Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση: Αμα μπορουσατε να ξερετε την απαντηση σε οτιδηποτε, σε τι θα ηταν αυτο?

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποτε θε πεθανουν ολοι (2 σε 1, περιεχει και την ερωτηση του αποπανω).

έτσι θα μάθαινες και τη δική σου ημερομηνία θανάτου. Not good.

Δημοσ.

Προσωπικά θα ήθελα να να μάθω τα κατάλληλα επιχειρηματικά σχέδια για να βγάλω 10 εκατομύρια ευρώ.

Πέρνουμε 11 εκατομύρια ευρώ και ...

Δημοσ.

έτσι θα μάθαινες και τη δική σου ημερομηνία θανάτου. Not good.

Δεν νομιζω. Υπαρχουν 7 δισεκατομμυρια ανθρωποι στον κοσμο και αποκλειεται αυτος που θα μου ελεγε την απαντηση να αρχιζε να αναφερει εναν εναν ολους τους ανθρωπους γιατι θα επερνε βδομαδες. Ετσι λοιπον, οπως το εχω σκεφτει, θα μου εδινε μια τεραστια λιστα με τα ονοματα ολων μεσα και μια ημερομηνια διπλα στο καθενα. Δεν θα κοιταγα την ημερομηνια του δικου μου ομως. Υστερα θα εφτιαχνα ενα site οπως ακριβως αυτα που σου λενε και καλα ποτε θα πεθανεις με την διαφορα οτι το δικο μου θα λεει την αληθεια. Ομως κανεις δεν θα το ξερει. ^_^

Δημοσ.

Εγώ να ήθελα να ξέρω πια θα είναι η επόμενη προσφορά η οποία δε θα είναι μούφα, θα πάρουν όλοι αυτό που παρήγγειλαν και θα πούμε μπράβο στο μαγαζί που την έκανε. Και φυσικά να παραγγείλω πρώτος για παν ενδεχόμενο xD

Δεν νομιζω. Υπαρχουν 7 δισεκατομμυρια ανθρωποι στον κοσμο και αποκλειεται αυτος που θα μου ελεγε την απαντηση να αρχιζε να αναφερει εναν εναν ολους τους ανθρωπους γιατι θα επερνε βδομαδες. Ετσι λοιπον, οπως το εχω σκεφτει, θα μου εδινε μια τεραστια λιστα με τα ονοματα ολων μεσα και μια ημερομηνια διπλα στο καθενα. Δεν θα κοιταγα την ημερομηνια του δικου μου ομως. Υστερα θα εφτιαχνα ενα site οπως ακριβως αυτα που σου λενε και καλα ποτε θα πεθανεις με την διαφορα οτι το δικο μου θα λεει την αληθεια. Ομως κανεις δεν θα το ξερει. ^_^

Σκέψου όμως: Ανεβάζεις ένα site όπου πηγαίνει ο καθένας και βλέπει πότε θα πεθάνει. Κάθε μέρα λές: αύριο θα πεθάνουν αυτοί, μεθαύριο αυτοί. Έτσι θα σε πιστέψουν. Τώρα, για κάθε πρόγνωση, βάλε paypal 50€/κεφάλι και χέσου στο τάληρο.

Καλό είναι να δείς όμως πότε πεθαίνεις κ σύ γτ αμα πεθάνεις σε 1 βδομάδα τι να τα κάνεις τα τάλαρα...

Δημοσ.

ποτε θα ανεβει ο Παναιγιαλειος Σουπερ Λιγκα... :mad: Μας εχουν αρρωστησει. Καλυτερα που φευγω στρατο. Αστα διαλα...

φετος μην τα ξαναλεμε -_-

Δημοσ.

Ποια ειναι η οριστικη ιαση ολων των ψυχολογικων διαταραχων του DSM?

Δεδομενου οτι το 1/3 του γενικου πληθυσμου θα υποφερει σε καποια φαση στην ζωη του απο καποια ψυχολογικη διαταραχη,μετα θα σας ελεγα κοροιδα ποιος θα γινοταν τρισεκατομυριουχος :devil:

Συν οτι θα μπορουσα επισημα να προχωρησω στην θεραπεια τους ως Ψυχολογος....κ μετα απο τα 29 μου θα εχω βγει στην συνταξη!

Δημοσ.

Ποια ειναι η οριστικη ιαση ολων των ψυχολογικων διαταραχων του DSM?

Δεδομενου οτι το 1/3 του γενικου πληθυσμου θα υποφερει σε καποια φαση στην ζωη του απο καποια ψυχολογικη διαταραχη,μετα θα σας ελεγα κοροιδα ποιος θα γινοταν τρισεκατομυριουχος :devil:

Συν οτι θα μπορουσα επισημα να προχωρησω στην θεραπεια τους ως Ψυχολογος....κ μετα απο τα 29 μου θα εχω βγει στην συνταξη!

Το σέξ.

Οπότε την επόμενη φορά που κάποιος σας στείλει να πάτε να συνουσιαστείτε,μήν πάρετε βιαστικές αποφάσεις (μάπες-φτύσιμο-κλπ).

Πού υποβάλλω για την σύνταξη;

Δημοσ.

Το σέξ.

Οπότε την επόμενη φορά που κάποιος σας στείλει να πάτε να συνουσιαστείτε,μήν πάρετε βιαστικές αποφάσεις (μάπες-φτύσιμο-κλπ).

Πού υποβάλλω για την σύνταξη;

Στον Τοξοβόλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...