμάτι; αν είσαι σε apache server δεν είναι απαραίτητο. κάνε πρώτα το δεύτερο domain parked (web alias) και μετά κάνε το 301 redirect μέσα από το .htaccess του κύριου domain. γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.