paranoid_gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ημουν εκει πριν απο λιγο. Τσιμπησα στον δισκο. Το desire το εχει 399Ε. Το ΠΛΑΙΣΙΟ το εχει 379Ε οποτε πας Πλαισιο φιλε *** παιδια καλο το Δισκακι στα 24,8 mb/second κολλημενο. Eυχαριστώ!!
xristoforos89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες δεν ξερω αν αξιζει καν να πας να παρεις verbatim δισκο.. Ειχε παρει ενας φιλος πριν κανενα μηνα εναν 3.5'' 1τερρα verbatim και ξαφνικα πριν 2-3 μερες εκανε κατι τρελα(εκανε αντιγραφη με 1kb/sec!!! Τον πηγαμε πισω, δεν τον κοιταξαν καν και μας εδωσαν πιστωτικο.. πηγαμε λοιπον και πηραμε τον ιδιο ακριβως. Παω σημερα να του περασω του παιδιου τα αρχεια του(τα ειχα κρατησει εγω), και ενω κανω αντιγραφη μια ταινια μολις αρχιζει πεταει μηνυμα ''το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για αντιγραφη..'' Εε λεω 12giga ειναι.. Βαζω μια 4giga ταινια, το ιδιο.. Βαζω το photoshop που ειναι 1.8 το ιδιο.. Εε αυριο παει παλι για αλλαγη! Μηπως για αυτο δεν τον κοιταξαν καν; Μηπως για αυτο ειναι σε προσφορα; 2/2 και βγηκαν ελαττωματικοι τοσο γρηγορα;
barman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες δεν ξερω αν αξιζει καν να πας να παρεις verbatim δισκο.. Ειχε παρει ενας φιλος πριν κανενα μηνα εναν 3.5'' 1τερρα verbatim και ξαφνικα πριν 2-3 μερες εκανε κατι τρελα(εκανε αντιγραφη με 1kb/sec!!! Τον πηγαμε πισω, δεν τον κοιταξαν καν και μας εδωσαν πιστωτικο.. πηγαμε λοιπον και πηραμε τον ιδιο ακριβως. Παω σημερα να του περασω του παιδιου τα αρχεια του(τα ειχα κρατησει εγω), και ενω κανω αντιγραφη μια ταινια μολις αρχιζει πεταει μηνυμα ''το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για αντιγραφη..'' Εε λεω 12giga ειναι.. Βαζω μια 4giga ταινια, το ιδιο.. Βαζω το photoshop που ειναι 1.8 το ιδιο.. Εε αυριο παει παλι για αλλαγη! Μηπως για αυτο δεν τον κοιταξαν καν; Μηπως για αυτο ειναι σε προσφορα; 2/2 και βγηκαν ελαττωματικοι τοσο γρηγορα; Εμενα παντως μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα!! Θα δειξει μετα απο κανα μηνα αν τα "παιξει"
xristoforos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα παντως μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα!! Θα δειξει μετα απο κανα μηνα αν τα "παιξει" Καλη τυχη!
voulgeor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες δεν ξερω αν αξιζει καν να πας να παρεις verbatim δισκο.. Ειχε παρει ενας φιλος πριν κανενα μηνα εναν 3.5'' 1τερρα verbatim και ξαφνικα πριν 2-3 μερες εκανε κατι τρελα(εκανε αντιγραφη με 1kb/sec!!! Τον πηγαμε πισω, δεν τον κοιταξαν καν και μας εδωσαν πιστωτικο.. πηγαμε λοιπον και πηραμε τον ιδιο ακριβως. Παω σημερα να του περασω του παιδιου τα αρχεια του(τα ειχα κρατησει εγω), και ενω κανω αντιγραφη μια ταινια μολις αρχιζει πεταει μηνυμα ''το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για αντιγραφη..'' Εε λεω 12giga ειναι.. Βαζω μια 4giga ταινια, το ιδιο.. Βαζω το photoshop που ειναι 1.8 το ιδιο.. Εε αυριο παει παλι για αλλαγη! Μηπως για αυτο δεν τον κοιταξαν καν; Μηπως για αυτο ειναι σε προσφορα; 2/2 και βγηκαν ελαττωματικοι τοσο γρηγορα; δεν θέλω να το παίξω εξυπνάκιας και σόρι για την ερώτηση αλλα μήπως το έχεις φορμαρισμένο FAT ? δοκίμασε να το φορμαρεις σε NTFS και ξαναδοκίμασε..
xristoforos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 δεν θέλω να το παίξω εξυπνάκιας και σόρι για την ερώτηση αλλα μήπως το έχεις φορμαρισμένο FAT ? δοκίμασε να το φορμαρεις σε NTFS και ξαναδοκίμασε.. Sorry για την ερωτηση; Ολοι μας εδω μεσα βρισκομαστε για να ρωταμε! Κανονικα φορμαρισμενο σε ntfs το εχω. Αλλα εξαρχης και ο νεος δισκος τα ιδια. Απο Δευτερα παω παλι μια βολτα προς τα media markt!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.