Προς το περιεχόμενο

UPS Αν ισχύει είναι καλή προσφορά

powerthunder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για notebook - netbook η nettop μια χαρα ειναι ,αλλα δυστυχως για συγχρονο πυργο pc με το που θα βγαλετε το ups απο την μπριζα πολυ πιθανον να κανουν ολα shutdown,η στην καλυτερη περιπτωση θα εχετε πολυ λιγο χρονο για shutdown,η ισχυς του ups ειναι μικρη για τα συγχρονα pc

Ετσι ΑΚΡΙΒΩς ειναι. Για laptop, maximum!!!

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι εγινε μυριστηκαν το κολπο με το "λαθος" και τα public;

Μπα, αυτή η τιμή στο εν λόγω ups παίζει κάποιες μέρες (απο όσο διάβασα τουλάχιστον σε άλλο γνωστό φόρουμ νωρίτερα, πληροφορία η οποία δεν ξέρω αν πράγματι ισχύει βέβαια).

Οπότε πιθανόν να μην είναι λάθος αλλά να υπάρχει περιορισμένο απόθεμα που ξέμεινε. Ποιός ξέρει ...

Είδωμεν και εδώ λοιπόν απο αύριο. :)

Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ ένα .... για να δούμε....

:rolleyes:

P.S. Πάντως μικρό ξε μικρό... σε στιγμιαία πτώση τάση ή διακοπής ρεύματος (μικρή - στιγμιαία) σε σώζει!!!! Δεν πέφτει το PC...

Μια χάρα είναι για τα λέφτά του.... Superrrrrrrrr

Δημοσ.

Παραγγελνω και εγω ενα..

οχι οτι δεν εχω..

Αλλα ετσι..ενα για πλακα! :-D

edit: καλεσε στο καταστημα Συνταγματος και υπαρχουν 70 τεμαχια στο καταστημα Θεσσ/νικης και αλλα 10 στου Βολου.

Τρεξτε οποιο προλαβετε!

Εγω που εκανα online την παραγγελια;

Τα 3 θα παρω(τα ups..); :P

Δημοσ.

κοιταξτε, ειναι οντως πολυ παλιο μοντέλο... οποτε παιζει να ειναι τιποτα σαπια απο στοκ αλλα για 11 ευρα κλαιν.

Θα τους πάρει ο διάολος αν είναι σάπια :P .

Έκαναν αρκετά άτομα παραγγελία παντος

Δημοσ.

Eιχα διαβασει παλιοτερα οτι οι μπαταριες μολυβδου πολλες φορες επειδη μενουν πολυ καιρο αχρησιμοποιητες,

χανουν την ισχυ τους και.. τα παιζουν! Λετε (οποιος παραλαβεις), να του ερθει DOA;;;!!

Σημειωση: Ερχεται mail για την επιβεβαιωση;

Εμενα δεν μου εχει ερθει κατι ως τωρα..

edit 2: Δεν ειχα ολκληρωσει την παραγγελια ..

Για αυτο δεν ειχε ερθει το mail..

Αλλα και που την ολοκληρωσα!!.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...