Προς το περιεχόμενο

UPS Αν ισχύει είναι καλή προσφορά

powerthunder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω ειμαι.. καταχωρημενος!!

Στην αρχη εβγαζε τπτ αλλο?

Γιατι και γω βλεπω καταχωρημενος ειμαι.

Παραλαβη απο κατστημα τσιμισκη-θεσσαλονικη.

Τους πηρα βεβαια τηλ νωριτερα και μου ειπαν αυριο θα μαθω για την παραγγελια μου ποτε θα μου παραδοθει μιας και θελουν μια μερα για να τακτοποιησουν τις παραγγελιες εκτος αθηνων.

Τωρα χωρις πλακα κανα ρεμαλι περασε καμια βολτα απο καταστημα??

Βαριομαστε ολοι να παμε μια βολτα απο κει, γιατι φανταζομαι και εκει τετοια τιμη θα το ειχαν

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην αρχη εβγαζε τπτ αλλο?

Γιατι και γω βλεπω καταχωρημενος ειμαι.

Παραλαβη απο κατστημα τσιμισκη-θεσσαλονικη.

Τους πηρα βεβαια τηλ νωριτερα και μου ειπαν αυριο θα μαθω για την παραγγελια μου ποτε θα μου παραδοθει μιας και θελουν μια μερα για να τακτοποιησουν τις παραγγελιες εκτος αθηνων.

Τωρα χωρις πλακα κανα ρεμαλι περασε καμια βολτα απο καταστημα??

Βαριομαστε ολοι να παμε μια βολτα απο κει, γιατι φανταζομαι και εκει τετοια τιμη θα το ειχαν

Επικοινωνησα το πρωι με τα public και μου ειπαν οτι υπηρχαν 60 κομματια στην Θεσσ/νικη

και αλλα 10 στον Βολο!

Δημοσ.

εγω μιλησα μολις τωρα τηλεφωνικα με το νουμερο που ειχαν και στο αρχικο mail της παραγγελιας.

στην αρχη η κοπελα μου ειπε οτι θελει 1-2 εργασιμες κτλ κτλ αλλα ξαφνικα μου ειπε περιμενετε μισο λεπτο (ισως στο μεταξυ ανοιξε και ειδε το ειδος της παραγγελιας απο τον κωδικο που της ειχα δωσει), επεστρεψε λεγοντας μου οτι θα εχω ενημερωση εντος της ημερας με email. σε (αφελη δηθεν) ερωτηση μου ''ωραια, δηλαδη μπορει να παραλαβω κι αυριο ακομα;'', μου απαντησε οτι οι συναδελφοι της της ειπαν οτι θα ενημερωθω εντος της ημερας σχετικα με την παραγγελια και δεν γνωριζει το περιεχομενο της ενημερωσης.

οποτε ετοιμαστειτε για ακυρωσεις! και σε αυτην την περιπτωση...αν θελετε και τραβηγμα παραπερα, εγω παντα ειμαι μεσα σε τετοια :D

Δημοσ.

λοιπον η ενημερωση απο μεσα ειναι οτι εγινε λαθος. ηθελαν να βαλουν πολυμπριζο στα 11 ευρω και πηγανε και βάλανε τελειως λαθος περιγραφη προιόντος. τι να πως ισως εχει μια βάση γιατι γενικα το προιον δεν κυκλοφορει και ειναι παλιό. μου ειπανε οτι δεν υπάρχει καν αυτο το προιον και αναφέρεται σε αλλος κωδικό.

Δημοσ.

λοιπον η ενημερωση απο μεσα ειναι οτι εγινε λαθος. ηθελαν να βαλουν πολυμπριζο στα 11 ευρω και πηγανε και βάλανε τελειως λαθος περιγραφη προιόντος. τι να πως ισως εχει μια βάση γιατι γενικα το προιον δεν κυκλοφορει και ειναι παλιό. μου ειπανε οτι δεν υπάρχει καν αυτο το προιον και αναφέρεται σε αλλος κωδικό.

:shock:

πέφτω από τα σύννεφα

Δημοσ.

Επικοινωνησα το πρωι με τα public και μου ειπαν οτι υπηρχαν 60 κομματια στην Θεσσ/νικη

και αλλα 10 στον Βολο!

