Προς το περιεχόμενο

UPS Αν ισχύει είναι καλή προσφορά

powerthunder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λάθος δεν νομίζω να είναι γιατί αυτό το ups είναι πάρα πολύ λίγα watt, δεν κάνει για σύγχρονο pc και το κυριότερο; είναι πιο παλιό και από τα Public! Απορώ που βρήκαν ups 10ετίας ενώ αμφιβάλω και για την κατάσταση της μπαταρίας μετά από τόσα χρόνια! Πάντως για 11€ δεν το συζητάω, το αγοράζεις με κλειστά μάτια!

Δημοσ.

για τα 2 λαπτοπάκια που χρησιμοποιώ στο γραφείο, μια χαρά μου πέφτει, νομίζω είναι 90 Watt τα τροφοδοτικά τους.. θα βγάλω τις έρημες τις μπαταρίες τους, να μη χαλάσουν που είναι συνέχεια στην πρίζα..

η μπαταρία του UPS δε νομίζω να χει πάθει κάτι, εφόσον είναι καινούρια και δεν έχει λειτουργήσει ποτέ..

Δημοσ.

Λάθος δεν νομίζω να είναι γιατί αυτό το ups είναι πάρα πολύ λίγα watt, δεν κάνει για σύγχρονο pc και το κυριότερο; είναι πιο παλιό και από τα Public! Απορώ που βρήκαν ups 10ετίας ενώ αμφιβάλω και για την κατάσταση της μπαταρίας μετά από τόσα χρόνια! Πάντως για 11€ δεν το συζητάω, το αγοράζεις με κλειστά μάτια!

Να ρωτησω δηλαδη απο το να βαλεις μια ακριβη τηλεοραση σε ενα πολυμπριζο ιδιας τιμης θα το σκεφτοσουν???

Η τιμη ειναι πολυυυυυυυυυ χαμηλη και ας ειναι προιον 20 ετων....!!!

(εφοσων μπορεις να αντικαταστησεις τις μπαταριες..υπαρχουν ακομα)

Δημοσ.

Να ρωτησω δηλαδη απο το να βαλεις μια ακριβη τηλεοραση σε ενα πολυμπριζο ιδιας τιμης θα το σκεφτοσουν???

Η τιμη ειναι πολυυυυυυυυυ χαμηλη(αν ισχυει) και ας ειναι προιον 20 ετων....!!!

(εφοσων μπορεις να αντικαταστησεις τις μπαταριες..υπαρχουν ακομα)

Μάλλον δεν διάβασες την τελευταία πρότασή μου...

Δημοσ.

Μάλλον δεν διάβασες την τελευταία πρότασή μου...

Λες ομως οτι δεν ειναι λαθος η τιμη οτι τοσο περιπου θα πρεπει να ειναι η τιμη του...και που το βρηκαν 10 ετων λες και τα πολυμπριζα που πουλανε ειναι περσυνα....σαφως συμφωνω οτι για ενα συγχρονο πισι ισως δεν κανει αλλα μια καινουργια τηλεοραση μπορει να ειναι ποιο ακριβη απο ενα πισι και πολλοι νομιζουν οτι με ενα πολυμπριζο εχουν 100% ασφαλεια...ενω δεν την εχουν οποτε η τιμη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια!

Δημοσ.

να τοπαιξω λιγο κακός??

Μην παιρνετε ρε παιδια πανω απο ενα,

Προφανως θα εχουν εκει καποια κομματια αλλα να προλαβουμενα παρουμε απο ενα καποιοι.

Δημοσ.

Να ρωτησω, αν το βαλουμε σε PC με παραπανω Watt (πχ 600W) και εχουμε διακοπη ρευματος, τοτε θα κλεισει το PC "προστατευμενο", ή μπορει να παθει επιπλεον ζημια?

Δηλαδη αν ειναι μονο για την υπερταση, γιατι μα μην παρουμε κατι τετοιο?

http://www.public.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/power-protection/surge-protectors/mge-ups-protection-box-1-katastoleas-ypertasis/prod261264/

Δημοσ.

Για notebook - netbook η nettop μια χαρα ειναι ,αλλα δυστυχως για συγχρονο πυργο pc με το που θα βγαλετε το ups απο την μπριζα πολυ πιθανον να κανουν ολα shutdown,η στην καλυτερη περιπτωση θα εχετε πολυ λιγο χρονο για shutdown,η ισχυς του ups ειναι μικρη για τα συγχρονα pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...