Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Να βγω λιγο offtopic αλλα ολοι οι πλουσιοι ειναι πλουσιοι επειδη δεν ειχανε στοχο να βγαλουν λεφτα, θελανε να κανουν κατι καινοτομο. Οσο εισαι reward oriented δεν κανεις τιποτα στην ζωη.
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Να βγω λιγο offtopic αλλα ολοι οι πλουσιοι ειναι πλουσιοι επειδη δεν ειχανε στοχο να βγαλουν λεφτα, θελανε να κανουν κατι καινοτομο. Οσο εισαι reward oriented δεν κανεις τιποτα στην ζωη. Να βγω και εγώ λίγο offtopic και να σου απαντήσω ότι δεν είναι όλοι οι πλούσιοι το ίδιο. Πολύ κάνανε λεφτά κάνοντας εγκλήματα (εμπόριο ναρκωτικών , γυναικών κλπ.) Αυτό το κλασικό που λένε όλοι οι πλούσιοι ότι ξεκίνησαν μπατιράκια και είχαν μυαλό και ιδέες είναι ένα παραμυθάκι βγαλμένο από ελληνικές ασπρόμαυρες ταινίες που ισχύει σε πολύ λίγες περιπτώσεις.
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Να βγω και εγώ λίγο offtopic και να σου απαντήσω ότι δεν είναι όλοι οι πλούσιοι το ίδιο. Πολύ κάνανε λεφτά κάνοντας εγκλήματα (εμπόριο ναρκωτικών , γυναικών κλπ.) Αυτό το κλασικό που λένε όλοι οι πλούσιοι ότι ξεκίνησαν μπατιράκια και είχαν μυαλό και ιδέες είναι ένα παραμυθάκι βγαλμένο από ελληνικές ασπρόμαυρες ταινίες που ισχύει σε πολύ λίγες περιπτώσεις. Μιλαω για πλουσιους επιπεδο jobs, gates, zuckerberg και οχι νεοπλουτους ελληνες που κλεβουν την εφορια και παιρνουν cayenne
sugata Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μιλαω για πλουσιους επιπεδο jobs, gates, zuckerberg και οχι νεοπλουτους ελληνες που κλεβουν την εφορια και παιρνουν cayenne Γιατί, ως γνωστόν, οι Έλληνες εκτός από δυνατό σπέρμα (Πανούσης), μέσω του οποίου έχουν εξαπλωθεί στη Γη, στο Σείριο και στο Ωμέγα του Κενταύρου, είναι και οι μεγαλύτεροι κομπιναδόροι παγκοσμίως. Να μια ερώτηση. Ποια είναι η μεγαλύτερη κομπίνα που έγινε ποτέ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ποια είναι η μεγαλύτερη κομπίνα που έγινε ποτέ? εδώ πέφτει τρελή trolling/flaming απάντηση όμως
sugata Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ε, γράψε την μωρέ. Δεν έγινε και τίποτα. εκτός κι αντιτίθεται στους κανόνες, δεν ξέρω. Ό,τι θες.
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μιλαω για πλουσιους επιπεδο jobs, gates, zuckerberg και οχι νεοπλουτους ελληνες που κλεβουν την εφορια και παιρνουν cayenne A ναι μιλάς για μέλη της λέσχης bilderberg,έκανα λάθος τελικά.. (ασχολίαστο). Τα τρελα φράγκα βγαίνουν μέσα από άμεσα η έμμεσα εγκλήματα και φυσικά δεν αναφερόμουν σε νεόπλουτους που κλέβουν το δημόσιο αν διαβάσεις άλλη μια φορα αυτό που έγραψα θα καταλάβεις.
