Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέας κάρτας ήχου

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα την SoundBlaster Audigy 2 ZS. Τι μου προτείνεται να πάρω με βάση τα στοιχεία της υπογραφής μου....?

τι ηχεια εχεις ?

Δημοσ.

τι ηχεια εχεις ?

Έχω κάποια Creative Inspire P5800 αλλά αν άνοιξω την ένταση ακούγονται πολύ άσχημα και σκοπεύω να τα αλλάξω....

Δημοσ.

Ακριβή αλλά καλή λύση είναι τα logitech 5500 που έχουν και ψυφιακή είσοδο...

http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=36182

Δε θέλω να σε πικράνω, αλλά τα 5500 είναι πολύ ακριβά για mainstream λύση και μπόλικη πλαστικούρα!... Επιπλέον, η ZS δεν έχει ψηφιακή έξοδο οπότε με αυτή την κάρτα του είναι άρχηστη η ψηφιακή είσοδος των ηχείων.

Αν μπορεί να μας πει ο thread-starter μέχρι πόσα μπορεί αν διαθέσει για σετ ηχείων και πόσο υψηλές* είναι οι απαιτήσεις του στον ήχο για να γίνουν τεκμηριωμένες προτάσεις.

* θες απλώς κάτι να παίζει? Θες μπόλικη βαβούρα μπάσου με κάποια ίχνη surround effect? θες κάτι πιο ολοκληρωμένο σε ήχο (αλλά όχι απαραιτήτως ακριβότερο από σετ τύπου 5500?)?

Δημοσ.

Δεν δίνω τόσα πολλά λεφτα..!!! Αντε μέχρι 250-300 Ευρώ.... Μου αρέσει το μπάσο αλλα θέλω να παίζω παιχνίδια, να ακουώ μουσική , να βλέπω ταινίες και να το απολαμβάνω.... :)

Δημοσ.

Δεν δίνω τόσα πολλά λεφτα..!!! Αντε μέχρι 250-300 Ευρώ.... Μου αρέσει το μπάσο αλλα θέλω να παίζω παιχνίδια, να ακουώ μουσική , να βλέπω ταινίες και να το απολαμβάνω.... :)

Δημοσ.

Δημοσ.

Τότε θα έλεγα ότι υπάρχει λύση-μονόδορμος για σένα!

Πραγματικά ηχεία, ψαγμένα σασί, ωραίο set-up σε κάθε είδους ήχο και τιμή κάτι παραπάνω από ανθρώπινη (για αυτά που προσφέρουν και όχι μόνο!). Η εταιρία, αν και σχετικά άγνωστη στην Ελλάδα, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της και αποστασιοποιείται αισθητά από υλοποιήσεις τύπου Logitech κτλ. Θα έλεγα ότι δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...