antonischania Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά...συγνώμη που απαντώ από εδώ αλλά είμαι καινούργιος στο site και δεν ξέρω την πολιτική του forum. Απλώς έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Πρώτα απ'όλα έχω πάρει την samsung sm-p2270 HD επίσης έχω πάρει και ένα καλώδιο HDMI belkin μάρκα αν γνωρίζετε, και έχω πρόβλημα με τα χρώματα της οθόνης μου και δεν μπορω να το φτιάξω από το menu της οθόνης ή του υπολογιστή...μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να διορθώσω τα χρώματα διότι είναι πολύ έντονα και με κουράζουν στα μάτια...ευχαριστώ πολύ !!!!! 0
AnatoliGR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ψαξε λιγο την οθονη,πρεπει να εχει κατι κουμπια για το μενου κ αποκει ρυθμιζεις κ τα χρωματα κ.α.διαβασε λιγο το βιβλιαρακι της οθονης
antonischania Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Τα έχω ψάξει και δεν βγάζω άκρη και επιπλέον έχω χάσει το εγχειρίδιο...!!!! οπότε???
Slobontan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εδώ είναι το manual,στα Αγγλικά. http://safemanuals.com/user-guide-instructions-owner-manual/SAMSUNG/SYNCMASTER-P2270HD-_E
mitsosgate7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Βρικες καμία λυ ση γιατί έχω και γω το ίδιο Πρόβλημα στην ίδια οθόνη
mitsosgate7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Με dvi δεν έχει καμία σχέση η εικόνα είναι τέλεια αλλά έψαχνα το κάτι παραπάνω και έβαλα hdmi αλλά έγινε χειρότερη?!?!?
CtrlFreak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Η hdmi με την dvi δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Απλά το hdmi μεταφέρει και ήχο μαζί, οπότε άδικα ψάχνεις.
unforgiven1980 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 (Με dvi δεν έχει καμία σχέση η εικόνα είναι τέλεια αλλά έψαχνα το κάτι παραπάνω) Αυτό που λές είναι άκυρο, το HDMI δεν έχει τίποτα παραπάνω από το DVI αλιώς οι κάρτες γραφικών αντί να έχουν 2 DVI και σαν εξτρά το HDMI, θα ήταν το ανάποδο.
mitsosgate7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Τέλος πάντων εγώ την λύση την βρήκα και τώρα λειτουργεί μια χαρα οποίος θέλει βοήθεια με το θέμα ας postαρει
xristoforos89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τέλος πάντων εγώ την λύση την βρήκα και τώρα λειτουργεί μια χαρα οποίος θέλει βοήθεια με το θέμα ας postαρει Aφου την βρηκες την λυση, δεν την λες και σε αλλους;
mitsosgate7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Η λύση είναι:πατάς μενού πηγαίνεις στο "είσοδος" μπαίνεις στην επιλογή "επεξεργασία ονόματος" πηγαίνεις στην επιλογή "hdmi" και απο τη λίστα με τα ονόματα που σου βγάζει επιλέγεις το "pc" αυτο ήταν το όλο θέμα
antonischania Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 εχω και dvi και hdmi καλωδιο αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη (το ξερω αυτο για τον ηχο του hdmi σε σχεση με το dvi) εχω αλλαξει μεχρι και καρτα γραφικων αλλα τιποτα...δεν ξερω τι παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.