Προς το περιεχόμενο

Logitech S-220- στα 14,90 ευρω

instinct21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως κάθε ηχείο ετσι κ αυτο θέλει ενα α στρώσιμο.

Μην το ανοίξεις κατευθείαν τερμα, σταδιακά αλλιώς θα κανει κανένα χρατς και θα τα παίξει..

Αυτο γίνεται για να μαλακώσουν τα συνθετικά που εχει πανω δεν θυμάμαι πως λέγονται.

καλορίζικα :)

Ευχαριστω αν και ακομα τα περιμενω Θα σας πω και εντυπωσεις...! :mrgreen:

Δηλαδει για να τα στρωσω βαζω πχ trance που εχει μπασο καλο και τα ανοιγω σιγα σιγα?

Δεν ειχα ακουσει τιποτα για το στρωσιμο

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι απλα την πρωτη βδομάδα ανάλογα τις ωρες που θα παίξουν μη τα ανοίγεις τέρμα.

Στην αρχη πχ το μπάσο να το έχεις στα μισά.

Μια βδομαδούλα μην τα βάλεις στο φουλ. ;)

btw σε τι τιμούλα τα τσίμπησες;

Δημοσ.

οχι απλα την πρωτη βδομάδα ανάλογα τις ωρες που θα παίξουν μη τα ανοίγεις τέρμα.

Στην αρχη πχ το μπάσο να το έχεις στα μισά.

Μια βδομαδούλα μην τα βάλεις στο φουλ. ;)

btw σε τι τιμούλα τα τσίμπησες;

14,90 απο getitnow.

Ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

Χαζευα στο πρoγραμμα της realtech και στις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη για 2.1.

Εχει stereo, quadronic και 5.1 , 7.1 .......

Τι κανω? Μπορω να βαλω και τα παλια ηχεια και να το κανω 5.1?

Σορρυ για το Offtopic. Μην ανοιγω τζαμπα θεμα :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

2 καναλο βαλτα.

Το 2.1 ουσιαστικα δεν ειναι υπαρκτο mode, μονα τους τα ηχεια το κανουν.

Δημοσ.

2 καναλο βαλτα.

Το 2.1 ουσιαστικα δεν ειναι υπαρκτο mode, μονα τους τα ηχεια το κανουν.

Δηλαδει? Θα εχουν μονο το κλασικο πρασινο βισμα που εχουν και τα απλα? Σορρυ που ρωταω αλλα πρωτη φορα βλεπω και τετοια ηχεια απο κοντα. Βασικα ακομα δεν τα ειδα.... αλλα............ Θα εχουν ενα πρασινο και ενα μαυρο πχ?

Δημοσ.

το 2.1 απλα ειναι 2.0 και το .1 το δημιουργουν τα ηχεια στελνοντας μονο τις χαμηλες συχνοτητες στο subwoofer

Δημοσ.

Σίγουρα θα μπορείς να κάνεις 5.1 με τα παλιά σου ηχεία αρκει να υποστηρίζει η mobo σου.

αλλα λες να αξίζει;

Εγω αυτο που σκεφτόμουν είναι να πάρω αλλο ενα σετ για να ακούω με 4 ηχεία k 2 sub stereo ηχο αλλά δεν ξερω κατα πόσο γίνεται...

Δημοσ.

Σίγουρα θα μπορείς να κάνεις 5.1 με τα παλιά σου ηχεία αρκει να υποστηρίζει η mobo σου.

αλλα λες να αξίζει;

Εγω αυτο που σκεφτόμουν είναι να πάρω αλλο ενα σετ για να ακούω με 4 ηχεία k 2 sub stereo ηχο αλλά δεν ξερω κατα πόσο γίνεται...

H mobo μου ειναι asus p5w dh deuxe Και εχει ενσωματομενη καρτα ηχουν 5.1...... Δεν θυμαμε..μπορει να ειναι και 7.1........ Μπαντως 5.1 περενει στανταρ

Δημοσ.

περιμένουμε εντυπώσεις..

Και εγω ηχεια.. Ειμαι πολυ ανυπομονος. Να δω πως θα αντεξω μια βδομαδα χωρις να βαλω Trance και να δωσω φουλ ενταση το woofer.... Μονο που το σκευτομαι μου τρεχουν τα σαλια... :P

Δημοσ.

Καλα μην περιμένεις και ένταση για πάρτι για το δωμάτιο - γραφείο μια χαρα ειναι :)

Ναι αλλα εμενα με τρελενει να βλεπω το ηχειο να βαρει γερο μπασο... :rolleyes:

Δεν με νιαζει να ειναι δυνατα....

Δημοσ.

Τα πηρα στις 1/8 απ το σαιτ κ εβαλα παραλαβη απ το καταστημα (αγ παρασκευη) κ σημερα που μιλησα μαζι τους μ ειπαν οτι 8α με ενημερωσουν στις 9/8 για το ποτε 8α τα παρω. Αμα δεν εχουν ποσοτητα τι σκατα τις κανουν τις προσοφρες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...