Προς το περιεχόμενο

Να φταιει ο σκληρος?

mits-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...Εχω το παρακατω προβλημα

Ειχα στο pc windows XP για σχεδον 3 χρονια χωρις να κανω format...Αγοραζω σκληρο WD10ears 1TB και ενα dimm 2 GB να γινουν 4 και να αναβαθμιστω στα windows 7... Τι το θελα...Η πρωτη εγκατασταση βγηκε χαλια...crash στον explorer, ΒSOD και πολλα crc errors οταν προσπαθουσα να περασω προγραμματα η games στο pc...Λεω φταιει η RAM...Εχω 4 dimmακια και με δοκιμες τα προβληματα ελατωθηκαν αλλα δεν εξαφανιζοταν...

Στη τελικη νοιωθωντας μια νοσταλγια για τα παλια καλα ΧΡ που δεν ειχα κανενα προβλημα, τα βαζω...

Πλεον δεν εχω προβληματα λειτουργικου αλλα εχω πολλα crc errors οταν τρεχω setup files η iso απο τον WD που ειναι η αποθηκη μου ...

Γραφω το κατεβατο για να δειτε οτι δεν ξεκινησε το θεμα ξαφνικα...Ομως που οφειλονται τα crc errors? Ετυχε καποιος να ειχε παρομοιο προβλημα?...Μπας και παει για φουντο ο δισκος\????

(Checkdisk και SMART OK)

Δημοσ.

Αφού (Checkdisk και SMART OK) τότε σίγουρα έχει πρόβλημα κάποια μνήμη και λογικά η καινούργια.Κάνε ένα memtest κατέβασε την έκδοση για USB εάν έχεις αλλιώς το cd και κάνε έλεγχο για αρκετές ώρες(εκτός και αν σου βγάλει το πρόβλημα αμέσως).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...