ouranos43 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Για σας παιδιά και καλή χρονια αν και καθυστερημένα. Έχω το εξής πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Vbulletin Έχω δυο γλώσσες αγγλική και ελληνικη η οποια είναι δικη σας και σας ευχάριστο. το πρόβλημα είναι αυτό.. MySQL Error : Illegal mix of collations (greek_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '='
ouranos43 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 το περνώ σε e-mail από τον server και και είναι δίο με το ίδιο error όπως Database error in vBulletin 4.x.x Invalid SQL: SELECT media_tag.*, COUNT(media_tag_content.mediaID) AS count FROM media_tag AS media_tag LEFT JOIN media_tag_content AS media_tag_content ON(media_tag_content.tagID = media_tag.tagID) WHERE media_tag.tagText = '35ος' GROUP BY media_tag.tagText; MySQL Error : Illegal mix of collations (greek_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '=' Error Number : 1267 --------------------------------------------- Invalid SQL: SELECT tagid, tagtext, canonicaltagid, dateline FROM tag WHERE tagtext = 'φόβος'; MySQL Error : Illegal mix of collations (greek_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '=' Error Number : 1267
ouranos43 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 τελικά μετά από πολύ παρακολούθηση ειδα πως το σφάλμα το έπαιρνα από ένα συγκεκριμένο IP επισκέπτη, το έκανα αναζήτηση στο google και μου το έβγαλε ως spamer το έβαλα στο block list και από τότε ησύχασα.. Πάντως ευχάριστο για την άμεση απάντηση σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.