PETROS13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το βλεπω για ραδιο-αρβυλα. Σε κοσμοτε εβαλα 10€ και μου εδωσε τα 120λεπτα δωρεαν χρονο ομιλιας οπως κανω απο το καλοκαιρι. Η CosmoKarta μέχρι 31/3 με κάθε ανανέωση δίνει 120 λεπτά προς όλα τα δίκτυα! Από τις 1/4 θα δίνει 45 λεπτά προς όλα τα δίκτυα! Το Whats up σταμάτησε τα 1500 και άρχισε προσφορά (που λέει ο λόγος) με κάθε ανανέωση 10 ευρώ δώρο 600 λεπτά ομιλίας για ανανεώσεις μέχρι 30/6. αλλά έτσι και αλλιώς με το reload it σοθ δίνει μηνύματα πάλι οπότε κομπλέ!
Jastonas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 εδώ δεν πήγανε στη wind όταν τα έδινε όλα τσάμπα (1500+1500+ 1,5GB) χωρίς καμία προϋπόθεση, για ένα χρόνο, και θα πάνε στην Q; μπεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεε καταλάβατε τώρα γιατί η κοσμοτε έβαλε κατσίκες στη διαφήμιση της; πρόβατα έπρεπε να βάλει αλλά τέλος πάντων. το θέμα είναι απλό. ο έλληνας καταναλωτής δεν το ψάχνει. κοιτάει πως θα κάνει μόστρα μόνο. χαχαχα... σόρρυ για το ανούσιο ποστ αλλά έγραψες... Πρόβατα ήθελε όντως...!
manost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το Whats up σταμάτησε τα 1500 και άρχισε προσφορά (που λέει ο λόγος) με κάθε ανανέωση 10 ευρώ δώρο 600 λεπτά ομιλίας για ανανεώσεις μέχρι 30/6.αλλά έτσι και αλλιώς με το reload it σοθ δίνει μηνύματα πάλι οπότε κομπλέ! Με το reload it πόσα sms σού δίνει και για πόσο καιρό; Για 1 μήνα; Swyped from my HTC Desire using Tapatalk
papresa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Όλοι μιλάτε για Q ενώ κι η Frog είναι πάμφθηνη, ίσως και φθηνότερη από την πρώτη. Χθες 6 τ΄απόγευμα μου ήρθε μήνυμα πως και τον Φεβρουάριο θα ισχύει το 1500+1500 και διπλασιασμός της πρώτης κάρτας όπως γινότανε ως τώρα. Έχει και την εμβέλεια της κοσμοτέ. Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος.
poisom Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τα νέα λένε ακόμα για wind καρτοκινητή, free2go και Q παράταση προσφοράς 1500min/sms έως 7/2/2011. Ακόμα κανένα άλλο νεώτερο. Σας έχω μια προσφορά όμως φρέσκια φρέσκια, για όλες τις παραπάνω εταιρίες ισχύει απο σήμερα 500mb με 5€ για 30 μέρες γράφοντας σε μήνυμα 500mb (ακριβώς όπως το γράφω) και αποστολή στο 1210. η προσφορά έχει ισχύ για ενεργοποίηση μέχρι της 31/3/2011 ύστερα θα συνεχίσει να υπάρχει με αλλαγή στον όγκο των mb και θα αλλάξει απο 500mb/5€ σε 100mb/5€. ήδη το ενεργοποίησα Αυτά τα ολίγα....
