poisom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Σήμερα έμαθα απο έγγυρη πηγή μέσα στην WIND ότι όλες οι εταιρίες σταματούν τα πακέτα που μας είχαν καλομάθει με τα 1500 λεπτά ομιλίας και sms, το διασταύρωσα και με ένα τηλέφωνο στον τοπικό γερμανό για την cosmote. 31/01/2011 είναι η τελευταία μέρα για να τα ανανεώσουμε για 1 μήνα ακόμα. Πάπαλα τα πακέτα :mad: Εσείς το γνωρίζατε? η εγώ έχω μάυρα μεσάνυχτα?!?!?!?!? Πάντως είναι 100% σίγουρη πληροφορία. Έαν είναι γνωστό μην βαράτε παιδιά.......και να διαγραφή το post
UpToDate_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλυτερα και για εμας για αν ξεκολλησουμε λιγο.. αν και εμενα με κοπτουν μονο τα μυνηματα.. δεν το χρησιμοποιώ τοσο πολυ πλεον μιας και ειναι οσο επιβλαβες ειναι και το τσιγαρο..
antonl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Λογικό μ ακούγεται πάντως. Απορώ πως δεν το καναν νωρίτερα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μαλιστα..Μ αλλα λογια ελατε σιγα σιγα σε συνδεση αν θελετε "δωρεαν" χρονο με καποια νουμερα ή και κει θα χουμε αντιστοιχα φαινομενα? Ολα τα χαμε..
Toudor14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πηρα τωρα τηλεφωνο και ρωτησα ξανα τι γινετε.. Μου ειπαν πως απο αυριο τελος το ιντερνετ , απλα οποιος 8ελει μπορει και σημερα να κανει μια ανανεωση καρτας και να εχει τα 1500+1500 για μηνα φλεβαρη.. Το ιντερνετ Γιοκ και περιμενουμε να βγαλουνε κατι.. Ρωτησα αν ειναι σιγουρο πως 8α βγαλουνε κατι με ιντερνετ και μου ειπαν πως ναι. εγω επειδη εχω iphone και εχω μα8ει να εχω νετ στο τηλ μου λογω δουλειας και ειχα βολευτει πολυ με τα Τζαμπανα που εδιναν μεχρι και σημερα που ληγει , ρωτησα αν παιζει καμια αλλη προσφορα στους καρτοκινητους χρηστες για data. Αυτο που συμφερει περισσοτερο ειναι ενα πακετο που μου 'πε για 1 GB με 15 ευρω διαρκειας ενος μηνα .. Μετα τον μηνα αν εχεις αχρησιμοποιητο υπολοιπο , αντιο ζωη.. Δηλαδη Μεσχρι να βγει νεα προσφορα , οποιος 8ελει νετ αυτο που συμφερει περισσοτερο ειναι 15 εουρια - 1GB monthly.. Αυτα.. Εγω ίσως φορτωσω 15 ευρω στην καρτα μου να το παρω ..Και παλι λογω δουλειας θα το κανω,μου χρειαζετε στη δουλεια καθημερινα.. αλλιως κλάιν ρε.. Μαλιστα..Μ αλλα λογια ελατε σιγα σιγα σε συνδεση αν θελετε "δωρεαν" χρονο με καποια νουμερα ή και κει θα χουμε αντιστοιχα φαινομενα? Ολα τα χαμε.. Το φτηνοτερο πακετο συνδεσης για wind (που να δινει και λιγα data) ειναι με 55e παγιο .. Και τα data δεν ειναι πολλα..350mb Το μηνα !! Νομιζω ειναι απατη ! Δεν εχω κοιταξει αλλες εταιρειες .. Παντως 55 δε δινω ουτε με σφαιρες! Καλυτερα να βαλω nova με 60 ευρω που χει και ολα τα τσοντοκαναλα παρα να τα δινω στη wind !! looool
antonl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 [...] Καλυτερα να βαλω nova με 60 ευρω που χει και ολα τα τσοντοκαναλα παρα να τα δινω στη wind !! looool Δεν τα χει όλα ωρέ. Extra πακέτο/χρέωση είναι αυτά
Toudor14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν τα χει όλα ωρέ. Extra πακέτο/χρέωση είναι αυτά Με 40κατι εχεις το πακετο ηθικης..Με 60κατι παιρνεις και τα αγρια ντοκυμανταιρ !!