εμενα αυτα τα 2 μαζι δεν μου καθονται καθολου καλα...εσας;;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καν το προϊόν. Απλά ένας τυπάς με μνήμη ελέφαντα θυμόταν ακριβώς την περιγραφή ενός ανύπαρκτου προϊόντος και είχε κρατήσει και φωτογραφία ενός MGE UPS ενθύμιο.

• Moderators
Δημοσ.

Ελα ντε;... confused.png

Πιστευω οτι ειναι τα γνωστα ασχετα που πετανε οι υπαλληλοι οταν δεν ξερουν τι να πουν...

Το πρωτο ειναι λιγο κουφο να στο πει καποιος ετσι για "πλακα" ενω το δευτερο το λεει χαλαρα ο υπαλληλος για "καλυψη" της καταστασης...

Δημοσ.

Γιατί είσαι σίγουρος ότι η κοπελιά κατάλαβε την διαφορά ανάμεσα στο ups και στο πολύμπριζο? (αν ο κωδικός της έβγαζε κάτι τέτοιο) :P

Δημοσ.

Γιατί είσαι σίγουρος ότι η κοπελιά κατάλαβε την διαφορά ανάμεσα στο ups και στο πολύμπριζο? (αν ο κωδικός της έβγαζε κάτι τέτοιο) :P

εσυ γιατι δινεις την εντυπωση οτι αμεσως τσιμπησες το και καλα μπερδεμα με πολυμπριζο; οπως ειπε και καποιος φιλος 2-3 ποστ παραπανω...ετυχε καποιος να θυμαται απεξω ολην την περιγραφη ενος εξαντλημενου (αν και παλι απο παραπανω ποστ υπηρχαν καπου 60 μονο στο βολο και αλλα 10 καπου αλλου..και πιστευω δεν ηταν τα μονα) προιοντος και ειχε κρατησει και μια φωτο του (για συλλεκτικους ισως λογους; ) και του βρεθηκε ευκαιρη για να κατσει η σωστη φωτογραφια, στη σωστη περιγραφη, μιας ''λαθεμενης'' αναρτησης;

Δημοσ.

εσυ γιατι δινεις την εντυπωση οτι αμεσως τσιμπησες το και καλα μπερδεμα με πολυμπριζο; οπως ειπε και καποιος φιλος 2-3 ποστ παραπανω...ετυχε καποιος να θυμαται απεξω ολην την περιγραφη ενος εξαντλημενου (αν και παλι απο παραπανω ποστ υπηρχαν καπου 60 μονο στο βολο και αλλα 10 καπου αλλου..και πιστευω δεν ηταν τα μονα) προιοντος και ειχε κρατησει και μια φωτο του (για συλλεκτικους ισως λογους;) και του βρεθηκε ευκαιρη για να κατσει η σωστη φωτογραφια, στη σωστη περιγραφη, μιας ''λαθεμενης'' αναρτησης;

Μan πλακίτσα κάνω μάλλον δεν το κατάλαβες.

Όσο αφορά το τηλεφώνημα δεν ήμουν εγώ που το έκανα οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς ειπώθηκε και τι ακριβώς κατάλαβε η τηλεφωνήτρια.

Το ups το έχω παραγγείλει και εγώ οπότε μαζί σου είμαι και αναμένω.

Cool λοιπόν. :)

Δημοσ.

εγω μεταφερω αυτα που μου ειπαν. δεν μιλησα με τηλεφωνήτρια αλλα με μια κοπελα που ειναι πλεον υπεύθυνη για τις ηλεκτρονικες παραγγελιες και ενω συζητούσαμε για ενα αλλο θεμα την ρώτησα τι παιζει συγκεκριμενα με αυτό.

τωρα τι να πω, μονο μην βαράτε τον αγγελιοφόρο. την απαντηση/δικαιολογία εγω μπορω να την πιστέψω καθως το ups δεν υπάρχει πουθενά αλλου στην ελληνική αγορά - ποσο μαλλον δεν υπάρχει σε αυτη την τιμη αφου το ποιο φθηνο μαρκαμεκαψες αρχιζει στα 30+ ευρώ.

http://www.skroutz.gr/s/295826/Nilox-UPS-SMART-INTERACTIVE-520-VA.html

ειχα πάρει δυο αλλα ενταξει οκ δεν καιγόμουνα κιόλας - το εβλεπα λιγο μικρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...