prigipa_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Είχα την SoundBlaster Audigy 2 ZS. Τι μου προτείνεται να πάρω με βάση τα στοιχεία της υπογραφής μου....?
Sed22 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Είχα την SoundBlaster Audigy 2 ZS. Τι μου προτείνεται να πάρω με βάση τα στοιχεία της υπογραφής μου....? τι ηχεια εχεις ?
prigipa_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 τι ηχεια εχεις ? Έχω κάποια Creative Inspire P5800 αλλά αν άνοιξω την ένταση ακούγονται πολύ άσχημα και σκοπεύω να τα αλλάξω....
Navu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Η κάρτα σου είναι ΑΣΤΕΡΙ! Τα "ηχεία" σούταρε και βάλε ηχεία...
prigipa_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης προτείνετε και ηχεία..!!! Παίζω Games και βλέπω ταινίες οπότε με ενδιαφέρει πάρα πολύ να χω καλό ήχο.....
dproductionz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ακριβή αλλά καλή λύση είναι τα logitech 5500 που έχουν και ψυφιακή είσοδο... http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=36182
Navu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ακριβή αλλά καλή λύση είναι τα logitech 5500 που έχουν και ψυφιακή είσοδο... http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=36182 Δε θέλω να σε πικράνω, αλλά τα 5500 είναι πολύ ακριβά για mainstream λύση και μπόλικη πλαστικούρα!... Επιπλέον, η ZS δεν έχει ψηφιακή έξοδο οπότε με αυτή την κάρτα του είναι άρχηστη η ψηφιακή είσοδος των ηχείων. Αν μπορεί να μας πει ο thread-starter μέχρι πόσα μπορεί αν διαθέσει για σετ ηχείων και πόσο υψηλές* είναι οι απαιτήσεις του στον ήχο για να γίνουν τεκμηριωμένες προτάσεις. * θες απλώς κάτι να παίζει? Θες μπόλικη βαβούρα μπάσου με κάποια ίχνη surround effect? θες κάτι πιο ολοκληρωμένο σε ήχο (αλλά όχι απαραιτήτως ακριβότερο από σετ τύπου 5500?)?
prigipa_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν δίνω τόσα πολλά λεφτα..!!! Αντε μέχρι 250-300 Ευρώ.... Μου αρέσει το μπάσο αλλα θέλω να παίζω παιχνίδια, να ακουώ μουσική , να βλέπω ταινίες και να το απολαμβάνω....
prigipa_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν δίνω τόσα πολλά λεφτα..!!! Αντε μέχρι 250-300 Ευρώ.... Μου αρέσει το μπάσο αλλα θέλω να παίζω παιχνίδια, να ακουώ μουσική , να βλέπω ταινίες και να το απολαμβάνω....
Navu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τότε θα έλεγα ότι υπάρχει λύση-μονόδορμος για σένα! Πραγματικά ηχεία, ψαγμένα σασί, ωραίο set-up σε κάθε είδους ήχο και τιμή κάτι παραπάνω από ανθρώπινη (για αυτά που προσφέρουν και όχι μόνο!). Η εταιρία, αν και σχετικά άγνωστη στην Ελλάδα, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της και αποστασιοποιείται αισθητά από υλοποιήσεις τύπου Logitech κτλ. Θα έλεγα ότι δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης...
prigipa_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, κατέληξα τελικά σε αυτα: Logitech Z5500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.