mtzs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλη τιμη πιστευω για 22αρα LED MPEG-4 1920 x 1080p με 2 θυρες HDMI + subwoofer + USB port (αναφερεται στο site του plaisiou οτι υποστηριζει divx playback) Δεν ειναι βεβαια προσφορα αναλογη philips 221T1 (getitnow)αλλα ας αναλογιστουμε και το γεγονος πως το καρτελ απο το καλοκαιρι αντι για να ριχνει τις τιμες στην κατηγορια 20-23 ιντσων τις κραταει ανω των 220 ευρω μεσο ορο για να μη πω και παραπανω http://www.mediamarkt.gr/static/pdf/GR_MM_Marusi_3001.pdf Στο skroutz ξεκιναει απο 238,50 http://www.skroutz.gr/s/273644/LG-M2280DF-22.html?keyphrase=LG+M2280DF+22 Την εχει μηπως καποιος να μας πει εντυπωσεις? Και κατι ασχετο: μεταξυ μας πιστευω πως η προσφορα του γκετιτ πρεπει να ηταν λαθος πληκτρολογηση του 214 και εγινε 114 χωρις κανεις απο κει μεσα να το καταλαβει!!!. Απλα οταν το καταλαβαν ηταν ηδη αργα!!! Και νωρις για οσους προλαβαν :rolleyes:
panagiotisr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Την έχω κανά εξάμηνο. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή. Τα χρώματα μου φαίνονται πολύ ζωντανά, ο ήχος είναι σχετικά χαμηλός (είναι ΜΟΝΙΤΟΡ ΓΙΑ PC με ενσωματωμένο TV TUNER) ενώ το subwoofer δεν το ακούω καθόλου (για κρεβατοκάμαρα είναι άριστη). Τέλος αυτό που τα σπάει είναι ο ενσωματωμένος media player που παίζει ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Διαβάζει μέχρι και NTFS. MKV δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχει νόημα σε 22". Τα DVDRip φαίνονται πολύ καλύτερα απ' ότι στη LED backlit του laptop μου και είναι απόλαυση να τις βλέπω εκεί. Τέλος τα κανάλια της DIGEA (MPEG4) και MPEG2 τα παίζει όλα. Το πρόβλημα που είχα είναι ενώ με αφήνει να το γράψω και ξεκινάει τελικά δεν γράφει τίποτα. Η LG λέει ότι δεν δίνεται η δυνατότητα και η αλήθεια είναι ότι πουθενά δεν το λέει πουθενά. Τελευταίο προβληματάκι είναι ότι η περιγραφή των εκπομπών των καναλιών της DIGEA (κουμπί nfo) βγαίνει στα αγγλικά. Στη τηλεφωνική υποστήριξη ο τύπος που απαντάει είναι για άπειρες κλωτσιές. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.