basilis5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τα νέα λένε ακόμα για wind καρτοκινητή, free2go και Q παράταση προσφοράς 1500min/sms έως 7/2/2011. Ακόμα κανένα άλλο νεώτερο. Σας έχω μια προσφορά όμως φρέσκια φρέσκια, για όλες τις παραπάνω εταιρίες ισχύει απο σήμερα 500mb με 5€ για 30 μέρες γράφοντας σε μήνυμα 500mb (ακριβώς όπως το γράφω) και αποστολή στο 1210. η προσφορά έχει ισχύ για ενεργοποίηση μέχρι της 31/3/2011 ύστερα θα συνεχίσει να υπάρχει με αλλαγή στον όγκο των mb και θα αλλάξει απο 500mb/5€ σε 100mb/5€. ήδη το ενεργοποίησα Αυτά τα ολίγα.... εχει αυτοματη ενεργοποιηση-χρεωση καθε μηνα;και αν ναι,αν θες να το σταματησεις πως μπορεις; ευχαριστουμε για την ενημερωση edit:το εβαλα, πολυ καλο, thanx http://twitter.com/windhellas
basilis5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 διαβαστε εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=474609 ενδεικτικα Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την από 9 Φεβρουαρίου τροποποίηση του υπάρχοντος σχήματος ανταμοιβής των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND Καρτοκινητή, το οποίο εφ’ εξής θα προσφέρει σε κάθε ανανέωση 10€ και πάνω, 600 δωρεάν λεπτά προς όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής WIND και Q, με διάρκεια ισχύος 30 ημέρες. Τα δωρεάν λεπτά καταναλώνονται ανά λεπτό. Ισχύει για ανανεώσεις έως 30/6/11. Οι συνδρομητές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν κανονικά διπλάσιο χρόνο ομιλίας στις δύο πρώτες ανανεώσεις 10€ και άνω κάθε μήνα. Η διάρκεια ισχύος του δωρεάν χρόνου ομιλίας είναι 15 ημέρες.
JimxxZe Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά έβαλα την κυριακη 5 ευρω καρτα whats up και μίλαγα κανονικά,σημερα παω να καλεσω αλλον με whats up και δεν έχω δωρεαν χρόνο... τι άλλαξε γιατι μου αφαίρεσαν τον χρόνο;;;; Με 5 ευρώ δεν παίρνουμε 600' δωρεαν χρόνο;;
ApSiMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 μετά τον ιούνιο προβλέπω να κόβονται τα πάντα.τέρμα το τσάμπα απ όλες τις εταιρίες. αλίμονο σε όσους συνήθισαν να λιώνουν στο κινητό. .... Αυτό θα ισχύσει μόνο για κάρτες ή και για συνδέσεις??
ravend Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 http://prepay.wind.com.gr/ αυτό είναι νέο? δηλαδή με μια 10άρα θα έχουμε 1500 σμσ/λεπτά? μόνο μέχρι ιούνιο όλο αυτό? ετήσιο δεν παίζει?
tailas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ήθελα πολύ να ήξερα, η επιτροπή ανταγωνισμού τι κάνει... ΟΛΟΙ μαζί τα συμφώνησαν και η επιτροπή "κοιμάται"..... +1 Τα κλασικά..δεν βλέπεις και απο τα πακέτα σύνδεσης.όλα ίδια είναι!
Tsino Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Παιδιά της Vodafone τα 1500 λεπτά και sms που έδινε με 10€ κάρτα τελείωσε και δίνουν 120 λεπτά πλέον σε κινητά vodafone. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα από άλλη εταιρία? Τι συμφέρει αυτήν την εποχή?
abc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδιά της Vodafone τα 1500 λεπτά και sms που έδινε με 10€ κάρτα τελείωσε και δίνουν 120 λεπτά πλέον σε κινητά vodafone. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα από άλλη εταιρία? Τι συμφέρει αυτήν την εποχή? Frog ή Q, για να έχεις χρονοχρέωση και τιμές χώμα στα μηνύματα. Δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα των δικτύων όμως για αυτό σου προτείνω και τα 2. Αλλιώς από τιμές σίγουρα Βάτραχος! Βέβαια εξαρτάται και πόσο χρόνο και με ποιους μιλάς. Για λογικούς χρήστες νομίζω ότι είναι πια μονόδρομος, χωρίς άγχη κιόλας να τελειώσει γρήγορα η κάρτα ή ο δωρεάν χρόνος ομιλίας που έχει πια 3 λεπτά της ώρας ελάχιστο χρόνο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.