instinct21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/peripherals/iheia-ypologiston/logitech-s-220-/prod251431pp/ στη τιμη αυτη μιαααα χαραααα
SOWHAT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Είναι ιδέα μου ή αυτά τα ηχεία έχουν ξαναματαμπεί σε προσφορά; Γενικά μου φαίνεται ότι όλα τα μαγαζιά ανακυκλώνουν τις προσφορές τους... Για αυτό και δεν έχουμε τι να συζητάμε σε τούτη την υποενότητα... Πφφφ..... Βαρέθηκα....
dj_neo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Έχουν ξαναμπεί 2 φορές νομίζω. Μία σίγουρα γιατί τα πήρα και εγώ . Για αυτή την τιμή πάντως είναι αξιοπρεπέστατα.
Vasilis 07 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Είναι ιδέα μου ή αυτά τα ηχεία έχουν ξαναματαμπεί σε προσφορά; Γενικά μου φαίνεται ότι όλα τα μαγαζιά ανακυκλώνουν τις προσφορές τους... Για αυτό και δεν έχουμε τι να συζητάμε σε τούτη την υποενότητα... Πφφφ..... Βαρέθηκα.... +1 Δεν πουλάνε φαίνεται (καλά 25 ευρώ δεν έχουν με τίποτα ) και προσπαθούν να τα σπρώξουν στα 15.
mary Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 δεν τα εχω αναγκη αλλα σε τετοια τιμη λεω να τα παρω.αξιζουν?
probe Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 δεν τα εχω αναγκη αλλα σε τετοια τιμη λεω να τα παρω.αξιζουν? Να μην τα πάρεις. Για την τιμή τους μπορεί να είναι καλά, αλλά γενικά καλά δεν είναι. Αν τα πάρεις για να ακούσεις μουσική πχ. θα απογοητευθείς, αν χρειάζεσαι απλά κάποια ηχεία για να έχεις ήχο στο pc τότε δεν το συζητάω είναι προτιμότερα από άλλα σε αυτή την τιμή.
mary Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Να μην τα πάρεις. Για την τιμή τους μπορεί να είναι καλά, αλλά γενικά καλά δεν είναι. Αν τα πάρεις για να ακούσεις μουσική πχ. θα απογοητευθείς, αν χρειάζεσαι απλά κάποια ηχεία για να έχεις ήχο στο pc τότε δεν το συζητάω είναι προτιμότερα από άλλα σε αυτή την τιμή. Οκ!ευχαριστω για την απαντηση.εχω ηχεια της logitech και γενικα ειμαι ευχαριστημενη με αυτα.Με τα μεταφορικα κοντα στο 20 θα βγουν και θα μου μεινουν στην ακρη κ αυτα που χω.οποτε σωστα τα λες.
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τα ειχε αγοράσει ενα φιλαράκι μου αυτα πριν 3-4 μηνες στα 35 ευρω αρκετα καλα για γραφειάκι δουλειά λαπτόπι κλπ με βάση τη τιμή τους ε στα 14 ευρω απλα τα τσίμπησα και εγω τωρα το γιατί δεν ξέρω αλλα τι παίρνεις με 14 ευρω σήμερα ουτε 3 σουβλάκια
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 στα 25,26 σημερα http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/peripherals/iheia-ypologiston/logitech-s-220-/prod251431pp/
probe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τα ειχε αγοράσει ενα φιλαράκι μου αυτα πριν 3-4 μηνες στα 35 ευρω αρκετα καλα για γραφειάκι δουλειά λαπτόπι κλπ με βάση τη τιμή τους ε στα 14 ευρω απλα τα τσίμπησα και εγω τωρα το γιατί δεν ξέρω αλλα τι παίρνεις με 14 ευρω σήμερα ουτε 3 σουβλάκια 7 σουβλάκια για την ακρίβεια. Τουλάχιστον επαρχία.
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 επαρχία... ελα αθηνα να φας σουβλάκι των 2 ευρω και θα "κλαις" αιμα το επόμενο πρωι Πιττα χοιρινό για τους θεσσαλονικιούς...
ninos30 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 επαρχία... ελα αθηνα να φας σουβλάκι των 2 ευρω και θα "κλαις" αιμα το επόμενο πρωι Πιττα χοιρινό για τους θεσσαλονικιούς... Πίτα γυρο. Να τα λες καλά
egw_eimai_re Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αυτη ειναι η τιμη τους στο σκρουτζ και φτανει μεχρι 42,50 rolf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.