TasosPk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα Το ερωτημα μου ειναι το εξης, Τα windows 7 θα πηγαινουν καλα σε ενα μηχανημα με αυτα τα specs με δεδομενο οτι θα περαστουν αρκετα προγραμματα-games ? Intel core 2 duo @ 2.66Ghz Ram 2GB Mobo Asus P5K Nvidia GeForce 8600GT 320GB HD
alexzzz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά θα πηγαίνουν. Για τα games φυσικά ισχύει ότι ισχύει παντού... δεν μπορείς να παίξεις τα πάντα full με τέτοια specs. Επίσης ότι επιπλέον σε ram μπορείς να βάλεις θα είναι στα +
TheELF Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ναι,σφαίρα ελπίζω πάντως να έχεις και άλλο αποθηκευτικό χώρο εκτός από το 320άρι εγώ έχω Intel core 2 duo @ 2.00Ghz Ram 1,5GB Nvidia GeForce 7600GT 500GB HD +640 εξωτερικό και πάει σφαίρα,και με AERO και με ότι θες.
giannisv6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,εχω ενα μικρο λαπτοπ με core2duo 1.20ghz , Ram:1Gb ddr2 ,ενσωματομενη καρτα γραφικων 64 mb... Τωρα εχει τα Windows 7 home 32bit. Και ισως ειναι καπως αργο,νομιζω,πιστευετε οτι με xp θα ειναι καλυτερα/πιο γρηγορο ? Επισης τα ultimate θα κανουν πιο αργο αυτο το pc απ'οτι τα home ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,εχω ενα μικρο λαπτοπ με core2duo 1.20ghz , Ram:1Gb ddr2 ,ενσωματομενη καρτα γραφικων 64 mb... Τωρα εχει τα Windows 7 home 32bit. Και ισως ειναι καπως αργο,νομιζω,πιστευετε οτι με xp θα ειναι καλυτερα/πιο γρηγορο ? Πιο γρηγορο ναι,ειναι πιο ελαφρια απο τα 7.Για το αν "ειναι καλυτερα", θα το κρινεις μονος σου.Σημαντικο ρολο παιζει η χρηση που κανεις στο laptop κ τι απαιτησεις εχεις απο το λειτουργικο. Επισης τα ultimate θα κανουν πιο αργο αυτο το pc απ'οτι τα home ? Δεν θα καταλαβεις διαφορά.
giannisv6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Η χρηση του υπολογιστη ειναι για σερφάρισμα,movies,και κανα mini game τύπου .exe Αν και πολυ μου αρεσει το περιβαλλον των Windows 7 ultimate. Δηλαδη η σειρα προτιμησεως συμφωνα με τα specs μου ειναι 1. XP 2. Windows 7 Και μετα ολα τα αλλα ? (Για 64bit λειτουργικο,με τιποτα να φανταστω ε...?)
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Η χρηση του υπολογιστη ειναι για σερφάρισμα,movies,και κανα mini game τύπου .exe Αν και πολυ μου αρεσει το περιβαλλον των Windows 7 ultimate. Δηλαδη η σειρα προτιμησεως συμφωνα με τα specs μου ειναι 1. XP 2. Windows 7 Και μετα ολα τα αλλα ? (Για 64bit λειτουργικο,με τιποτα να φανταστω ε...?) Για 64bit λειτουργικό πρέπει να υποστηρίζει και ο επεξεργαστής σου 64bit,βάζοντας το μοντέλο στο google εύκολα το βλέπεις αυτό. Φίλε με 64MB κάρτα γραφικών ότι και να βάλεις αργά θα πηγαίνει,ακόμα και τα winXP ιδίως αν μιλάμε για SP3,με τη ανάλυση δουλεύεις πράγματι;;
giannisv6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Για 64bit λειτουργικό πρέπει να υποστηρίζει και ο επεξεργαστής σου 64bit,βάζοντας το μοντέλο στο google εύκολα το βλέπεις αυτό. Φίλε με 64MB κάρτα γραφικών ότι και να βάλεις αργά θα πηγαίνει,ακόμα και τα winXP ιδίως αν μιλάμε για SP3,με τη ανάλυση δουλεύεις πράγματι;; ((((Eγω λεω παλι καλα που δεν ειναι 32mb xD,ασχετο:στο you.gr το λαπτοπ αυτο κανει 1500...wtf ?))) Εχω ενα HP Compaq 2510p,η αναλυση του ειναι 1280χ800,θα δοκιμασω τα xp sp2 το sp3 ειναι δολοφονικο για τις επιδοσεις του υπολογιστη... Το pc ειναι mini και παλιο και δεν νομιζω οτι αξιζει αναβαθμιση (πχ καμια 2gb ram)το θελω μονο για σερφαρισμα δεν εχω κ πολλες απαιτησεις απο αυτο,απλως θελω να βρω το καλυτερο λειτουργικο που του ταιριαζει
