xouzel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Για notebook - netbook η nettop μια χαρα ειναι ,αλλα δυστυχως για συγχρονο πυργο pc με το που θα βγαλετε το ups απο την μπριζα πολυ πιθανον να κανουν ολα shutdown,η στην καλυτερη περιπτωση θα εχετε πολυ λιγο χρονο για shutdown,η ισχυς του ups ειναι μικρη για τα συγχρονα pc Ετσι ΑΚΡΙΒΩς ειναι. Για laptop, maximum!!!
million_voices Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 το ΣΚ των ακυρων τιμων/προσφορων? μετα τον Παπασωτηριου τωρα και το Public? εριξα και εγω μια,το πολυ πολυ να τους κραξουμε λιγο thanks topic starter
dimitris__ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Τα σύγχρονα PC καίνε πολύ πιο λίγο από τα παλιά... Τα 280W είναι μια χαρά για ένα pc με την οθόνη του.
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Άντε να δούμε. Πάλι σε έξοδα μπήκαμε. Τhanks στον TS και απο μένα!
runner69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 τι εγινε μυριστηκαν το κολπο με το "λαθος" και τα public;
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 τι εγινε μυριστηκαν το κολπο με το "λαθος" και τα public; Μπα, αυτή η τιμή στο εν λόγω ups παίζει κάποιες μέρες (απο όσο διάβασα τουλάχιστον σε άλλο γνωστό φόρουμ νωρίτερα, πληροφορία η οποία δεν ξέρω αν πράγματι ισχύει βέβαια). Οπότε πιθανόν να μην είναι λάθος αλλά να υπάρχει περιορισμένο απόθεμα που ξέμεινε. Ποιός ξέρει ... Είδωμεν και εδώ λοιπόν απο αύριο.
IcemanGr71 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Τσίμπησα και εγώ ένα .... για να δούμε.... P.S. Πάντως μικρό ξε μικρό... σε στιγμιαία πτώση τάση ή διακοπής ρεύματος (μικρή - στιγμιαία) σε σώζει!!!! Δεν πέφτει το PC... Μια χάρα είναι για τα λέφτά του.... Superrrrrrrrr
beez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ειχα την ερωτηση τι παιζει αν τα βάλεις σε σειρά - εδώ η απάντηση http://www.howtofixcomputers.com/forums/homebuilt-pc/putting-upss-series-286811.html
dj_neo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Παραγγειλα και εγώ ένα και βλέπουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι όπως το vigor...
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Παραγγελνω και εγω ενα.. οχι οτι δεν εχω.. Αλλα ετσι..ενα για πλακα! edit: καλεσε στο καταστημα Συνταγματος και υπαρχουν 70 τεμαχια στο καταστημα Θεσσ/νικης και αλλα 10 στου Βολου. Τρεξτε οποιο προλαβετε! Εγω που εκανα online την παραγγελια; Τα 3 θα παρω(τα ups..);
million_voices Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ελα μωρε νορμαλ τιμη ειναι θα βρουμε απο αλλου
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Kαι τελικα εκανα παραγγελια 2 κομματια. Να βαλω (-εβαζα) και ενα στο σαλονι! χαχα
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 κοιταξτε, ειναι οντως πολυ παλιο μοντέλο... οποτε παιζει να ειναι τιποτα σαπια απο στοκ αλλα για 11 ευρα κλαιν.
rafail1994 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 κοιταξτε, ειναι οντως πολυ παλιο μοντέλο... οποτε παιζει να ειναι τιποτα σαπια απο στοκ αλλα για 11 ευρα κλαιν. Θα τους πάρει ο διάολος αν είναι σάπια . Έκαναν αρκετά άτομα παραγγελία παντος
xristoforos89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Eιχα διαβασει παλιοτερα οτι οι μπαταριες μολυβδου πολλες φορες επειδη μενουν πολυ καιρο αχρησιμοποιητες, χανουν την ισχυ τους και.. τα παιζουν! Λετε (οποιος παραλαβεις), να του ερθει DOA;;;!! Σημειωση: Ερχεται mail για την επιβεβαιωση; Εμενα δεν μου εχει ερθει κατι ως τωρα.. edit 2: Δεν ειχα ολκληρωσει την παραγγελια .. Για αυτο δεν ειχε ερθει το mail.. Αλλα και που την ολοκληρωσα!!..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.