alieus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Είμαι πολύ νέος στα smartphones. Προχτές αγόρασα το Samsung I 8500 (galaxy 3) και το παιδεύω... Μία από τις πολλές ερωτήσεις που έχω είναι, πώς διαγράφω τις επαφές από τη μνήμη του τηλεφώνου όλες μαζί και όχι μία μία. Δεν έχω συνδεθεί ακόμα στο ιντερνετ, δεν ξέρω αν απαιτείται γι' αυτή τη δουλειά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον/α ασχοληθεί με την ερωτησάρα μου... χεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alieus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ΚΑΝΕΝΑΣ; Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tompgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Απ την στιγμη που το κινητο εχει android, μηπως απαντηση βρεις σε κανα οδηγο γι αυτο το λειτουργικο Ρε φιλε θελω να το παρω κι εγω αυτο το κινητο αλλα στο internet βλεπω 2 συσκευες αυτο και αυτο τα οποια εχουν το ιδιο ονομα εσυ ποιο πηρες το λεω γιατι σκευτομαι θα το παραγγειλω μεσω web Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω android καμποσους μηνες και παρόλα αυτα εχω και εγω τιν ιδια απορια... δεν εχω βρει καποια σχετικη ρυθμιση οταν το εψαχνα ισως μπορει να γινει μεσω καποιας αλλη εφαρμογης επαφων απο το market? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για δοκιμάστε: Settings -> Applications -> Manage Applications -> Contacts -> κάτω από το "storage" πατάς το κουμπί "clear data". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Eγω οταν ανοιγω τις Επαφες και παταω το αριστερο κουμπακι, εχω την επιλογη Delete. Πατωντας το ανοιγει μια αλλη οθονη που μπορω να τικαρω ποιες επαφες θελω να διαγραψω και πανω πανω λεει Delete All. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Eγω οταν ανοιγω τις Επαφες και παταω το αριστερο κουμπακι, εχω την επιλογη Delete. Πατωντας το ανοιγει μια αλλη οθονη που μπορω να τικαρω ποιες επαφες θελω να διαγραψω και πανω πανω λεει Delete All. καλα ενταξει μιλαμε ηταν πολυ δυσκολο... :lol: πως δεν το ειχα δει ρε γμτ τοσο καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alieus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Απ την στιγμη που το κινητο εχει android, μηπως απαντηση βρεις σε κανα οδηγο γι αυτο το λειτουργικο Ρε φιλε θελω να το παρω κι εγω αυτο το κινητο αλλα στο internet βλεπω 2 συσκευες αυτο και αυτο τα οποια εχουν το ιδιο ονομα εσυ ποιο πηρες το λεω γιατι σκευτομαι θα το παραγγειλω μεσω web Πήρα το δεύτερο. 159 ευρω από ΠΛΑΙΣΙΟ. Πάντως το σβήσιμο των επαφών τώρα, είναι το μικρότερο πρόβλημά μου. Το "έλυσα" μέσω του Kies από όπου διέγραψα τις επαφές. Θα το ψάξω και με τον τρόπο που πρότεινε ο vasilisga. Ευχαριστώ. Όμως έχω πρόβλημα με την Q card. Μου έστειλαν ρυθμίσεις χειροκίνητες με e-mail για internet και mms. Συνδέομαι στο internet αλλά mms ούτε στέλνει ούτε παίρνει. 50 φορές πέρασα και ξαναπέρασα τις ρυθμίσεις έκανα πολλά τηλεφωνήματα στην wind/q και στη samsung από τον Αννα στον Καϊάφα. Δεν γίνεται τίποτα. Στη samsung μου είπαν να το πάω πίσω από εκεί που το αγόρασα. Στην q λένε ότι ίσως δεν υποστηρίζει το τηλέφωνο την q. Τραγέλαφος. Έχω σκάσει. Άλλη δουλειά δεν έχουμε να αλλάζουμε κάτες sim στα android... Με την q είχα πρόβλημα mms και με ένα sonyericsson G502. Τελικά λόγω του καλού τιμολογίου πούλησα το κινητό και πήρα άλλο. Εκεί μας κατάντησε η Q... Πάσα βοήθεια δεκτή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.