Προς το περιεχόμενο

Κάρτα για ανάλυση 2560χ1440

gusteg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το καλοκαίρι τα έπαιξε η 3870 που είχα και μου την αντικατέστησαν με μία 4850 512mb.

Link

στο θέμα που είχα ανοίξει τότε λέγαμε για 460 1gb με 200+ € και άλλα πολλά. Με την 4850 είναι σαφές ότι δεν πολύ τραβάει λόγο και των 512mb της vram.(μόλις βάλω 2ΑΑ στο log των win βγάζει ότι τελειώνει η vram....λες και δεν το ξέραμε :P:P:P)

Σαν αγορά τι θα ήταν καλύτερο μία 6850 1gb με 135€, μία 560 Ti 1gb με 190-200€ ή πρέπει να πάω σε 6950 με 2gb με περίπου 230€(πιθανά ξεκλειδώματα κτλ.) ώστε να μην ξανασχοληθώ (τιμές λόγω τιμολογίου και φπα)? εννοείται πάντα σε value for money. μήπως να πάω σε 5850 μτχ με 140€

τα παιχνίδια που παίζω είναι starcraft 2 και θα παίξω diablo 3, DAO2. προφανώς μιλάω για το πολύ 2xAA, αλλά πάντα 2560χ1440 ανάλυση. fps δεν πρόκειται να παίξω και την κάρτα όπως και την 3870 θα την κρατήσω 3 χρόνια. θα παίξει botlleneck με το cpu μου σε τέτοια ανάλυση?

ps. intel 6750@3200mhz, 8gb ram @800mhz, 500w enermax liberty, abit p35, dell U2711

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι στην περίπτωσή σου οτιδήποτε λιγότερο από 6950 με 2GB είναι ματαιοπονία... ΑΝ καταφέρεις και την ξεκλειδώσεις ακόμη καλύτερα. Και πάλι σχεδόν οριακά θα είναι τα πράγματα σε πολλές περιπτώσεις (ως γνωστόν αυτή η ανάλυση είναι φονική ακόμη και για γίγαντες), αλλά εφόσον μιλάμε για value4money, δεν υπάρχει κάτι αξιολογότερο στον ορίζοντα.

Δημοσ.

από όσο κατάλαβα όλοι πιστεύετε ότι τα 2gb κάνουν την διαφορά.

από θέμα botlleneck όμως? μήπως τα +100€ σε σχέση με την 5850 ή 6850 δεν δεν θα φανούν λόγω cpu και υπόλοιπου μηχανήματος?

Δημοσ.

από όσο κατάλαβα όλοι πιστεύετε ότι τα 2gb κάνουν την διαφορά.

Καλά κατάλαβες!

από θέμα botlleneck όμως? μήπως τα +100€ σε σχέση με την 5850 ή 6850 δεν δεν θα φανούν λόγω cpu και υπόλοιπου μηχανήματος?

Η μόνη πραγματική τροχοπέδη είναι η RAM της κάρτας γραφικών σε αυτή την ανάλυση.

Δημοσ.

ΟΦΤΟΠΙΚ!

Εγώ πρόσφατα πήρα την Dell U2711 η οποία έχει αυτήν την ανάλυση, για να έχω μεγαλύτερο desktop για να μπορώ να έχω πολλά από τα scripts μου ανοιχτά το ένα δίπλα στο άλλο. Έχω μια 4870 με 1GB RAM αλλά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με αυτήν την ανάλυση. Ούτε και σε παιχνίδια αν και δεν παίζω σοβαρά παιχνίδια με απαιτήσεις (Lord of the Rings ONline, EVE-Online)

Δημοσ.

ΟΦΤΟΠΙΚ!

Εγώ πρόσφατα πήρα την Dell U2711 η οποία έχει αυτήν την ανάλυση, για να έχω μεγαλύτερο desktop για να μπορώ να έχω πολλά από τα scripts μου ανοιχτά το ένα δίπλα στο άλλο. Έχω μια 4870 με 1GB RAM αλλά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με αυτήν την ανάλυση. Ούτε και σε παιχνίδια αν και δεν παίζω σοβαρά παιχνίδια με απαιτήσεις (Lord of the Rings ONline, EVE-Online)

Σκοπεύει να την κρατήσει 3 χρονάκια ο φίλτατος από ότι λέει. Το Starcraft2 που παίζει σήμερα μεταξύ άλλων δεν χρειάζεται >1 γίγα ακόμα και στα 2560*1600+ΑΑ. Μελλοντικά παιχνίδια στα επόμενα 3 χρόνια κατά πάσα πιθανότητα να χρειαστούν παραπάνω.

Δημοσ.

να επιβεβαιώσω ότι τα 512 φτάνουν για starcraft 2, φτάνουν για medium - high settings σε 2560χ1440. Σε high σε κάποιες πίστες του campaign τελειώνει η vram αλλά γενικά είναι οκ στο multi. Μόλις ενεργοποιηθεί το ΑΑ έστω και 2χ απλά δεν φτάνουν τα 512 για κανένα λόγο

Δημοσ.

Η 2560χ1440 είναι άτιμη ανάλυση ένας με μια διπύρηνη και τα fps που έβγαζε ήταν αρκετά χαμηλά σε πολλά παιχνίδια σε σχέση με την 1920Χ1080 .

Επειδή θέλεις να την κρατήσεις την κάρτα δώσε κάτι παραπάνω για την 6950 που μετά από καιρό που θα πέσουν οι τιμές θα μπορείς να βάλεις μια ακόμη με 2.. ευρώ και θα κανείς την δουλεία σου πάρα πόλη καλά .

Δημοσ.

η μητρική μου δεν έχει crossfire και το psu δεν αντέχει κάτι αλλο, ήδη θα είναι σε λίγες μέρες 5 δισκοι και είναι και οι ανεμιστήρες του haf 932....(enermax liberty 500w)

οπότε καταλήγουμε ότι περιμένω την 6950 2gb powercolor με το έτοιμο bios?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...