barrcode Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο λαπτοπ και ειμαι αναμεσα σε αυτο και σε αυτο. Εχουν διαφορα 200 ευρω.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το ακριβο λαπτοπ αξιζει για 200 ευρω παραπανω. Η χρηση που θελω να κανω ειναι χαλαρο gaming π.χ call of duty,nba 2k11 και κανα pro,σερφαρισμα και καμια ταινια. Δεν χρησιμοποιω τιποτα αλλες απαιτητικες εφαρμογες αλλα με προβληματιζει λιγο ο επεξεργαστης στο dell με τα 600 ευρω. Το budget μου ειναι γυρω στο 1000ρικο και θελω ενα μηχανημα να κρατησει καμια 5-6 χρονια. Αν εχει κανεις να μου προτεινει κανενα καλυτερο λαπτοπ,ευχαριστως
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/285755/Dell-Inspiron-15R-i3-370M.html 60 ευρω λιγοτερα το εχει. Οσον αφορα το πρωτο με τον p6100 στα 600ευρω, ειναι αξιοπιστο για τα επομενα δυο χρονια το πολυ. Οχι οτι δεν ειναι καλο(το ιδιο εχω). Απλα δεν εχει τοσο καλο επεξεργαστη για να κοιτας και λιγο στο..μελλον.
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάλι με budget το χιλιάρικο και με προοπτική μερικών χρόνων θα πήγαινα εδώ Περισσότερη μνήμη, μεγαλύτερος σκληρός, blu ray και i5 edit: Πρότεινα dell γιατί τους αγαπάωωω + ότι σε είδα και κοιτούσες dell laptop
barrcode Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάλι με budget το χιλιάρικο και με προοπτική μερικών χρόνων θα πήγαινα εδώ Περισσότερη μνήμη, μεγαλύτερος σκληρός, blu ray και i5 edit: Πρότεινα dell γιατί τους αγαπάωωω + ότι σε είδα και κοιτούσες dell laptop Κοιτα μπορω να δωσω 1000ρικο αλλα αξιζει να δωσω τοσα λεφτα παραπανω γι αυτα που ζηταω?Παρατηρησα οτι το λαπτοπ που προτεινεις εχει απλα καλυτερο επεξεργαστη.Εχει και 6 giga ram αλλα σε 32bit λειτουργικο θα διαβαζει μονο 3.Οποτε 400 ευρω για καλυτερο επεξεργαστη και λιγο παραπανω σκληρο αξιζει?Επισης το blu ray δεν με ενδιαφερει Το λαπτοπ με τα 600 που εδειξα πανω μετα απο 2-3 χρονια θα αντεχει τα κανουργια παιχνιδια με την καρτα γραφικων που εχει(ati 5650 1 giga) ή θα εχω προβλημα λογω αδυναμου επεξεργαστη?
VasKag Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 καλα το λειτουργικο ειναι το μονο που αλλαζει ευκολα
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα μπορω να δωσω 1000ρικο αλλα αξιζει να δωσω τοσα λεφτα παραπανω γι αυτα που ζηταω?Παρατηρησα οτι το λαπτοπ που προτεινεις εχει απλα καλυτερο επεξεργαστη.Εχει και 6 giga ram αλλα σε 32bit λειτουργικο θα διαβαζει μονο 3.Οποτε 400 ευρω για καλυτερο επεξεργαστη και λιγο παραπανω σκληρο αξιζει?Επισης το blu ray δεν με ενδιαφερει Και ποιος σε εμποδίζει να τον κάνεις να βλέπει και τα 6GB Ram if you know what i mean; Τεσπα μιλάμε για προοπτική 5-6 χρόνια και να στέκεται όσο το δυνατόν καλύτερα στα τελευταία του. Δικιά σου είναι η επιλογή και εσύ ξέρεις τι θα χρειαστείς. Πάντως είναι επιλογή που θα σου τα βγάλει τα χρονάκια που θέλεις.
Giorgos09 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν θες πραγματικα να κρατησει για χρονια το λαπτοπ σου θα παρεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/309687/HP-Pavilion-dv7-5000ev.html?keyphrase=2630qm που εχει επεξεργαστη πολυ ανωτερο απο i5. Οτιδηποτε αλλο θα το αλλαξεις σε 3 χρονια.
barrcode Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν θες πραγματικα να κρατησει για χρονια το λαπτοπ σου θα παρεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/309687/HP-Pavilion-dv7-5000ev.html?keyphrase=2630qm που εχει επεξεργαστη πολυ ανωτερο απο i5. Οτιδηποτε αλλο θα το αλλαξεις σε 3 χρονια. Οταν λες σε 3 χρονια?Να σου υπενθυμισω οτι δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης.Το λαπτοπ που δειχνω στο πρωτο ποστ με τα 600 ευρω σε 3-4 χρονια δεν θα αντεχει για την χρηση που θελω?
