firewalker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ότι παίρνεις στην ζωή καλό είναι fire... Έτσι είναι! :lol:
Mercyful_Fate Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα είναι θα πάρουμε ο καθένα από ένα πουλί να 'χουμε, ή θα βγει "εκθεσιακό" και αυτό και θα μας δώσουν ενα και μοναδικό κομμάτι να βολευτούμε ολοι μαζί?
tigersgate6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα είναι θα πάρουμε ο καθένα από ένα πουλί να 'χουμε, ή θα βγει "εκθεσιακό" και αυτό και θα μας δώσουν ενα και μοναδικό κομμάτι να βολευτούμε ολοι μαζί? χαχαχαχαχαχαχα και ξανα χαχαχαχαχαχα εγραψες.........
kanari Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα είναι θα πάρουμε ο καθένα από ένα πουλί να 'χουμε, ή θα βγει "εκθεσιακό" και αυτό και θα μας δώσουν ενα και μοναδικό κομμάτι να βολευτούμε ολοι μαζί? "εκθεσιακό" πουλί....
tigersgate6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 "εκθεσιακό" πουλί.... με προστασια για την υπερταση....αχμμμ....
Alxnks Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα είναι θα πάρουμε ο καθένα από ένα πουλί να 'χουμε, ή θα βγει "εκθεσιακό" και αυτό και θα μας δώσουν ενα και μοναδικό κομμάτι να βολευτούμε ολοι μαζί? ενταξει, χαλαρα, ο χρονος 365 μερες εχει...θα το παιρνει διαφορετικος καθε μερα και ολα καλα, μια χαρα βολευομαστε. αλλωστε η διακοπη, υπερταση κτλ μπορει να κατσει την ημερα που θα το εχει ο καθενας μας! το δες; το παιξες!!!
kyriosotinanai Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ασχετο, αλλά είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο από το Public δύο κομμάτια Cool-ER Ebook readers (ή κάπως έτσι), προς 99 ευρώ τον έναν. Μού ήρθε e-mail που έλεγε ότι λόγω μεγάλης ζήτησης θα τακτοποιούσαν τις παραγγελίες λίγο καθυστερημένα. Έφτασε Ιανουάριος και έστειλα e-mail σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας. Δεν πήρα απάντηση, αλλά τώρα βλέπω ότι εκείνη η παραγγελία είναι "Ακυρωμένη" ! Την παλεύουν εκεί στο public ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ασχετο, αλλά είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο από το Public δύο κομμάτια Cool-ER Ebook readers (ή κάπως έτσι), προς 99 ευρώ τον έναν. Μού ήρθε e-mail που έλεγε ότι λόγω μεγάλης ζήτησης θα τακτοποιούσαν τις παραγγελίες λίγο καθυστερημένα. Έφτασε Ιανουάριος και έστειλα e-mail σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας. Δεν πήρα απάντηση, αλλά τώρα βλέπω ότι εκείνη η παραγγελία είναι "Ακυρωμένη" ! Την παλεύουν εκεί στο public ? Καθολου ασχετο, μας ψιλιαζεις για το μαιλ που θα παρουμε να μην το πιστεψουμε. Να σαι καλα!
downhill Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 εμένα μου βγάζει "status παραγγελίας-Καταχωρημένη"... έχω ένα καλό προαίσθημα
powerthunder Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εσυ μπορεις. "Εξελιγμενη επεξεργασια"... Ευχαριστώ Μου ξέφυγε τελείως εχθές αυτό το κουμπάκι.
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω ειμαι.. καταχωρημενος!! χαχαχα Και επελεξα και 2 κομματια χωρις λογο.. Αν μου ερθουν(ετσι να λεμε καμια βλακεια που και που..) το ενα το δινω σε οποιο παιδι το θελει! http://img600.imageshack.us/img600/1800/49165627.png
alexzzz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω ειμαι.. καταχωρημενος!! χαχαχα Και επελεξα και 2 κομματια χωρις λογο.. Αν μου ερθουν(ετσι να λεμε καμια βλακεια που και που..) το ενα το δινω σε οποιο παιδι το θελει! http://img600.imageshack.us/img600/1800/49165627.png είχα πολύ καιρό να δω άνθρωπο να χρησιμοποιεί internet explorer...
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εε καινουριο ειναι το λαπτοπ. Εδω δεν εχω καν office μεσα. Αυτο σε πειραξε;
Alxnks Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 είχα πολύ καιρό να δω άνθρωπο να χρησιμοποιεί internet explorer... αν κι οφ τοπικ...βαλε κι εμενα στους χρηστες του ie, ετσι για να αυξηθει το ποσοστο αυτων που ειχες εσυ καιρο να δεις να τον χρησιμοποιουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.