Προς το περιεχόμενο

εχασα τις επαφες μου στο iphone κανοντας sync contacts with windows.πως τις ξαναπερνω πισω?

Miss Evelyn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια.

ηθελα να αποθηκευσω τισ επαφες μου στο iphone στο itunes ετσι νομιζοντας κ εκανα sync contacts with windows νομιζωντας πως θα το κανει back up.αλλα οι επαφες μου χαθηκαν και δν ξερω τι να κανω για να τις ξανα-ανακτησω

παρακαλω βοηθηστε με γτ ειμαι τρελαμενη.....

ευχαριστω προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο outlook του υπολογιστή σου υπάρχουν οι επαφές; ή χάθηκαν και από εκεί;

edit:Δοκίμασε αν θές αυτό μήπως δουλέψει. Άνοιξε το iTunes πάτα edit, μετά preferences, devices και θα δείς ότι υπάρχουν παλιότερα back up από το τελευταίο που έκανες και σβήσανε οι επαφές. Επέλεξε ένα από τα παλιότερα και μετά κάνε δεξί κλίκ στο iPhone σου και επέλεξε restore from backup από το παλιό backup που έχεις επιλέξει. Λογικά μετά από αυτό θα ξαναδείς τις επαφές στο κινητό σου.

Πρώτη φορά το σύνδεσες στο itunes; Γιατί από ότι έχω διαπιστώσει από το δικό μου η διαδικασία μπακ απ είναι αυτοματοποιημένη και απαιτεί την παρέμβαση του χρήστη για να παρακαμφθεί

oχι συνεχεια κ update κανω κ κανονικα ολα.αλλα σου ειπα νομιζωντας πως ετσι θα αποθηκεθουν ''καπου'' εκανα αυτο το sync cont with windows.αλλα απο οτι βλεπω δν ειναι πουθενα η ''καπου'' αν υπαρχουν ακομα οι επαφες

Τι να σου πω στο δικό μου itunes-edit-preferences-devices υπάρχουν κανονικά μπακ απς μάλλον κάτι έχει πάει στραβά στο δικό σου. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω.

δημιουργησα back up αλλα δν μου εμφανισε τισ επαφες :( το εκανα οπως μου ειπες.

κ να σε ρωτησω οταν τις ξαναβαλω τις επαφες οσες ειχα πως θα τις αποθηκευσω ετσι ωστε να μν τις ξαναχασω?

κ που αποθηκευονται στν sim μερικες κ οι υπολοιπες στο τηλεφωνο?

To iΤunes συνεργάζεται με Windows contacts,outlook,google contacts, yahoo! Address book.

Kαλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα απο τα παραπάνω εργαλεία ώστε να μην ξαναχάσεις τις επαφές σου στο μέλλον...

Αφού άδειασε το iPhone σημαίνει πως συγχρόνισε με ένα ήδη άδειο outlook.

Επομένως αν πριν τον συγχρονισμό δεν είχε κρατηθεί backup σε άλλο pc στου οποίου το Outlook θα είχαν

περαστεί κανονικά οι επαφές,

δεν υπάρχει τρόπος να ανακτηθούν.

Μην ξεχνάτε πως τα iPhone σας, αποτελούν εικόνα των περιεχομένων του Η/Υ σας.

Ό,τι έχετε εκεί το συγχρονίζεται στο κινητό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...