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν θες πραγματικα να κρατησει για χρονια το λαπτοπ σου θα παρεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/309687/HP-Pavilion-dv7-5000ev.html?keyphrase=2630qm που εχει επεξεργαστη πολυ ανωτερο απο i5. Οτιδηποτε αλλο θα το αλλαξεις σε 3 χρονια. Giorgo με όλη τη καλή διάθεση, αλλά με τις απαιτήσεις του Ts πιστεύεις ότι ο i5 θα του βγάλει 3 χρόνια; Επίσης δεν έχω και μεγάλη εκτίμηση στους hp καθότι πολύ καίνε βρε παιδί μου. Και φυσικά δεν θα συγκρίνω εγγύηση και support ανάμεσα στις 2 εταιρίες.
vangelis_k Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Κατά την άποψη μου και την προηγούμενη εμπειρία μου σε λαπτοπ TURBO X (ξέρω καλά να πάθω !!!) και TOSHIBA θεωρώ ως μάξιμουμ τα 2 εως 2,5 χρόνια πριν αρχίσουν να βγάζουν προβλήματα hardware (monitors, cdrom, mobos) πονεμένη ιστορία. Είναι λοιπόν θέμα ρίσκου. Με τις εγγυήσεις να μην ξεπερνούν τα 2 έτη θα σε συμβούλευα να πάρεις το φθηνότερο που μπορείς και που καλύπτει τα στανταρτς που θέτεις και σε 2 έτη αν έχεις πρόβλημα "αναβαθμίζεσαι" με αγορά νεότερου και καλύτερου μηχανήματος ίσως και σε καλύτερη τιμή.
barrcode Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Link Βρηκα αυτο εδω περα που πιστευω οτι συνδυαζει τα 2 πρωτα λαπτοπ που ποσταρα.Αλλα το θεμα ειναι οτι θα προτιμουσα να παρω λαπτοπ απο multirama plaisio.
Giorgos09 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Οταν λες σε 3 χρονια?Να σου υπενθυμισω οτι δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης.Το λαπτοπ που δειχνω στο πρωτο ποστ με τα 600 ευρω σε 3-4 χρονια δεν θα αντεχει για την χρηση που θελω? Δεν τιθεται θεμα συζητησης. Ο P6100 ειναι παλλιος αυτη τη στιγμη ποσο μαλλον σε 4 χρονια. Με 400 ευρω παραπανω περνεις 3πλασια αποδοση σε multitask με το ΗΡ που σου εδειξα και ακομα καλυτερη καρτα γραφικων. Επισης οι θερμοκρασιες θα ειναι χαμηλοτερες λογο νεας αρχιτεκτονικης αρα και μικροτερος θορυβος στο fan. Ο λογος που αναγκαστικα περνεις το ΗΡ ειναι οτι δεν υπαρχει αλλο μοντελο με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. Προτεινω να περιμενεις αν μπορεις να βγουν περισσοτερα μοντελα αν αυτο δε σου αρεσει. Κατα τα αλλα εισαι αναγκασμενος να παρεις Sandy Bridge αφου μπορεις να διαθεσεις μεχρι 1000€.
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Link Βρηκα αυτο εδω περα που πιστευω οτι συνδυαζει τα 2 πρωτα λαπτοπ που ποσταρα.Αλλα το θεμα ειναι οτι θα προτιμουσα να παρω λαπτοπ απο multirama plaisio. Για τα χρηματα του, ειναι φοβερο λαπτοπακι. Το παιρνεις με κλειστα τα ματια! Ποιος ο λογος να παρεις απο αυτα τα 2 μαγαζια; Να σε ενημερωσω οτι η εγγυηση ειναι θεμα κατασκευαστη και οχι θεμα Πλαισιου/Μουλτιραμα και παει λεγοντας.
barrcode Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Link αυτο γιατι ειναι πιο ακριβο απο Link?????Ξερει κανεις που μπορω να το βρω γιατι σε αυτο το site λεει αναμονη παραλαβης
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Mιλαμε για 2 εντελως διαφορετικα καταστηματα. Να σου απαντησω με παραδειγμα; Πριν 2 χρονια πηρα αυτην http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2262D-PC-LCD-TV-Monitor-22-M2262D-PC.htm απο το eshop στα 224 ευρω. Τοτε το πλαισιο την ειχε 390 σε προσφορα .. Ο καθενας οτι τιμες θελει βαζει πλεον. Σχετικα με το λαπτοπ ομως, το ενα (που αναμενεται) ειναι απο πλαστικο, ενω το αλλο ειναι απο αλουμινιο..πιο στιβαρη κατασκευη δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.