Προς το περιεχόμενο

Καρέκλα για gaming

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σημείωση, την είχα πάρει με 9.99 ευρά πριν 5 χρόνια. Ήταν η προσφορα της ημέρας...

του ΙΚΕΑ ή του κολλητού;

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μία καρέκλα για να κάθομαι τις ώρες που θέλω να παίξω κάποιο παιχνίδι στην κονσόλα aka μπροστά στην tv.

Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι πρακτικό και βολικό όπως επίσης και τι ακριβώς να πάρω. πχ κάνοντας μια έρευνα για ιδέες στο amazon μου έβγαλε αυτά "κλικ μι"

Δεν με ενδιαφέρουν features όπως ηχεία κτλ, θέλω απλά κάτι για να κάθομαι άνετα και πιο κοντά στην από τον καναπέ μου.

Έχεις δοκιμάσει κανείς κάποια να μου προτείνει ή να μου πει την γνώμη του;

Έχω αυτήν http://www.plaisio.gr/Furntiture/Office-Furniture/Chairs/Chairs/White-Box-Sound-3000.htm

Είναι πάρα πολύ βολική, ότι πρέπει για gaming. Με το που την δοκίμασαν την αγόρασαν άλλοι 3 φίλοι μου.

Και αυτές στο amazon καλές φαίνονται. Τα ηχεία δεν τα χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Η καρέκλα του ΙΚΕΑ βγαίνει σε 2 μεγέθη, η μικρή κάνει τώρα 40€ και όντως παλιά έκανε 30€. Εγώ μιλάω για την μεγαλύτερη, που πραγματικά, εκτός από pc gaming τα σπάει σε όλα τ άλλα.

Δημοσ.

Έχω αυτήν http://www.plaisio.gr/Furntiture/Office-Furniture/Chairs/Chairs/White-Box-Sound-3000.htm

Είναι πάρα πολύ βολική, ότι πρέπει για gaming. Με το που την δοκίμασαν την αγόρασαν άλλοι 3 φίλοι μου.

Και αυτές στο amazon καλές φαίνονται. Τα ηχεία δεν τα χρησιμοποιώ.

Εμένα, που είμαι φαγανό παιδί, θα με αντέχει; επίσης, μπορώ να την μετακινώ συχνά (αν χαλάει το υλικό από κάτω ή όχι δηλαδή) ;

Η καρέκλα του ΙΚΕΑ βγαίνει σε 2 μεγέθη, η μικρή κάνει τώρα 40€ και όντως παλιά έκανε 30€. Εγώ μιλάω για την μεγαλύτερη, που πραγματικά, εκτός από pc gaming τα σπάει σε όλα τ άλλα.

Είπαμε κύριος... δεν μας κάνει αούτη... λυπάμαι...

Δημοσ.
Είπαμε κύριος... δεν μας κάνει αούτη... λυπάμαι...

Μην πυροβολείτε τα ψάρια! Το κατάλαβα ότι δε σου κάνει, γι αυτό κι έβαλα το σπόιλερ, το είπα έτσι για να ξέρει ο κόσμος ότι υπάρχουν 2.

Δημοσ.

θέλω να κάνω μια ερώτηση μάλλον σχετική με το θέμα, και είπα να μην ανοίξω νέο

πριν αρκετά χρόνια, στη γαλλία, σε ένα σπίτι είχα δει ένα μάλλον περίεργο κάθισμα μπροστά στον υπολογιστή. ήταν σαν σκαμπό, χωρίς πλάτη, με ελαφρή κλίση προς τα μπρος, και σε κρατούσε σε μια στάση που πλησίαζε στο γονατιστό (τα πόδια φεύγαν προς τα πίσω). τότε μου είχαν πει ότι αναγκάζει το σώμα να κρατιέται σε πιο όρθια στάση.

ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό; είναι όντως καλύτερη (αν και πιο κουραστική) στάση; υπάρχουν ακόμα τέτοια "καθίσματα";

Δημοσ.

haris_216, δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτά τα καθίσματα στην αγορά και πως θα τα ζητήσεις, αλλά σίγουρα αν πάρεις μία μπάλα γυμναστικής από αυτές τις φουσκωτές κάνουν αυτό που περιγράφεις, πρόσεξε μόνο να πάρεις στο μέγεθος που αντιστοιχεί στο ύψος και στα κιλά σου.

Δημοσ.

haris_216, δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτά τα καθίσματα στην αγορά και πως θα τα ζητήσεις, αλλά σίγουρα αν πάρεις μία μπάλα γυμναστικής από αυτές τις φουσκωτές κάνουν αυτό που περιγράφεις, πρόσεξε μόνο να πάρεις στο μέγεθος που αντιστοιχεί στο ύψος και στα κιλά σου.

μλκ χάλασες το google!!!

Your search - gymnastic ball - could not be completed with the requested search options. Reset search tools

Δημοσ.

Και το πχ δεν είναι ροζ.

που να σου γαμ γαμ τα λαϊσενς...

λοιπόν, αν μου απαντήσει όπως θέλω ο dark_banishing, και βρω τέτοια πιστεύω θα την πάρω. Αλλιώς θα προσανατολιστώ σε κάτι ανάλογο από το γερμανικό amazon ή στο 13 που λέγαμε εξαρχής.

Όταν εκεί που μένεις δεν έχει μεγάλο κατάστημα, όνομα, για να δοκιμάσεις τα προϊόντα πας στην τύχη...

Δημοσ.

εγω καιρο ψαχνω να βρω καρεκλα σαν αυτη που ειχε ο Τζοη στα φιλαρακια αλλα δεν εχω βρει πουθενα :mad:

έχει μία σίγουρα στα ΙΚΕΑ, 350€... κάναμε με τον κολλητό μου ότι και οι Τζόι/Τσαντλερ (ναι.. μέσα στον κόσμο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...