SlackulatoR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Η ερώτηση θα ήταν: "Γιατί ταϊζουμε τα τρόλλς";
pournaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μιλαω για πλουσιους επιπεδο jobs, gates, zuckerberg και οχι νεοπλουτους ελληνες που κλεβουν την εφορια και παιρνουν cayenne Κι αυτο σχετικο δεν ειναι μωρε (μιλωντας ας πουμε μονο για τον ενα απο αυτους που αναφερεις), τα μισα απο οσα εβγαλε η ταινια να ειναι αληθεια, παλι απο καπου εκλεψε εστω κι απο τον "συνεταιρο" που κανεις δεν ξερει ποσα πηρε και τι ποσοστο εχει πλεον, και γιατι τον ειναι στη Σιγκαπουρη (νομιζω), να φτιαχνει παιγνιδια για το φατσοβιβλιο, ενω με το 30% απλα θα επρεπε να προσπαθει να μετραει τα κερδη του ολη μερα. Ολοι καποιον θα κλεψουν οταν αρχισει το μελι να κυλαει στα δαχτυλα, οσο εισαι απλα για την καινοτομια καλα ειναι. Κι εμενα αν το site μου πηγαινε σφαιρα, οταν το εφτιαχνα δεν ειχα σκοπο το χρημα, αλλα αν εβλεπα οτι μου εδινε, κανεις δεν ξερει ποιον θα παταγα για να ανεβασω τα κερδη μου.
Silok Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 υπάρχει θεός ? απο που προήλθαμε ? υπάρχουν εξωγήινοι ? μετά το θάνατο τι γίνεται ? αυτά.. Υπάρχει θεός? - Ποιός με φώναξε? Από που προήλθαμε? - Είχα χάσει στο τάβλι εκείνη την ημέρα και άρχισα τις λαλακίες Υπάρχουν εξωγήινοι? - Η κυρά Τασούλα απέναντι,σκέτο UFO Μετά τον θάνατο τι γίνεται? / Τι γίνεται στην συνείδηση/ψυχή όταν πεθαίνουμε? -Μια δοκιμή θα σε πείσει Για υπαρξιακούς προβληματισμούς,ποδομαντεία,μπανιερομαντεία και διάβασμα του νεροχύτη Μέντιουμ Souzi Q
firebreath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 [offtopic]Συνεχίζοντας λοιπόν με την ίδια λογική, και ο θεός πρέπει να δημιουργήθηκε απο κάτι... Έναν άλλο θεό ίσως... Τότε τι δημιούργησε τον δημιουργό του θεού?... Όπως βλέπεις λοιπόν μπαίνουμε σ' έναν ατέρμων βρόγχο τέτοιων ερωτημάτων, πράγμα που σημαίνει πως η βάση από την οποία ξεκινήσαμε έχει κάποιο λάθος. Η βάση από την οποία ξεκινήσαμε είναι πως όλα δημιουργήθηκαν από κάτι... Γιατί πρέπει να δημιούργηθηκαν από κάποιο συνειδητό όν όλα αυτά που υπάρχουν γύρω μας? Γιατί αποκλείεις το γεγονός, απλά να προϋπήρχαν και να μην υπάρχει χρονικά μια αρχή?[/offtopic] Υ.Γ. Όσων αφορά το ερώτημα, γιατί όλοι ψάχνουμε τα λεφτά. Προσωπικά δεν είναι τα λεφτά αυτά που θα μου φέρουν την ευτυχία. Τα λεφτά όμως αποτελούν βασικό μέσω για να καλύψε τις βασικές βιοτικές μου ανάγκες. Αν έχω τις βασικές βιοτικές μου ανάγκες καλυμένες, και δεν χρειάζεται να δουλεύω για να τις ικανοποιήσω, πάει να πεί πως θα έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο. Ο άπειρος ελεύθερος χρόνος με κάνει ευτυχισμένο. o chuck norris δημιουργησε το θεο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ε, γράψε την μωρέ. Δεν έγινε και τίποτα. εκτός κι αντιτίθεται στους κανόνες, δεν ξέρω. Ό,τι θες. δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα
Snolly Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ποια είναι η μεγαλύτερη κομπίνα που έγινε ποτέ? Η Θρησκεία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Η Θρησκεία hohoho, αυτό που έλεγα ακριβώς πιο πάνω
vocals_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 o chuck norris δημιουργησε το θεο. Και ο Chuck Norris τον Chuck Norris που δημιούργησε τον Θεό, και ο Chuck Norris τον Chuck Norris που δημιούργησε τον Chuck Norris που δημιούργησε τον Θεό, και ο Chuck Norris τον Chuck Norris...........=νChuck Norris+Θεό Οπότε τώρα έχουμε ένα infinite loop με άπειρους αυτοδημιούργητους Chuck Norris. Επίσης, ερώτηση: Γιατί οι γκόμενες δε στο δίνουν με τη μία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.