Προς το περιεχόμενο

UPS Αν ισχύει είναι καλή προσφορά

powerthunder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμη μου ότι εδώ δεν θα πετύχουμε πολλά γιατί παραείναι χτυπητό (μεγάλη η διαφορά τιμής)

γνωμη μου δεν με νοιαζει τι και πως οταν με κοροιδευουν

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου ήρθε πρίν απο λίγο:

"Αγαπητέ πελάτη,

Σχετικά με την παραγγελία σας για το προϊόν με κωδικό 0305444 και την περιγραφή MGE UPS Pulsar Ellipse Premium 500 - UPS - 280 Watt - 480 VA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος η περιγραφή του προϊόντος αυτού καταχωρήθηκε εσφαλμένα, καθώς ο κωδικός αυτός αφορά το ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ MGE PROTECTION STRIP 4 και όχι το UPS , με αποτέλεσμα και η, εξ αυτού του λόγου ασυνήθιστα χαμηλή τιμή του, να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ως εκ τούτου σας ζητούμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση σας για την μη εκτέλεση την παραγγελίας σας, η οποία έχει ήδη ακυρωθεί σύμφωνα με τους δημοσιευμένους στην ιστοσελίδα μας όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τις πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι στην περίπτωση που η παραγγελία σας εμπεριέχει και άλλα προϊόντα,η διεκπεραίωση αυτών θα γίνει μεμονωμένα.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση/διευκρίνιση

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Public.gr"

Με τις υγείες μας. :)

Tελικά ήταν το ΣΚ των τελείως άκυρων προσφορών το προηγούμενο καθώς έχουμε πλέον 2/2 με Public & Παπα..τέτοιον!

Δημοσ.

Ακύρωση και εδώ.

Το περίεργο είναι ότι εχθές ενώ βλέπανε ότι γίνονται τόσες παραγγελίες σε αυτό το προϊόν το είχαν αφήσει διαθέσιμο μέχρι το μεσημέρι. (Για ποιο λόγο άραγε...)

Επίσης φαίνεται ότι δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία μέσα στο κατάστημα από την στιγμή που στα τηλέφωνα απαντούν ότι υπάρχουν κομμάτια σε διάφορα καταστήματα.

Πάντως η διαφορά τιμής είναι πράγματι μεγάλη, αν και δεν ήτανε απίθανο να ίσχυε μια τέτοια προσφορά (σχεδόν αντίστοιχο με vigor).

Δημοσ.

Και εγώ έλαβα το ίδιο e-mail και στο λογαριασμό μου στο public φαίνεται οτι έκανα παραγγελία το πολύμπριζο. Τραγικοί...

Δημοσ.

Θέλω να ακυρώσω τον λογαριασμό μου στο Public και επ ευκαιρίας και στον Παπα...τέτοιον για να μην με ταράζουν στα newsletters. Άλλωστε ούτε cd δεν πρόκειται να αγοράσω απο δαύτους.

Πώς μπορώ να το κάνω? Πρέπει να στείλω e-mail αναγκαστικά ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μέσα απο την σελίδα?

Τhanks in advance. :)

Δημοσ.

Μου ήρθε πρίν απο λίγο:

"Αγαπητέ πελάτη,

Σχετικά με την παραγγελία σας για το προϊόν με κωδικό 0305444 και την περιγραφή MGE UPS Pulsar Ellipse Premium 500 - UPS - 280 Watt - 480 VA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος η περιγραφή του προϊόντος αυτού καταχωρήθηκε εσφαλμένα, καθώς ο κωδικός αυτός αφορά το ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ MGE PROTECTION STRIP 4 και όχι το UPS , με αποτέλεσμα και η, εξ αυτού του λόγου ασυνήθιστα χαμηλή τιμή του, να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ως εκ τούτου σας ζητούμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση σας για την μη εκτέλεση την παραγγελίας σας, η οποία έχει ήδη ακυρωθεί σύμφωνα με τους δημοσιευμένους στην ιστοσελίδα μας όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τις πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι στην περίπτωση που η παραγγελία σας εμπεριέχει και άλλα προϊόντα,η διεκπεραίωση αυτών θα γίνει μεμονωμένα.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση/διευκρίνιση

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Public.gr"

Με τις υγείες μας. :)

Tελικά ήταν το ΣΚ των τελείως άκυρων προσφορών το προηγούμενο καθώς έχουμε πλέον 2/2 με Public & Παπα..τέτοιον!

Μια απο τα ίδια και εδω...

Δημοσ.

Τα ιδια σε εμενα....!!!

Τουλαχιστον ο Παπασωτηριου τους εδωσε και μια δωροεπιταγη 10 ευρω για την ταλαιπωρια τους εμας το PUBLIC ειναι σιγουρο οτι γελανε κιολας μαζι μας....!!!

Δεν μπορουμε να κανουμε κατι???

Θα βαλω ατομα που ξερω να κανουν παραγγελιες απο επαρχια και να μην τα παιρνουν..... :devil:

Δημοσ.