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Το φτηνοτερο πακετο συνδεσης για wind (που να δινει και λιγα data) ειναι με 55e παγιο .. Και τα data δεν ειναι πολλα..350mb Το μηνα !! Νομιζω ειναι απατη ! Δεν εχω κοιταξει αλλες εταιρειες .. Παντως 55 δε δινω ουτε με σφαιρες! Agreed!Απλως εγω δεν αναφερομουν σε data plan, σκετα τηλεφωνα με ενδιαφερουν (ουτε καν τα sms) Και πανω που ελεγα να το μειωσω κ αλλο, τωρα θα παμε για συνδεση..γιουπι.
poisom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εγώ μια βδομάδα πρίν έκοψα την σύνδεση και το γύρισα καρτοκινητό....#$@%#@%#@%
Toudor14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εγώ μια βδομάδα πρίν έκοψα την σύνδεση και το γύρισα καρτοκινητό....#$@%#@%#@% Μπραβο παιδακι μου εσυ ! εκανες κινηση Ματ !! Εχεις εμπνευση ! Παιξε κανα κινο το απογευμα ..
SOWHAT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ήθελα πολύ να ήξερα, η επιτροπή ανταγωνισμού τι κάνει... ΟΛΟΙ μαζί τα συμφώνησαν και η επιτροπή "κοιμάται".....
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ήθελα πολύ να ήξερα, η επιτροπή ανταγωνισμού τι κάνει... ΟΛΟΙ μαζί τα συμφώνησαν και η επιτροπή "κοιμάται"..... Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να τους κατηγορησει για το συγκεκριμενο.Πανω κατω ολοι μαζι ξεκινησαν αντιστοιχες προσφορες(με τη wind εχω την εντυπωση να εχει βραχεια κεφαλη) και ολοι μαζι(?) αποφασιζουν να τα κοψουν. Πριν προδικασουμε ομως και για τους υπολοιπους providers, ας περιμενουμε λιγο feedback κ απο αυτους μια και ο poisom αναφερεται στη wind συγκεκριμενα και μεσω αυτης εμαθε για τους υπολοιπους providers.
Toudor14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ειπαν πως θα βγαλουν κατι συντομα .. Περιμενουμε. Οποιος δεν μπορει κανει συνδεση ονειρεμενη με κουκους αηδονια !
kanesaxo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 το περιμενα προσωπικα να γινει. Διοτι δημιουργησαν τη ζητηση με τα πακετα γουατς απ,σι γιου και παρεμφερη, ωθησαν ολη την αγορά προς τα κει (βλ. 2 κινητα ο καθεις) και μεσα στη διαρκεια των ετων εγινε "αναγκη". Τωρα ετσι απλά το κοβουν και ο κοσμακης ο δυσμοιρος θα πληρώνει αδρά για την επικοινωνια του επειδη συνηθισε να την χρειάζεται... Για την επιτροπη ανταγωνισμου που αναφερθηκε...Σαν τι μπορει να κανει δηλαδή? αποφασισαν μια μερα οι εταιριες να δημιουργησουν τα πακετα και μια αλλη να τα αποσυρουν.Ετσι απλα.
Tony_Montana Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μπορούμε κάπως να έχουμε μια πιο πλήρη(με περισσότερες λεπτομέρειες) και πιο έγκυρη πληροφορία πανω στο θέμα; δεν νομίζω οι απαντησεις του στυλ ,Εμένα δεν με νοιάζει προσφέρουν τίποτα. Ανεβαίνει το κόστος συνομιλίας σε πολυ κόσμο με καρτοκινητα. Σκεφτείτε φίλους σας φανταρους που πήραν καρτοκινητα για αυτο ακριβώς το λόγω. Και κάτι άλλο αν το κάνουν όλοι μαζί πρέπει να επέμβει η επιτροπή ανταγωνισμού , γιατί ακριβώς αυτή είναι η τακτική του καρτέλ. Αν έλεγαν η hol , η fortnet και το connex απο αύριο η 24mbps 50€ και χωρίς τηλέφωνα για οποιαδήποτε νέα σύνδεση , τι θα λέγατε ; Δεν με νοιάζει; Πολυ υποταχτικοι έχουν καταντήσει μερικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.