Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση: Αμα μπορουσατε να ξερετε την απαντηση σε οτιδηποτε, σε τι θα ηταν αυτο?

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samefags.

Εγώ θα ήθελα να μάθω την ακολουθία των πρώτων αριθμών. (αν υπάρχει βεβαίως)

Μετά θα τη πούλαγα για περισσότερα απ'όσα θα σας έδινε ποτέ το τζόκερ.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί ο θεός να φτιάξει μια πέτρα τόσο βαριά που να μην μπορεί να τη σηκώσει;

Μπορεί ο θεός να φτιάξει ένα όπλο που να μπορεί να τον σκοτώσει;

Δημοσ.

Χμ... οι θεοτητες δεν ειναι παρα αποκυηματα της φαντασιας των θνητων που δημιουργησαν στη ματαιη προσπαθεια τους να εξαλειψουν φοβους τους. Η ψυχη δεν ειναι παρα κατι μεταφορικο. Η συνειδηση του εαυτου πεθαινει μαζι με τον εγκεφαλο, κι ο εγκεφαλος, κατ' επεκταση, με το σωμα. Η ζωη στην πραγματικοτητα δεν εχει κανενα δεδομενο, απολυτο νοημα ή σκοπο, ζουμε, ψοφαμε και ολα χανονται, αυτος ειναι ο τροπος της φυσης να μας φτυσει περιπαιχτικα στα μουτρα δειχνοντας την ανωτεροτητα της, για τελευταια φορα. Εξωγηινοι, βασει πιθανοτητων, υπαρχουν. Πιθανοτατα.

Δεδομενων αυτων... δε ξερω τι να ρωτησω. Μαλλον τιποτα. Ή κατι ακυρο.

Δημοσ.

Απλα γραφικος. Το τιποτε δεν δημιουργει τιποτε και οτι υπαρχει και το ποσο αρμονικα ολα δουλευουν μεταξυ τους δεν το δημιουργησαμε εμεις. Συνεπως -κατι- τα δημιουργησε. Θες να το πεις ανωτερη δυναμη, θες να το πεις σουπερμαν ή EL, θες να το πεις γαμοαγελαδα, ε δεν το λες Θεο να τελειωνουμε?

Συμφωνω απόλυτα!!

Πραγματικά εχω τρελή απορία για 2 πραματα..

1) πως γίνεται να νομίζουν ολοι οτι με τα τρελα λεφτά θα τους ερθει η μεγαλύτερη ευτυχια και θα νιώθουν οι πιο ευτυχισμένοι ανθρωποι του κόσμου.

2) πως γίνεται να πιστεύουν οτι δεν υπάρχει Θεος.

Ουτε είμαι παμπλουτος( ουτε καν πολλα λεφτά εχω ) ούτε ειμαι φανατικός χριστιανός..εκκλησία παω 1-2 φορες τον χρόνο ( και πάλι δεν ειμαι σιγουρος).

Δημοσ.

Χμ... οι θεοτητες δεν ειναι παρα αποκυηματα της φαντασιας των θνητων που δημιουργησαν στη ματαιη προσπαθεια τους να εξαλειψουν φοβους τους. Η ψυχη δεν ειναι παρα κατι μεταφορικο. Η συνειδηση του εαυτου πεθαινει μαζι με τον εγκεφαλο, κι ο εγκεφαλος, κατ' επεκταση, με το σωμα. Η ζωη στην πραγματικοτητα δεν εχει κανενα δεδομενο, απολυτο νοημα ή σκοπο, ζουμε, ψοφαμε και ολα χανονται, αυτος ειναι ο τροπος της φυσης να μας φτυσει περιπαιχτικα στα μουτρα δειχνοντας την ανωτεροτητα της, για τελευταια φορα.

Πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου. Αποδεικνύει κατά κάποιο τρόπο σε 5 γραμμές αυτή την αδυναμία των θνητών που λες. Δεν διαφωνώ, κι εγώ αυτά πιστεύω, ίσως όχι με τόση σιγουριά γιατι θα πρέπει να πεθάνω πρώτα για να βεβαιωθώ.

Από την άλλη δίνεις στη φύση ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Μιλάς γι αυτήν σαν να έχει συνείδηση της ύπαρξής της και να έχει δικές μας αδυναμίες. Μεταφορικά το είπες βέβαια, αλλά δεν διαφέρει από αυτό που κάνει ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή προσπαθώντας να κάνει πιο οικείο αυτό που δυσκολεύεται να καταλάβει. Κι αυτό επίσης με βρίσκει σύμφωνη. Αν μη τι άλλο, αυτή η φαντασία έχει δημιουργήσει και ωραία στιχάκια όπως

..το μπρατσο της απλώνει να κρατηθείς..

για το θέμα, έχω άπειρες απορίες, δεν θα ήξερα από που να αρχίσω. Αυτό θα ήταν καλή ερώτηση.

Δημοσ.

1) πως γίνεται να νομίζουν ολοι οτι με τα τρελα λεφτά θα τους ερθει η μεγαλύτερη ευτυχια και θα νιώθουν οι πιο ευτυχισμένοι ανθρωποι του κόσμου.

