Προς το περιεχόμενο

Logitech S-220- στα 14,90 ευρω

instinct21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πηρα στις 1/8 απ το σαιτ κ εβαλα παραλαβη απ το καταστημα (αγ παρασκευη) κ σημερα που μιλησα μαζι τους μ ειπαν οτι 8α με ενημερωσουν στις 9/8 για το ποτε 8α τα παρω. Αμα δεν εχουν ποσοτητα τι σκατα τις κανουν τις προσοφρες?

Και εμενα μια απο τα ιδια

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον.. Ακολουθει η συζητιση μου με τον υπαλιλο του μαγαζιου.

Χ: Γεια σας

G: Καλημερααα...

Χ: Εχω μια παραγκελεια στο ονομα _______ και μου ειπατε να ερθω σημερα

g: Βλεπω εδω οτι θα ερθει αυριο.

Χ: Ωραια Ευχαριστω..

Μετα στο αμαξυ. Χτηπα το τηλεφωνο. Νομιζα οτι ειναι ενα φιλαρακι μου

Χ: Ελα ρε...

G: Ναι ο Χρηστος?

Χ: Εγω ειμαι

G: Ειμαι ο Κωστας απο το Getitnow(μου ηρθε να του πω ελα ρε Κωστακη) Τελικα δεν ερχετε αυριο η δικια σσου παραγκελεια...

^*&$$*^(%&^(^&%^*$^$^*%(&&(%^*$^$%&%&&*^*$^&$*^%&^(^*(*

Δημοσ.

*αμω το Σπιτι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας, καθώς καθώς μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή μας το προϊόν SPEAKERS LOGITECH S-220 2.1 είναι προσωρινά εξαντλημένο. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας.

Μας συγχωρείτε για την όποια ανησυχία σας προκαλέσαμε.

Δημοσ.

Και σε μενα το ιδιο. Μπραβο getitnow. 1η παραγελλια κ ητνα ακυρη. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΞΑΝΑ!

ΘΕΛΟΥΝ Κ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Δημοσ.

οπως κάθε ηχείο ετσι κ αυτο θέλει ενα α στρώσιμο.

Μην το ανοίξεις κατευθείαν τερμα, σταδιακά αλλιώς θα κανει κανένα χρατς και θα τα παίξει..

Αυτο γίνεται για να μαλακώσουν τα συνθετικά που εχει πανω δεν θυμάμαι πως λέγονται.

καλορίζικα :)

απο την πρωτη μερα τα εβαλα στο τερμα , δεν ηξερα οτι χρειαζονται στρωσιμο και τωρα εχω προσεξει (γυρω στις δεκα ημερες τα εχω ) πως σε ορισμενα τραγουδια οταν τα βαλω πανω απο τη μεση απο τα ηχεια (οχι subwoofer) ακουγεται ενα στιγμιαιο χρατς .

οταν το προσεχεις ειναι λιγο ενοχλητικο ,τα λεφτα τους τα αξιζουν 100% (γυρω στα 20€ απο E-Shop) και ειδα μεγαλη διαφορα απο τα προηγουμενα

Δημοσ.

*αμω το Σπιτι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας, καθώς καθώς μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή μας το προϊόν SPEAKERS LOGITECH S-220 2.1 είναι προσωρινά εξαντλημένο. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας.

Μας συγχωρείτε για την όποια ανησυχία σας προκαλέσαμε.

Ήρθε και σε μένα.Ούτε εναλλακτική πρόταση ούτε τίποτα.Απορώ πως γίνεται αυτό σε ενα daily deal.

"Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας."<-----------Μέγα φάουλ.Τόσα πολλά θα κάνετε απο την πλευρά σας;

Και είχα ενα άγχος για το αν ακυρώσετε...

Δημοσ.

Mεγαλο φαουλ!!! Θα μπορουσαν να βαλουν αριθμο διαθεσιμων τεμαχιων και να μην δημιουργείται προβλημα οπως κανει το you.gr.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...