nikolaos13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδιά σκέφτομαι να κάνω αίτηση... ξέρει κάνεις τι παίζει????????? ευχαριστώ...
arxaggelos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι παίζει από λεφτά, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθείς πολλές ώρες να συμμαζέψεις την τσαπατσουλιά των απογραφέων Ήμουν απογραφέας το 2001.
firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Αιτήσεις που κάνει κάποιος; Έχει online;
yiannis72 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων δεν ήταν μέχρι 15-10-2010;
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέχρι 15 Δεκεμβρίου ήταν. Από σήμερα ξεκίνησαν τα ενημερωτικά σεμινάρια για τους τομεάρχες.
georgiooo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδια εχουμε κανα νεο ποτε θα πληρωθουν οι τομεαρχες και ποσα περιπου? γιατι εγω ακουσα οτι το πηγαν 250 καθαρα το μηνα... δεν ξερω αλλα εμενα δεν μου ζητησαν κανενα στοιχειο στις δυο τρεις συγκεντρωσεις που καναμε (εκτος μιας υπογραφης σε ενα σεμιναριο οτι ημουν παρων).., τα μονα στοιχεια που εβαλα ηταν τοτε στην online αιτηση οταν μου πηρε 5 λεπτα να τα συμπληρωσω ξερει κανεις τι γινεται??? !! :shifty: :shifty:
georgiooo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 παιδια ξερει κανεις τι γινεται με τους τομεαρχες? γιατι εγω δεν εχω καμια ενημερωση καιρο τωρα...
georgiooo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Για τους απογραφείς πέρασε η προθεσμία? γιατι βγηκε ανακοινωση για υποβολη αιτησεων??? ! για τους τομεαρχες δεν ξερω κανενα νεο, πληρωμες ,σεμιναρια...... κατι!! (???????)
Trapper Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πάρτους ένα τηλέφωνο και ρώτησέ τους για να είσαι σίγουρος. Με πήραν και μένα, τελείωσα την απογραφή κτιρίων την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα λένε ότι η απογραφή κατοίκων θα γίνει τον Μάιο μετά το Πάσχα.
georgiooo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πάρτους ένα τηλέφωνο και ρώτησέ τους για να είσαι σίγουρος. Με πήραν και μένα, τελείωσα την απογραφή κτιρίων την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα λένε ότι η απογραφή κατοίκων θα γίνει τον Μάιο μετά το Πάσχα. 2 φορες με καλεσαν μια για γενικες προμετρησεις και το αλλο για απογραφη κτιριων οπως λες, ο2 κτλ και μειναμε εκει πολυ καιρο τωρα πανω απο ενα μηνα εχουν γινει αυτα σε εμας απο πληρωμες δεν εχω ακουσει τιποτα.. Τωρα οσο για το Μαιο πρωτη φορα το ακουω αυτο που λες εγω ηξερα οτι απο τελη Μαρτιου μεχρι 15 Απριλιου θα εχουν ολοκληρωθει!!!
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 γιατι βγηκε ανακοινωση για υποβολη αιτησεων??? ! για τους τομεαρχες δεν ξερω κανενα νεο, πληρωμες ,σεμιναρια...... κατι!! (???????) δεν ξέρω στο site δεν έχει τίποτα. Λέω μήπως βγήκε και δεν το έμαθα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.