Εγώ πάντως μια χαρά ευτυχισμένος θα μουν αν σηκωνόμουν κάθε πρωί και δεν είχα να πάω σε μια δουλειά που δε μου αρέσει,δεν αγχωνόμουν για το αν θα βρω δουλειά και δε θα πεθάνω της πείνας,θα μπορούσα να βοηθήσω φίλους/συγγενείς κτλ,μπορούσα να κάνω αυτό που μου αρέσει όπως να πάω ταξίδια,να ζήσω σε μια άλλη χώρα κτλ και αν αρρώσταινα να είχα τους καλύτερους γιατρούς στη διάθεσή μου :P

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου. Αποδεικνύει κατά κάποιο τρόπο σε 5 γραμμές αυτή την αδυναμία των θνητών που λες. Δεν διαφωνώ, κι εγώ αυτά πιστεύω, ίσως όχι με τόση σιγουριά γιατι θα πρέπει να πεθάνω πρώτα για να βεβαιωθώ.

Από την άλλη δίνεις στη φύση ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Μιλάς γι αυτήν σαν να έχει συνείδηση της ύπαρξής της και να έχει δικές μας αδυναμίες. Μεταφορικά το είπες βέβαια, αλλά δεν διαφέρει από αυτό που κάνει ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή προσπαθώντας να κάνει πιο οικείο αυτό που δυσκολεύεται να καταλάβει. Κι αυτό επίσης με βρίσκει σύμφωνη. Αν μη τι άλλο, αυτή η φαντασία έχει δημιουργήσει και ωραία στιχάκια όπως

..το μπρατσο της απλώνει να κρατηθείς..

για το θέμα, έχω άπειρες απορίες, δεν θα ήξερα από που να αρχίσω. Αυτό θα ήταν καλή ερώτηση.

Βεβαιως και μιλαω μεταφορικα. Η φυση δεν εχει ανθρωπινα χαρακτηριστικα, ο ανθρωπος εχει φυσικα χαρακτηριστικα. Καμια συνειδηση της υπαρξης της, καμια αδυναμια, τιποτα σωστο και τιποτα λαθος γι' αυτη. Ισως το προηγουμενο ποστ φανηκε ως μια ανθρωποκεντρικη ερμηνεια του κοσμου, ομως στην ουσια απλως περιγραφω ανθρωπινα συναισθηματα. Δεν πιστευω οτι σαν ειδος εχουμε μεγαλυτερη αξια ή χριζουμε περισσοτερης προσοχης, απο οποιοδηποτε αλλο εμβιο οργανισμο (ή οτιδηποτε αβιο) για τη φυση.

Δημοσ.

Απλα γραφικος. Το τιποτε δεν δημιουργει τιποτε και οτι υπαρχει και το ποσο αρμονικα ολα δουλευουν μεταξυ τους δεν το δημιουργησαμε εμεις. Συνεπως -κατι- τα δημιουργησε. Θες να το πεις ανωτερη δυναμη, θες να το πεις σουπερμαν ή EL, θες να το πεις γαμοαγελαδα, ε δεν το λες Θεο να τελειωνουμε?

On topic, θα συμφωνησω με Aledjo. Θα ηθελα να ηξερα και εγω τους αριθμους του επομενου joker - στοιχημα - whatever.

[offtopic]Συνεχίζοντας λοιπόν με την ίδια λογική, και ο θεός πρέπει να δημιουργήθηκε απο κάτι... Έναν άλλο θεό ίσως... Τότε τι δημιούργησε τον δημιουργό του θεού?... Όπως βλέπεις λοιπόν μπαίνουμε σ' έναν ατέρμων βρόγχο τέτοιων ερωτημάτων, πράγμα που σημαίνει πως η βάση από την οποία ξεκινήσαμε έχει κάποιο λάθος. Η βάση από την οποία ξεκινήσαμε είναι πως όλα δημιουργήθηκαν από κάτι... Γιατί πρέπει να δημιούργηθηκαν από κάποιο συνειδητό όν όλα αυτά που υπάρχουν γύρω μας? Γιατί αποκλείεις το γεγονός, απλά να προϋπήρχαν και να μην υπάρχει χρονικά μια αρχή?[/offtopic]

Υ.Γ. Όσων αφορά το ερώτημα, γιατί όλοι ψάχνουμε τα λεφτά. Προσωπικά δεν είναι τα λεφτά αυτά που θα μου φέρουν την ευτυχία. Τα λεφτά όμως αποτελούν βασικό μέσω για να καλύψε τις βασικές βιοτικές μου ανάγκες. Αν έχω τις βασικές βιοτικές μου ανάγκες καλυμένες, και δεν χρειάζεται να δουλεύω για να τις ικανοποιήσω, πάει να πεί πως θα έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο. Ο άπειρος ελεύθερος χρόνος με κάνει ευτυχισμένο.

Δημοσ.

Αμα μαθαινατε ολοι τα επομενα νουμερα του τζακ ποτ @@ θα παιρνατε με τοσο μοιρασμα :mrgreen:

Εγω θα ηθελα να μαθω την επομενη καινοτομα ιδεα στο ιντερνετ (τυπου φατσοβιβλιου), που απλα θα με εκανε δισεκατομμυριουχο.

Ακου τζακ ποτ και μλκιες. Ασχολειστε με ψιλα :mrgreen:

Δημοσ.

Ενας δεν βρεθηκε ακομα να πει "τι ειναι αυτο τελικα που θελουν οι γυναικες"

αυτο το απαντησε ο Mel Gibson χρονια τωρα :wub: :wub:

δωσε μου κανα 2-3.000.000 και στο ορκιζομαι θα ειμαι τρομερα ευτυχισμενη :-D :-D :-D

ερωτηση τωρα: ΘΕΛΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ...... :cry: :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...