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ασχετο:στο you.gr το λαπτοπ αυτο κανει 1500...wtf ? προσφορά και ζήτηση φίλε Τώρα θα με κυνηγάς αλλά δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση στα win7 που έχεις τώρα να δεις αν βελτιωθεί η κατάσταση,μπήκες ποτέ στο bios να δεις αν μπορείς να του δόσεις περισσότερη μνήμη στην κάρτα γραφικών;; Αν το θες μόνο για σερφάρισμα πας για UBUNTU
giannisv6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αναλυση δεν κατεβαζω (δεν υπαρχει λογος),το bios εχει ελαχιστες επιλογες και ουτε πληροφοριες δεν υπαρχουν για να δω σχετικα με ram και cpu. Μα δεν ειπα οτι υπαρχει σοβαρη καθυστερηση στο λειτουργικο απλως θελω να δω αν θα ειναι καθολου πιο γρηγορο με τα xp
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αναλυση δεν κατεβαζω (δεν υπαρχει λογος),το bios εχει ελαχιστες επιλογες και ουτε πληροφοριες δεν υπαρχουν για να δω σχετικα με ram και cpu. Μα δεν ειπα οτι υπαρχει σοβαρη καθυστερηση στο λειτουργικο απλως θελω να δω αν θα ειναι καθολου πιο γρηγορο με τα xp Αν είναι έτσι μην πλέκεσαι με τα XP,τζάμπα θα ταλαιπωρηθείς,με την έννοια ότι ακόμα και να έχει διαφορά αυτή θα είναι πολύ μικρή.
giannisv6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αν είναι έτσι μην πλέκεσαι με τα XP,τζάμπα θα ταλαιπωρηθείς,με την έννοια ότι ακόμα και να έχει διαφορά αυτή θα είναι πολύ μικρή. Δηλαδη δεν θα κανει μπουτ πιο γρηγορα μιας και τα xp εχουν μικροτερες απαιτησεις απο τα 7 ?
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Περίπου ίδιες απαιτήσεις έχουν και τα win7 είναι πολύ ποιο συμμαζεμένα με αποτέλεσμα να μπουτάρουν πολύ γρήγορα.
giannisv6 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μαλιστα,αν αγορασω μια 2gb ram οπως αυτη 2 GB RAN θα πεταει που λεει ο λογος ? Η πολλα $$ για το τιποτα ? (Ειπαμε αργος δεν ειναι αλλα...want more) H τωρινη μνημη του λειτουργει μονο στα 333mhz ?Διοτι αυτη που ζαχαρωνω παει μεχρι 800MHz Module Name Transcend JM667QSJ-1GSerial Number 0007B626h (649463552) Manufacture Date Week 2 / 2008 Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks) Module Type SO-DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) Memory Module Features Analysis Probe Not Present FET Switch External Disabled Weak Driver Supported
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μαλιστα,αν αγορασω μια 2gb ram οπως αυτη 2 GB RAN θα πεταει που λεει ο λογος ?Η πολλα $$ για το τιποτα ? (Ειπαμε αργος δεν ειναι αλλα...want more) Από το 1GB που έχεις τώρα οριακά θα δεις διαφορά στην ανταπόκριση όταν θα έχεις πολλά πράγματα να τρέχουν παράλληλα,αν τώρα δηλαδή κάποιες στιγμές τερματίζεις την μνήμη και για να αλλάξεις από το π.χ. chrome στο WORD καθυστερεί πολύ με περισσότερη μνήμη δεν θα καθυστερεί,επαναλαμβάνω μόνο όταν γεμίζει πάνω από 1GB θα έχεις όφελος. Με το Ctr+Alt+Del σου βγάζει πόσοι μνήμη έχεις ελεύθερη ανά πάσα στιγμή. H τωρινη μνημη του λειτουργει μονο στα 333mhz ?Διοτι αυτη που ζαχαρωνω παει μεχρι 800MHz H τωρινη μνημη του είναι DDR2 λειτουργεί λοιπόν "μόνο" στα 333mhz χ 2 =666Mhz .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.