panos2171 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ξανα στα 14.90ε το getit.Τσιμπισα αλλο ενα μιας και την πρωτη φορα το χα μετανιωσει που δεν ειχα παρει δυο. http://www.getitnow.gr/prod/perifereiaka/iheia-ypologiston/logitech-s-220/prod251431pp/
mc01319 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Πηρα και εγω 2 για δωρο. Ειχα αγορασει και παλιοτερα. Αξιοπρεπέστατα ηχεια...
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Παιδια τι ειναι καλα? Περισσοτερο για μουσικη τα θελω, αλλα εχω κατι πιπες. 2 απλα ηχεια που δεν ειμαι και απογοητευμενος. Κατι απλα pc line εχω. Και αν τα παρω, βαζω και αυτα που εχω τωρα πανω?
sb01053 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Για οποιον θέλει να ακούει μουσική, καλύτερα να κοιτάξει αλλού.Το woofer είναι σχεδον διακοσμητικό και τα ηχεία έχουν έλλειψη στα πρίμα!
demessakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ξέρουμε τι σύνδεση έχουν;usb ή 3.5mm; Σύμφωνα με το (στο 5'45"), τα συνηθισμένα πράσινο και ροζ, που κουμπώνουν στην κάρτα ήχου.
McDuck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σύμφωνα με το u2b (στο 5'45"), τα συνηθισμένα πράσινο και ροζ, που κουμπώνουν στην κάρτα ήχου. Οπότε για να έχει το ροζ πρέπει να λειτουργούν και σαν μικρόφωνο.Καλή τιμούλα αν σκεφτείς ότι πριν κανά 6μηνο είχα πάρει ένα ζευγάρι Logitech αριστερό δεξί μόνο -για ένα φίλο-9 ευρώ.
demessakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Οπότε για να έχει το ροζ πρέπει να λειτουργούν και σαν μικρόφωνο.Καλή τιμούλα αν σκεφτείς ότι πριν κανά 6μηνο είχα πάρει ένα ζευγάρι Logitech αριστερό δεξί μόνο -για ένα φίλο-9 ευρώ. Θα ήταν τρομερή πατέντα, αλλά το ροζ, λειτουργεί ως προέκταση για να συνδέσεις ακουστικά με μικρόφωνο στο χειριστήριο.
McDuck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Θα ήταν τρομερή πατέντα, αλλά το ροζ, λειτουργεί ως προέκταση για να συνδέσεις ακουστικά με μικρόφωνο στο χειριστήριο. Μισές δουλειές κάνουνε
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Για οποιον θέλει να ακούει μουσική, καλύτερα να κοιτάξει αλλού.Το woofer είναι σχεδον διακοσμητικό και τα ηχεία έχουν έλλειψη στα πρίμα! Ξαναλεω οτι εχω κατι μαπες και δεν με ενδιαφερει να δω διαφορ στον ηχο
panos2171 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ξαναλεω οτι εχω κατι μαπες και δεν με ενδιαφερει να δω διαφορ στον ηχο Aμα δεν εχεις τρελες απαιτησεις οπως λες τοτε ειναι μια χαρα.
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Παιδια τι ειναι καλα? Περισσοτερο για μουσικη τα θελω, αλλα εχω κατι πιπες. 2 απλα ηχεια που δεν ειμαι και απογοητευμενος. Κατι απλα pc line εχω. Και αν τα παρω, βαζω και αυτα που εχω τωρα πανω? Μια χαρα ειναι αν τα βρεις σε αυτα τα χρήματα βασικά κ μέχρι 30-40 ευρω δεν νομίζω να βρεις κατι καλύτερο. Απο logitech 550 πηγα σε αυτα προσωρινά κ τελικά θα τα κρατήσω μέχρι να καούν. value for money. Αν τα πάρεις κανε ενα στρώσιμο ειδικά στο woofer.
panos2171 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν τα πάρεις κανε ενα στρώσιμο ειδικά στο woofer. Δηλαδη???
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν τα πάρεις κανε ενα στρώσιμο ειδικά στο woofer. Τα παράγγειλα. Τι εννοείς?
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 οπως κάθε ηχείο ετσι κ αυτο θέλει ενα α στρώσιμο. Μην το ανοίξεις κατευθείαν τερμα, σταδιακά αλλιώς θα κανει κανένα χρατς και θα τα παίξει.. Αυτο γίνεται για να μαλακώσουν τα συνθετικά που εχει πανω δεν θυμάμαι πως λέγονται. καλορίζικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.