mihalis19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται στο blog μου να κανω την photo του header να είναι από την μία άκρη έως την άλλη? πειράζω συνέχεια το css για να βρω την ρύθμιση αλλά ότι και αν κάνω στο header δεν αλλάζει το συγκεκριμένο που θέλω.μήπως είναι κάπου αλλού αυτό που θέλω?
_tasos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Από όσο ξέρω όλα τα templates στο blogger είναι με σταθερό πλάτος και δεν έχει επιλογή με ποσοστό ώστε να το βάλεις 100%. Ο μόνος τρόπος που βλέπω είναι να γράψεις λίγο επιπλέον css για να το πετύχεις. Στο δικό μου το blog (που είναι ένα Awesome template) αρκεί να βάλω το εξής: > .content-outer, .content-fauxcolumn-outer, .region-inner { max-width:100% !important; } Δοκίμασε το και αν σε βολεύει το κρατάς.
mihalis19 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μπαράβο φίλε μου με έσωσες. είναι αυτό ακριβως που ήθελα..αυτο που δεν εχω βρει τωρα ειναι το εξης..αφηνει ενα κενο μικρο πανω και αριστερα και δεξια απο το header.αυτο πως το διορθωνω??? φανταζομαι οτι πειραζω καποιο margin padding αλλα ποιο??ευχαριστω πολυ.!!
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 > #<εδώ-το-header-id> { margin: 0; padding: 0; } Αν δεν δω το blog σου δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο...
_tasos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά τα templates έχουν πάνω κάτω την ίδια δομή και τα ίδια id στο markup. Αλλά σίγουρα το να μας πεις το blog σου είναι καλύτερα..
mihalis19 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 δειτε το εδω παιδια...σας ευχαριστω για την βοηθεια
thanocaster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σε αυτό το css, έχεις ορίσει στην κλάση "content-inner" padding: 10px; Προσωπικά, θα επέλεγα να βγάλω την κλάση από το div (και όχι να βγάλω το property από την κλάση στο css).
mihalis19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 βασικά δεν κατάβα τι μου ειπες.και δεν βρισκω καν στον κωδικα το "content-inner" padding: 10px;
thanocaster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τότε βάλε στο css που έχεις τον παρακάτω κώδικα κάτω κάτω: > .content-inner { padding: 0; }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.