driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 οπως κάθε ηχείο ετσι κ αυτο θέλει ενα α στρώσιμο. Μην το ανοίξεις κατευθείαν τερμα, σταδιακά αλλιώς θα κανει κανένα χρατς και θα τα παίξει.. Αυτο γίνεται για να μαλακώσουν τα συνθετικά που εχει πανω δεν θυμάμαι πως λέγονται. καλορίζικα Ευχαριστω αν και ακομα τα περιμενω Θα σας πω και εντυπωσεις...! Δηλαδει για να τα στρωσω βαζω πχ trance που εχει μπασο καλο και τα ανοιγω σιγα σιγα? Δεν ειχα ακουσει τιποτα για το στρωσιμο
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 οχι απλα την πρωτη βδομάδα ανάλογα τις ωρες που θα παίξουν μη τα ανοίγεις τέρμα. Στην αρχη πχ το μπάσο να το έχεις στα μισά. Μια βδομαδούλα μην τα βάλεις στο φουλ. btw σε τι τιμούλα τα τσίμπησες;
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 οχι απλα την πρωτη βδομάδα ανάλογα τις ωρες που θα παίξουν μη τα ανοίγεις τέρμα. Στην αρχη πχ το μπάσο να το έχεις στα μισά. Μια βδομαδούλα μην τα βάλεις στο φουλ. btw σε τι τιμούλα τα τσίμπησες; 14,90 απο getitnow. Ευχαριστω για την βοηθεια
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Χαζευα στο πρoγραμμα της realtech και στις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη για 2.1. Εχει stereo, quadronic και 5.1 , 7.1 ....... Τι κανω? Μπορω να βαλω και τα παλια ηχεια και να το κανω 5.1? Σορρυ για το Offtopic. Μην ανοιγω τζαμπα θεμα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 2 καναλο βαλτα. Το 2.1 ουσιαστικα δεν ειναι υπαρκτο mode, μονα τους τα ηχεια το κανουν.
driftingcris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 2 καναλο βαλτα. Το 2.1 ουσιαστικα δεν ειναι υπαρκτο mode, μονα τους τα ηχεια το κανουν. Δηλαδει? Θα εχουν μονο το κλασικο πρασινο βισμα που εχουν και τα απλα? Σορρυ που ρωταω αλλα πρωτη φορα βλεπω και τετοια ηχεια απο κοντα. Βασικα ακομα δεν τα ειδα.... αλλα............ Θα εχουν ενα πρασινο και ενα μαυρο πχ?
Ntinaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 το 2.1 απλα ειναι 2.0 και το .1 το δημιουργουν τα ηχεια στελνοντας μονο τις χαμηλες συχνοτητες στο subwoofer
egw_eimai_re Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Σίγουρα θα μπορείς να κάνεις 5.1 με τα παλιά σου ηχεία αρκει να υποστηρίζει η mobo σου. αλλα λες να αξίζει; Εγω αυτο που σκεφτόμουν είναι να πάρω αλλο ενα σετ για να ακούω με 4 ηχεία k 2 sub stereo ηχο αλλά δεν ξερω κατα πόσο γίνεται...
driftingcris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Σίγουρα θα μπορείς να κάνεις 5.1 με τα παλιά σου ηχεία αρκει να υποστηρίζει η mobo σου. αλλα λες να αξίζει; Εγω αυτο που σκεφτόμουν είναι να πάρω αλλο ενα σετ για να ακούω με 4 ηχεία k 2 sub stereo ηχο αλλά δεν ξερω κατα πόσο γίνεται... H mobo μου ειναι asus p5w dh deuxe Και εχει ενσωματομενη καρτα ηχουν 5.1...... Δεν θυμαμε..μπορει να ειναι και 7.1........ Μπαντως 5.1 περενει στανταρ
egw_eimai_re Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 7.1 δεν υποστηρίζεται ποια απο ταινίες κλπ αποτι ξερω οπότε σάπιο format ήχου. περιμένουμε εντυπώσεις..
driftingcris Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 περιμένουμε εντυπώσεις.. Και εγω ηχεια.. Ειμαι πολυ ανυπομονος. Να δω πως θα αντεξω μια βδομαδα χωρις να βαλω Trance και να δωσω φουλ ενταση το woofer.... Μονο που το σκευτομαι μου τρεχουν τα σαλια...
egw_eimai_re Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Καλα μην περιμένεις και ένταση για πάρτι για το δωμάτιο - γραφείο μια χαρα ειναι
driftingcris Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Καλα μην περιμένεις και ένταση για πάρτι για το δωμάτιο - γραφείο μια χαρα ειναι Ναι αλλα εμενα με τρελενει να βλεπω το ηχειο να βαρει γερο μπασο... Δεν με νιαζει να ειναι δυνατα....
paulchro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τα πηρα στις 1/8 απ το σαιτ κ εβαλα παραλαβη απ το καταστημα (αγ παρασκευη) κ σημερα που μιλησα μαζι τους μ ειπαν οτι 8α με ενημερωσουν στις 9/8 για το ποτε 8α τα παρω. Αμα δεν εχουν ποσοτητα τι σκατα τις κανουν τις προσοφρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.