Uberalles_gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα παιδιά, υπάρχει κανένα προγραμματάκι για Ελληνογερμανικό Λεξικό (και το αντίθετο) ;; Είχα ένα το οποίο του έβαζα μία λέξη και μου την έβγαζε και μέσα σε προτάσεις αλλά με το format το έχασα Βασικά με ενδιαφέρει πολύ το να γράφω μία λέξη και να μου την βγάζει και σε μικρές προτασούλες..
Xdanger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 SlovoEd δεν είναι τσάμπα, αλλά σου βάζει τις λέξεις μέσα σε προτάσεις για να καταλάβεις τα διαφορετικά νοήματα που μπορεί να έχει. Επίσης διαβάζει την λέξη για να ακούσεις πως προφέρεται Το είχα στα κινητά μου (s60, και WinMo), έχει έκδοση και για desktop windows αλλά δεν το έχω δει σε λειτουργία εκεί.
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου ! Θα το δοκιμάσω... Κάποιος άλλος παιδιά;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Magenta Πολυλεξικο Για αγγλικα Γερμανικα Ιταλικα και ελληνικα συνωνυμα.
perkas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δες και αυτό http://www.dict.gr/index_el?s=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.