Προς το περιεχόμενο

Τέρμα στα πακέτα 1500min/sms απο όλες τις εταιρίες

poisom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[...]

Αν έλεγαν η hol , η fortnet και το connex απο αύριο η 24mbps 50€ και χωρίς τηλέφωνα για οποιαδήποτε νέα σύνδεση , τι θα λέγατε ; Δεν με νοιάζει;

Πολυ υποταχτικοι έχουν καταντήσει μερικοί.

Αν και προσωπικά δε χρησιμοποιούσα κάποια σχετική προσφορά, μακάρι να συνεχίσουν την προσφορά κι ας ψιλομπαίνουν μέσα.

Απ την άλλη, έχω την εντύπωση πως είναι κάπως ανόμοια αυτά που συγκρίνεις. Απ τη μια έχεις την default υπηρεσία που σου προσφέρει ένας ISP κι απ την άλλη ένα πακέτο προσφοράς κάποιας υπηρεσίας. Απλά είχε παγιωθεί για αρκετό καιρό και γι αυτό τη θεωρούσαμε δεδομένη.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες αλλα η κοσμοτε έχει και αυτό Link απλά εκεί που τα 1500 τα πέρναμε με ανανέωση τώρα θα πρέπει να τα πληρώνουμε...

Δημοσ.

πάντως έχει πολύ γέλιο η υπόθεση καθώς όλοι ασχολούνται με αυτό το θέμα.

που είναι το αστείο θα μου πείτε.

βγαίνει ο πελάτης της cosmo και γκρινιάζει: "αν δε συνεχιστεί αυτό το πακέτο θα φύγουμε θα πάμε αλλού να παίξουμε" (βλέπε voda, wind)

παράδειγμα

βγαίνει ο πελάτης της wind-Q και γκρινιάζει: "αν δε συνεχιστεί αυτό το πακέτο θα φύγουμε θα πάμε αλλού να παίξουμε" (βλέπε voda, cosmo)

ο πελάτης της voda προς το παρόν δε μιλάει :-D

και ρωτάω εγώ τώρα: ωραία και τι θα γίνει δηλαδή; θα τιμωρήσετε τις εταιρίες; πως; με το να κάνετε αμοιβαίες μετακινήσεις;

οι της cosmo θα πάνε στη wind και οι θυμωμένοι της wind στην cosmo;

αφού κανείς δε θα σας δώσει τίποτα.

αν το κόψει ένας θα το κόψουν όλοι. και αν το συνεχίσει ένας θα το συνεχίσουν όλοι.

δεν είναι ηλίθιοι στις εταιρίες. εμείς είμαστε ηλίθιοι.

ότι να 'ναι είναι μερικοί.

Δημοσ.

Το μεγαλο σκανδαλο ειναι οτι θα αυξηθει ο χρονος ελαχιστης ομιλιας απο 45" σε 60"

αυτό είναι η πιο μεγάλη κοροϊδία αλλά ούτε που ασχολείται κανείς.

το να κόψουν μια προσφορά οκ, δικαίωμα τους είναι, εξάλλου είχε ημερομηνία λήξης. δε μπορούμε να μιλήσουμε. (μου θυμίζει τους stagers το σκηνικό :-D )

αλλά να μιλάμε 10 δευτ. και να μας χρεώνουν 1 λεπτό αυτό είναι κοροϊδία και καθαρή κλοπή.

Δημοσ.

Το μεγαλο σκανδαλο ειναι οτι θα αυξηθει ο χρονος ελαχιστης ομιλιας απο 45" σε 60"

To λες σοβαρά; Αυτό πού το άκουσες;

• Super Moderators
Δημοσ.

αυξήθηκε ήδη θες να πεις...

Δημοσ.

αυξήθηκε ήδη θες να πεις...

Όπως τα λεει ο Thresh.

Ανακοινωση στη Βοδα για την αύξηση στα καρτοκινητά

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39738&dateFrom=&dateUntil=

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, έτσι;

Το πολύ σε ένα δίμηνο θα έχει γίνει το ίδιο σε όλες τις εταιρείες και ακολουθούν τα συμβόλαια.

Δημοσ.

δίμηνο;

μη βάζεις και στοίχημα.

η wind έχει ανακοινώσει και αυτή τα ίδια.

πως γίνεται οι εταιρίες που έχουν το μικρότερο μερίδιο αγοράς να ξεκινάνε πρώτες το χορό των αυξήσεων δεν μπορώ να καταλάβω.

τώρα θα μου πεις καρτελ έχουμε οπότε όποια και να ξεκινήσει θα ακολουθήσουν και οι άλλες.

πάντως θα μπορούσαν για δική τους αλλά και δική μας ευκολία να βγάζουν μια ανακοίνωση και όχι 3.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, έτσι;

Το πολύ σε ένα δίμηνο θα έχει γίνει το ίδιο σε όλες τις εταιρείες και ακολουθούν τα συμβόλαια.

η Wind το ανακοίνωσε πρώτη, μετά η Vodafone και τελευταία η Cosmote νομίζω

έχουν γίνει εδώ και κάμποσες μέρες δλδ

Δημοσ.

μετά τον ιούνιο προβλέπω να κόβονται τα πάντα.τέρμα το τσάμπα απ όλες τις εταιρίες.

αλίμονο σε όσους συνήθισαν να λιώνουν στο κινητό.

Υ.Γ μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν το βλέπω

άσχετο με το θέμα: τα κινητά ανεβαίνουν, τα εισιτήρια στα ΜΜΜ το ίδιο, στα πλοία κομμένα τα φθηνά για κρήτη (δεν μπορώ να βρω το link να το ποστάρω).

να δούμε που θα πάει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...