Alxnks Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μan πλακίτσα κάνω μάλλον δεν το κατάλαβες. Όσο αφορά το τηλεφώνημα δεν ήμουν εγώ που το έκανα οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς ειπώθηκε και τι ακριβώς κατάλαβε η τηλεφωνήτρια. Το ups το έχω παραγγείλει και εγώ οπότε μαζί σου είμαι και αναμένω. Cool λοιπόν. δεν ημουν επιθετικος ρε συ..προς θεου, ολοι στο ιδιο καζανι ''βραζουμε'' (βασικα χεστηκα το παρω δεν το παρω...αλλα καποια στιγμη πρεπει να τους βαλουμε μυαλο, thats all..και η μονη λυση μαλλον ειναι καταγγελια στην καταγγελια). αλλα μην τους δωσουμε αμεσως αλλοθι ενω πεφτουν σε τοσες αντιφασεις.
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 δεν ημουν επιθετικος ρε συ..προς θεου, ολοι στο ιδιο καζανι ''βραζουμε'' (βασικα χεστηκα το παρω δεν το παρω...αλλα καποια στιγμη πρεπει να τους βαλουμε μυαλο, thats all..και η μονη λυση μαλλον ειναι καταγγελια στην καταγγελια). αλλα μην τους δωσουμε αμεσως αλλοθι ενω πεφτουν σε τοσες αντιφασεις. Δεν υπάρχει θέμα φίλε μου. Έτσι όπως έχουμε γίνει εδώ στο Ελλάντα πλέον το μόνο που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα είναι η αποχή απο τις άσκοπες αγορές. Να αγοράζουμε μόνο όσα πραγματικά χρειαζόμαστε και να σταματήσουμε την υπερκατανάλωση. Αλλά πού? Μεγάλη κουβέντα. Τα ίδια θα ξανακάνουμε την επομένη λόγω καταναλωτικής μανίας. Δές την επισκεψιμότητα του thread των προσφορών, χαμός γίνεται. Τα μαγαζιά κάνουν ότι θέλουν διότι δυστυχώς ούτε οι καταγγελίες κάνουν τίποτα σε αυτό το ...δέλο που ζούμε. Ποιός θα στηρίζει τον απλό καταναλωτή και όχι τον εργοδότη που ταίζει κάμποσους? (ακόμα βέβαια ...) Και γώ στα ίδια λοιπόν, χέστηκ@ αν δεν το πάρω. Άλλωστε δεν αποτελεί πραγματική ανάγκη αλλά όπως προείπα καταναλωτική μανία και μόνο.
runner69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 οι απαντησεις καθως και οτι το προιο ειναι τοσες μερες διαθεσιμο ειναι υποπτα. Ποσες παραγγελιες πρεπει να γινουν και επι ποσες ωρες για να το παρουν χαμπαρι; Τεσπα,ελπιζω τουλαχιστον να υπαρχει το εκθεσιακο "πουλι" την απαντηση/δικαιολογία εγω μπορω να την πιστέψω καθως το ups δεν υπάρχει πουθενά αλλου στην ελληνική αγορά - ποσο μαλλον δεν υπάρχει σε αυτη την τιμη αφου το ποιο φθηνο μαρκαμεκαψες αρχιζει στα 30+ ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/295826/Nilox-UPS-SMART-INTERACTIVE-520-VA.html αν δεν το γνωριζεις, δες την περιπτωση του draytek
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 εμενα αυτα τα 2 μαζι δεν μου καθονται καθολου καλα...εσας;; παιδες ενα παιδι μου το ειπε απο τα public Συνταγματος. Οταν τον ρωτησα και του κανω ''εχει τετοια προσφορα;'' το κοιταει και μου λεει.. ''και ομως!εχει 60 εκει και 10 εκει!'' Καλεσα στο τηλ επικοινωνιας και ζητησα το τμημα τεχνολογιας. Περιμενω το μειλ τωρα!
nek4d Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 να στε καλα παιδιά, πολύ γέλιο πέφτει με κάποια σχόλια
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 εγω επιμένω να περιμένω πάντως. Και τους εχω πάρει πρέφα τι θέλουν για να στρώσουν επιδερμίδα οποτε δεν τους παιρνει να μη μου στείλουν...
takatack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 για ριξε το tip, ωστε να μου στειλουν και μενα την παραγγελια χωρις να μου πουν δικαιολογιες.
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 εσυ γιατι δινεις την εντυπωση οτι αμεσως τσιμπησες το και καλα μπερδεμα με πολυμπριζο; οπως ειπε και καποιος φιλος 2-3 ποστ παραπανω...ετυχε καποιος να θυμαται απεξω ολην την περιγραφη ενος εξαντλημενου (αν και παλι απο παραπανω ποστ υπηρχαν καπου 60 μονο στο βολο και αλλα 10 καπου αλλου..και πιστευω δεν ηταν τα μονα) προιοντος και ειχε κρατησει και μια φωτο του (για συλλεκτικους ισως λογους; ) και του βρεθηκε ευκαιρη για να κατσει η σωστη φωτογραφια, στη σωστη περιγραφη, μιας ''λαθεμενης'' αναρτησης; Επειδη εχω χασει επεισοδια, στην δικια μου φωτογραφια αναφερεσαι;
beez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Επειδη εχω χασει επεισοδια, στην δικια μου φωτογραφια αναφερεσαι; ελα ολοι ετοιμοι να παρεξηγηθείτε εισαστε. στον λιονχαρτ αναφεροταν αφου τον εκανε quote (ελπιζω)
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 για ριξε το tip, ωστε να μου στειλουν και μενα την παραγγελια χωρις να μου πουν δικαιολογιες. κανε τους ενα contact με το δικηγόρο σου. (αυτος αναλαμβανει πλέον καθε θεμα μου, απο καταγγελία μεχρι οτιδήποτε...) πηρα tv 24" full hd με τα ουλα της με 168,99
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ελα ολοι ετοιμοι να παρεξηγηθείτε εισαστε. στον λιονχαρτ αναφεροταν αφου τον εκανε quote (ελπιζω) Προσωπικα δεν παρεξηγω κανεναν. Μια ερωτηση εκανα γιατι δεν καταλαβα τι εννοουσε το παιδι.
xelonas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 κανε τους ενα contact με το δικηγόρο σου. (αυτος αναλαμβανει πλέον καθε θεμα μου, απο καταγγελία μεχρι οτιδήποτε...) πηρα tv 24" full hd με τα ουλα της με 168,99 μπορεις να μας γραψεις τα γραφομενα του δικηγορου να τα κανω copy paste για αλλη περιπτωση???Παπασωτηριου μερια.....
newtech Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Kalispera sas. Pote peripou tha vriskete sto katastima to proion na erhto na to paralavo? Eyxaristo Στις 30 Ιανουαρίου 2011 9:54 μ.μ., ο χρήστης <[email protected]> έγραψε: - Προβολή αναφερ. κειμ. - Απάντηση PUBLIC INFO προς Εμένα προβολή λεπτομερειών 6:29 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες) Αγαπητε πελατη Ευχαριστουμε για την προτίμηση σας στο κατάστημα μας Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι θα σας ειδοποιησει το κατάστημα που έχετε ζητησει παραλαβη οταν το προιόν σας είναι διαθέσιμο να περάσετε να το παραλάβετε. Με εκτίμηση Η Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών του Public.gr
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μια ερωτηση εκανα γιατι δεν καταλαβα τι εννοουσε το παιδι. Φωτογραφια του ups εννοουσε!
takatack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 πρωι πρωι τηλεφωνο στο δικηγορο!!!! ετσι πρεπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.