Προς το περιεχόμενο

UPS Αν ισχύει είναι καλή προσφορά

powerthunder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Όταν το ξερό κεφάλι μερικών καταλάβει ότι σκοπός δεν είναι να πάρουμε ένα ups τζάμπα αλλά να τους τρίξουμε τα δόντια και να καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν με λοβοτομημένους αγοραστές, μόνο τότε θα μπορούμε να ελπίζουμε σε βελτίωση των άθλιων συνθηκών που επικρατούν στην Ελληνική αγορά.

Έτσι ακριβώς (συν ότι είπαν και τα παιδιά από πάνω, απλά με το tapatalk δεν εχω βρει κάτι για multi quote). Οπότε λοιπόν όσοι κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, μοιρολατρικά, ας έχουν τα καταστήματα και την "εξυπηρέτηση" που τους αξίζει και ας αφήσουν εμάς τους "τζαμπατζηδες" (ειναι και της μόδας ο όρος) να παίρνουμε κανα πραγματακι (σχεδόν) τζάμπα, στην προσπάθεια μας να καλυτερεύσουμε την εξυπηρέτηση αυτή και για λόγου τους :)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν πάνε καλά δυο φόρες τους έστειλα email για να μου διαγράψουν τον λογαριασμό μου και δεν το έκαναν και μου στέλνουν και διαφημιστικά έλεος

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν πάνε καλά δυο φόρες τους έστειλα email για να μου διαγράψουν τον λογαριασμό μου και δεν το έκαναν και μου στέλνουν και διαφημιστικά έλεος

Την πρώτη φορά δεν μου το διαγράψανε ουτε εμένα, παρ' όλο που μου είχαν απαντήσεις ότι "μετά από αίτημά σας ο λογιαριασμός σας διαγράφηκε". Τους έστειλα και δεύτερο email και τότε το διαγράψανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...