Προς το περιεχόμενο

UPS Αν ισχύει είναι καλή προσφορά

powerthunder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα είναι θα πάρουμε ο καθένα από ένα πουλί να 'χουμε, ή θα βγει "εκθεσιακό" και αυτό και θα μας δώσουν ενα και μοναδικό κομμάτι να βολευτούμε ολοι μαζί? :mrgreen:

Δημοσ.

Το θέμα είναι θα πάρουμε ο καθένα από ένα πουλί να 'χουμε, ή θα βγει "εκθεσιακό" και αυτό και θα μας δώσουν ενα και μοναδικό κομμάτι να βολευτούμε ολοι μαζί? :mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχα και ξανα χαχαχαχαχαχα εγραψες.........

Δημοσ.

"εκθεσιακό" πουλί.... :fear:

Δημοσ.

ενταξει, χαλαρα, ο χρονος 365 μερες εχει...θα το παιρνει διαφορετικος καθε μερα και ολα καλα, μια χαρα βολευομαστε. αλλωστε η διακοπη, υπερταση κτλ μπορει να κατσει την ημερα που θα το εχει ο καθενας μας! το δες; το παιξες!!!

Δημοσ.

Ασχετο, αλλά είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο από το Public δύο κομμάτια Cool-ER Ebook readers (ή κάπως έτσι), προς 99 ευρώ τον έναν.

Μού ήρθε e-mail που έλεγε ότι λόγω μεγάλης ζήτησης θα τακτοποιούσαν τις παραγγελίες λίγο καθυστερημένα.

Έφτασε Ιανουάριος και έστειλα e-mail σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας.

Δεν πήρα απάντηση, αλλά τώρα βλέπω ότι εκείνη η παραγγελία είναι "Ακυρωμένη" !

Την παλεύουν εκεί στο public ?

• Moderators
Δημοσ.

Ασχετο, αλλά είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο από το Public δύο κομμάτια Cool-ER Ebook readers (ή κάπως έτσι), προς 99 ευρώ τον έναν.

Μού ήρθε e-mail που έλεγε ότι λόγω μεγάλης ζήτησης θα τακτοποιούσαν τις παραγγελίες λίγο καθυστερημένα.

Έφτασε Ιανουάριος και έστειλα e-mail σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας.

Δεν πήρα απάντηση, αλλά τώρα βλέπω ότι εκείνη η παραγγελία είναι "Ακυρωμένη" !

Την παλεύουν εκεί στο public ?

Καθολου ασχετο, μας ψιλιαζεις για το μαιλ που θα παρουμε να μην το πιστεψουμε. Να σαι καλα! exclamation.png

Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω ειμαι.. καταχωρημενος!!

χαχαχα

Και επελεξα και 2 κομματια χωρις λογο.. :P

Αν μου ερθουν(ετσι να λεμε καμια βλακεια που και που..)

το ενα το δινω σε οποιο παιδι το θελει!

http://img600.imageshack.us/img600/1800/49165627.png

Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω ειμαι.. καταχωρημενος!!

χαχαχα

Και επελεξα και 2 κομματια χωρις λογο.. :P

Αν μου ερθουν(ετσι να λεμε καμια βλακεια που και που..)

το ενα το δινω σε οποιο παιδι το θελει!

http://img600.imageshack.us/img600/1800/49165627.png

είχα πολύ καιρό να δω άνθρωπο να χρησιμοποιεί internet explorer...

Δημοσ.

είχα πολύ καιρό να δω άνθρωπο να χρησιμοποιεί internet explorer...

αν κι οφ τοπικ...βαλε κι εμενα στους χρηστες του ie, ετσι για να αυξηθει το ποσοστο αυτων που ειχες εσυ καιρο να δεις να τον χρησιμοποιουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...