Προς το περιεχόμενο

PhP ερωτηση

doken1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω μια απορεια σαν απειρος και αρχαριος εγω στον κοσμο αυτον του προγραμματισμου η οποια ειναι η εξης.

Εχω στο site μου 5 buttons. Τι γραμμη κωδικα πρεπει να προσθεσω ωστε αν θελει καποιος να πατησει το τελευταιο στη σειρα, να πρεπει πρωτα να εχει κανει click στα προηγουμενα 4?

Ειναι εφικτο ή λεω μπουρδες?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εφικτό αλλά όχι εύκολα υλοποιήσιμο, από τη στιγμή που είσαι αρχάριος.

Θα πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο ώστε το script να «θυμάται» ότι ο χρήστης έχει πατήσει τα προηγούμενα πλήκτρα, να μην είναι εύκολο να παραβιαστεί αλλά και ταυτόχρονα να μην προκαλεί σκοτούρες.

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να στέλνεις δεδομένα από κάθε πλήκτρο με POST και στην αρχή του script να τα ελέγχεις. Προσωπικά πάντως θα χρησιμοποιύσα sessions.

Δημοσ.

Υπάρχει και η μέθοδος της javascript, αλλά τώρα δεν έχω κάποιο πρόχειρο script.

Παραβιάζεται σχετικά εύκολα, αλλά αν θέλεις απλάνα εχει κάνει κλικ, σου φτάνει η javascript.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους 2 για την απαντηση. Θα προτιμησω την μεθοδο του javascript :P . Αν σου ειανι ευκολο καποια στιγμη που θα εχεις χρονο και βρεισ καποιον ετοιμο κωδικα postare τον φιλε μου.

Και παλι ευχαριστω.

Δημοσ.

Πες μου κάτι σημαντικό για να μην ψάχνω άδικα. Οταν πατας τα κουμπιά Α,Β, κλπ τι να γίνεται; Να ανοίγει κάποια ιστοσελίδα; Να γίνονται κάποιοι υπολογισμοί;

Δημοσ.

Ειναι κουμπακια για voting sites. Δηλαδη ειναι 5 διαφορετικα site που πας και ψηφιζεις για συγεκριμενα πραγματα. Το τελευταιο ειναι και το πιο σημαντικο. Αλλα για να μπορεις να ψηφισεις στο τελευταιο, αυτο που θελω εγω ειναι να εχεις ψηφισει πρωτα στα προηγουμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...