Μάλλον το κάνουν για να γράφονται περισσότεροι πελάτες στο eshop τους και να αυξήσουν το πελατολόγιο τους. :mad:

Δημοσ.

Στο ενδιαμεσο, οι μαγκες (!) με το δηθεν λαθος (!!) τους, μαζευουν κανονικοτατα 100% κομπλε τα στοιχεια ολων μας,

δηλαδη οσων εγγραφομαστε για να παραγγειλουμε -κι αυτο δεν ειναι καθολου μικρο πραγμα (για τα sales department)

Για ρωτηστε: ποσο θα τους στοιχιζε αντιστοιχη προσπαθεια να αγορασουν τα ιδια? [και αν θα ηταν νομιμο κατι τετοιο...]

Δημοσ.

Τα ιδια σε εμενα....!!!

Τουλαχιστον ο Παπασωτηριου τους εδωσε και μια δωροεπιταγη 10 ευρω για την ταλαιπωρια τους εμας το PUBLIC ειναι σιγουρο οτι γελανε κιολας μαζι μας....!!!

Δεν μπορουμε να κανουμε κατι???

Θα βαλω ατομα που ξερω να κανουν παραγγελιες απο επαρχια και να μην τα παιρνουν..... :devil:

Εγω που έχω κάνει παραγγελία δεν μου έχει στείλει ακόμα κάτι ο Παπ!

Δημοσ.

Γιαυτό και επιμένω να θέλω να διαγραφώ. Όποιος θέλει ακολουθεί.

Υπάρχει τρόπος? Και αν ναι ποιός είναι ο πιο γρήγορος και σίγουρος?

Ευχαριστώ. :)

Δημοσ.

Ρε... μην γίνεστε public στην θέση του public τώρα...

είπαμε, ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, το δοκιμάσαμε ξέροντας τι μας περιμένει λίγο-πολύ και τέλος... πολύ θεωρία συνωμοσίας

Δημοσ.

Στο ενδιαμεσο, οι μαγκες (!) με το δηθεν λαθος (!!) τους, μαζευουν κανονικοτατα 100% κομπλε τα στοιχεια ολων μας,

δηλαδη οσων εγγραφομαστε για να παραγγειλουμε -κι αυτο δεν ειναι καθολου μικρο πραγμα (για τα sales department)

Για ρωτηστε: ποσο θα τους στοιχιζε αντιστοιχη προσπαθεια να αγορασουν τα ιδια? [και αν θα ηταν νομιμο κατι τετοιο...]

Κοιταξε οποιος παει και αγοραζει απο το Public πρεπει να μην εχει ψαξει καθολου την αγορα γιατι απο οτι εχω δει ειναι πανακριβοοοοοοοοοοο....ταινιες που δινει με 5 και 11 ευρω αλλου τα βρισκεις με 2 ευρω...το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ εχει καλυτερες τιμες στα DVD.....ΚΑΙ τωρα εχει ανοιξει ενα μικρο μαγαζι στην Πανεπιστημιου εκει περιπου που ηταν ο παλιο Μετροπολις και εχει ολες τις ταινιες 2 ευρω....εγω βρηκα καποιες ταινιες που ηθελα...!

Ρε... μην γίνεστε public στην θέση του public τώρα...

είπαμε, ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, το δοκιμάσαμε ξέροντας τι μας περιμένει λίγο-πολύ και τέλος... πολύ θεωρία συνωμοσίας

Αν υπαρχει περιπτωση να φαει προστιμο πολυ ευχαριστως να κανω καταγγελια...αργησαν προκλητικα και να απαντησουν και να διορθωσουν το λαθος τους...!!!!

Δημοσ.

Γιαυτό και επιμένω να θέλω να διαγραφώ. Όποιος θέλει ακολουθεί.

Υπάρχει τρόπος? Και αν ναι ποιός είναι ο πιο γρήγορος και σίγουρος?

Ευχαριστώ. :)

στα λεω πολυ γενικα αλλα νομιζω οτι ο νομος αναφερει οτι μπορεις να ζητησεις να δεις τι προσωπικά σου στοιχεια κρατανε για σενα π.χ. ονομα διευθυνση τηλεφωνο και να ζητησεις αυτα να διαγραφουν (αν θα το κανουν δεν ξερω αλλα τουλαχιστον το εχεις γραπτα οτι το ζητησες και αν π.χ. παρεις μετα ενα εμαιλ με προσφορες- σε καποια αλλα χωρα θα μπορουσες να τους πας πι.κο.. για παραβιαση νομου περι προσωπικων δεδομενων κτλπ.

εν κατακλειδι - ναι πρεπει να στιλεις εμαιλ και να ζητησεις να διαγραφουν ολα τα προσωπικα σου στοιχεια.

τελος η παραγγελια μου που βλεπω ονλαιν ειναι ακομα σε στατους καταχρημένη και αυτο ειναι μλκια γιατι εχω χρησιμοποιησει καποιους δωροποντους για την αγορα που θα μπορουσα να τους βάλω σε αλλη παραγγελια. ενοείτε πηρα και εγω το εμαιλ μια απο τα ιδια περι λαθους,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...