Προς το περιεχόμενο

Συγκριση Λαπτοπ

barrcode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε περιμενε να βγουν τα laptops με τεχνολογια sandybridge και μετα αποφασιζεις

c.k.from madfortech.com currently using HTC smartphone

ξερεις ποτε αναμενονται και σε τιμες ενδεικτικα θα ειναι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια μηπως παιζει καμια φιδια με αυτο το λαπτοπ?Κοιταω αντιστοιχες τιμες στο σκρουτζ και εχει πολυ χειροτερα λαπτοπ.Η ιδεα μου ειναι?

Δημοσ.

Ρε παιδια μηπως παιζει καμια φιδια με αυτο το λαπτοπ?Κοιταω αντιστοιχες τιμες στο σκρουτζ και εχει πολυ χειροτερα λαπτοπ.Η ιδεα μου ειναι?

Αν σκεφτεις αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0552886&catid=010200

ειναι ακριβως το ιδιο λαπτοπ με 4giga ram,ακομα καλυτερο σκληρο δισκο(750 giga στις 7200(!) στροφες,την ιδια καρτα γραφικων(5650)

και ειναι ακριβως το ιδιο λαπτοπ εξωτερικα.

Το μονο που ουσιαστικα αλλαζει για τα +100 ευρω που κοστιζει ειναι ο πολυ καλος επεξεργαστης που εχει(i5 εναντι p6100 που εχει το πιο φθηνο).

Δημοσ.

Αν σκεφτεις αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0552886&catid=010200

ειναι ακριβως το ιδιο λαπτοπ με 4giga ram,ακομα καλυτερο σκληρο δισκο(750 giga στις 7200(!) στροφες,την ιδια καρτα γραφικων(5650)

και ειναι ακριβως το ιδιο λαπτοπ εξωτερικα.

Το μονο που ουσιαστικα αλλαζει για τα +100 ευρω που κοστιζει ειναι ο πολυ καλος επεξεργαστης που εχει(i5 εναντι p6100 που εχει το πιο φθηνο).

Το ενδεχομενο να εχουν κανει λαθος τα στοιχεια του λαπτοπ παιζει?Δηλαδη να λεει το site οτι φοραει την 5650 καρτα γραφικων και οταν το παρω να εχει την 5740 π.χ και μετα να μπω στο site και να δω οτι το εχουν διορθωσει.Τετοια φαση παιζει?

Το λεω αυτο γιατι στοSITE του καταστηματος εχει ενα Link σχετικα με την σειρα inspiron 15r και γραφει οτι φοραει καρτα γραφικων 5470 και οχι 5650

Επισης βρηκα αυτο .Μπορει κανεις να μου πει αν η καρτα γραφικων του αξιζει?Ειναι καλυτερη ή χειροτερη απο την 5650 ατι?

Επισης κατι ακουσα οτι οι ι7 υπερθερμαινονται.ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Η 5650 ειναι καλυτερη απο την Gt240 m.

Οντως ισχυει αυτο που λενε για τους i7. Οποτε δεν το ρισκαρεις.

Ειδικα αυτο το innovator ειναι ζητημα αν θα αντεξει κανεναν μηνα!

Σχετικα με αυτο που αναφερεις για λαθος,

αν τελικα το αποφασισεις να το παρεις, μολις το λαβεις θα δεις το κουτι στα πλαγια και εκει αναφερει τα πληρη χαρακτηριστικα του λαπτοπ

που περιεχεται στο κουτι.Δεν θα το ανοιξεις δηλαδη.Αν ολα ειναι καλα και αναφερει σωστα χαρακτηριστικα τοτε το ξεσφραγιζεις.

Αλλα και παλι αν γινει καμια στραβη τους το γυρνας πισω και σου δινουν τα χρηματα σου.

Δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα σε αυτο.

Τουλαχιστον εγω εχω παρει πισω χρηματα γιατι παλιοτερα δεν με ειχε ικανοποιησει μια επιλογη μου.

Δημοσ.

Δηλαδη δεν ακουμπαω το inovator που εχει σε προσφορα.Κοιταξες το φυλλαδιο που εχει στην σελιδα?Υπαρχει περιπτωση να κανουν τυπογραφικο λαθος?

Δημοσ.

Δηλαδη δεν ακουμπαω το inovator που εχει σε προσφορα.Κοιταξες το φυλλαδιο που εχει στην σελιδα?Υπαρχει περιπτωση να κανουν τυπογραφικο λαθος?

Innovator ασε το να το παρει κανενας αλλος.Πηγαινε εσυ στην σιγουρη λυση! ;)

Και εγω το dell inspiron 15r και την 5650 εχει πανω.

Βασικα αν το προσεξεις εχουν βγει 15 διαφορετικα dell inspiron 15r. Ολα εξωτερικοα ιδια ειναι.

Τα χαρακτηριστικα αλλαζουν.

Δημοσ.

Το εχεις και εσυ?Το ιδιο ακριβως?Μπορεις να μου πεις ποσο το πηρες και απο που?Στο site λεει νεο προιον και με ανησυχει το γεγονος οτι δεν μπορω να το βρω σε αλλο καταστημα

Δημοσ.

Το εχεις και εσυ?Το ιδιο ακριβως?Μπορεις να μου πεις ποσο το πηρες και απο που?Στο site λεει νεο προιον και με ανησυχει το γεγονος οτι δεν μπορω να το βρω σε αλλο καταστημα

οχι οχι. Εγω αυτο εχω: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0552886&catid=010200

Ουσιαστικα η διαφορα τους ειναι οτι εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη αυτο που θα βγει, ενω το δικο μου καλυτερο σκληρο δισκο.

Κατα τα αλλα ειναι ιδιο ακριβως, και εξωτερικα.

Δημοσ.

Αναλογως για τι το θες.

Το θες για παιχνιδι;

Παντως μπορεις να φτιαξεις με 650ευρωπουλα ενα βαρβατο desktop για να σηκωνει τα παντα,

και τα υπολοιπα χρηματα τα δινεις για ενα λαπτοπακι για να το μετακινεις κιολας.

Κατα τη γνωμη μου, η αγορα ακριβου λαπτοπ (1000ευρω και πανω), ειναι η χειροτερη ''επενδυση'' γιατι σε ενα

χρονο δεν θα κοστιζει ουτε τα μισα χρηματα που αγοραστηκε.Βγαινουν δεκαδες μοντελα καθε μηνα, και αλλαζει συνεχως η τεχνολογια..

Δημοσ.

Αυτό που ρωτάς είναι σχετικό, γιατί έχει να κάνει με το ποιά είναι τα ζητούμενα που έχεις π.χ. αν θέλεις εαν laptop να που εκτός των άλλων να παίζει και αξιοπρεπώς παιχνίδια πας εδώ ή εδώ , υπάρχουν και οι business σειρές των εταιρειών οπου και εκεί έχεις αρκετές επιλογές αλλά δεν ενδικνύονται για παιχνίδια.

Εκτός αν θέλεις να περιμένεις όλο και κάτι καινούργιο βγαίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...