Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ελα ολοι ετοιμοι να παρεξηγηθείτε εισαστε. Κοιτα ποιος μιλαει!
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 επικοινωνησε κανεις? ειναι ακυρο τελικα ετσι? επισημα παραδεχθηκαν οτι ειναι λαθος?
aristos87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Πήρα τηλ αύριο θα ενημερώσουν για τις παραγγελίες που έγιναν 30/1 είπε... (τότε έκανα εγώ)
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 επικοινωνησε κανεις? ειναι ακυρο τελικα ετσι? επισημα παραδεχθηκαν οτι ειναι λαθος? Που το ειδες αυτο βρε μαν; Μου ξεφυγε κανενα μηνυμα; Απο οσα ακουμε εδω, λενε "αναμεινετε για το ποτε θα παραλαβετε". Εν αναμονη λοιπον...
koprodogis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εγω παντως που επικοινωνησα κατα τις 11 το πρωι ενημερωθηκα πως η παραγγελια μου λογο μη διαθεσιμοτητας στο καταστημα θεσσαλονικης-Τσιμισκη θα πρεπει να γινει πρωτα η τροφοδοσια απο τον προμηθευτη και μετα θα με ενημερωσουν μεσα στην εβδομαδα. Βεβαια μου λεει βλεπω 15 κομματια στο καταστημα το Cosmos. Της λεω οκ κλεισε το ενα και παω να παραλαβω απο εκει τωρα κιολας. Μα, μου , σου , του παρτε μιληστε να συνενοηθητε. Καλα λεω τι να συνενοηθω το λογικο ειναι να μου φερνατε το κομματι μου στο αλλο καταστημα σας και εγω προσφερομαι να παω μονος μου μεχρι εκει. Ακρη δεν εβγαινε (σε ηρεμους ρυθμους παντα) οποτε πλακωνω τηλεφωνο στο αλλο καταστημα που 3 φορες περιμενα 5 λεπτα και απλα δε σηκωσε κανενας το τηλεφωνο. Λιγο επαγγελματιες τους εκοψα
nellos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 λοιπόν μπήκα στον λογα;ριασμό μου να δω αν υπάρχει κανά νέο και πάτησα στο λινκ να δω τι βγάζει και δείτε τι βγάζει πλέον http://www.public.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/power-protection/surge-protectors/mge-protection-strip-4-din/prod403142/ για καταγγελία μέσα είμαι!
val007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία . Τουλάχιστον για της υπερτάσεις της καλής μας ΔΕΗ και αν κοπεί το ρεύμα να προλάβω να το κλίσω .Με 280 Watt θα προλάβω με το σύστημα της υπογραφής μου ; :shock:
koystado Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εεε τι κανουμε τωρα αυτο το πράγμα θα μας στείλουν??
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έχω βάλει αντικαταβολή... μόλις έρθει δεν θα το παραλάβω
koystado Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 και εγώ αντικαταβολή το ειχα οποτε οταν ερθει δεν το δεχομαστε
nellos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 τους πήρα τηλ. υπήχε πρόβλημα στο δίκτυο και άλλες τέτοιες μ@@@@... ακουσα και της το κλείσα στα μούτρα γιατί μου την έδωσε.. εγώ η ίδια ετοιμάζομαι να στείλω μέιλ για τις ακυρώσεις μου είπε.... για καταγγελία τι χρειάζεται?
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αγαπητέ πελάτη, Σχετικά με την παραγγελία σας για το προϊόν με κωδικό 0305444 και την περιγραφή MGE UPS Pulsar Ellipse Premium 500 - UPS - 280 Watt - 480 VA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος η περιγραφή του προϊόντος αυτού καταχωρήθηκε εσφαλμένα, καθώς ο κωδικός αυτός αφορά το ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ MGE PROTECTION STRIP 4 και όχι το UPS , με αποτέλεσμα και η, εξ αυτού του λόγου ασυνήθιστα χαμηλή τιμή του, να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου σας ζητούμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση σας για την μη εκτέλεση την παραγγελίας σας, η οποία έχει ήδη ακυρωθεί σύμφωνα με τους δημοσιευμένους στην ιστοσελίδα μας όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τις πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι στην περίπτωση που η παραγγελία σας εμπεριέχει και άλλα προϊόντα,η διεκπεραίωση αυτών θα γίνει μεμονωμένα. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση/διευκρίνιση Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Public.gr σοκ...
aristos87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Και μένα μολις μου ήρθε το παραπάνω μαιλ...
nellos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 σοκ... με πρόλαβες παοκσάκιμου! άντε με την πρόκριση αύριο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.