Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμηση Mobo-cpu-ram

gRegor86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας ..

Επειδη η αναζητηση καλου gaming λαπτουπ δεν κατεληξε πουθενα αποφασισα να διαθεσω μερικα χρηματα ωστε να κανω μια αναβαθμηση στο desktop μου.

Το τωρινο συστημα αποτελειτε απο Cpu:E6400

Vga:Ati 5770

Mobo:Mια Asrock 4core1333-esata2

Psu:Corsair HX650

Oθονη: μια 22αρα samsung 1680*1050 αλλα μπορει συντομα να παω στην dell 2311

Ram:2*2giga kingston

Kουτι:stacker 833

Στο μυαλο μου εχω να αλλαξω το κλασικο ΣΕΤΑΚΙ MOBO-CPU-RAM και αργοτερα βλεπω για vga..

Koυτι και psu πιστευω ειναι αρκετα καλα..

Λεω να παω σε ΑΜD μερια μιας και δεν θελω να δωσω και πολλα χρηματα βλεπω και εδω oτι θα υπαρχουν μειώσεις..

Ειχα καταληξει στον 955ΒΕ αλλα μπηκα στο τρυπακι ενος εξαπηρηνου 1055 ή 1075 πιο πανω δεν βγαινω οικονομικα..

Απο Mobo ειχα δει αυτες 1 2

Εχετε καμια αλλη προταση?

Απο ram δεν εχω ιδεα..Γυρω στα 300 λεω να διαθεσω πανω κατω..Το PC ειναι All around.. κυριως gaming, ταινιες hd,λογιστικα προγραμματα και κανα encoding που και που..

Λοιπον τι λετε?Ολες οι προτασεις δεκτες..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν αξίζει να μεταβείς σε άλλη πλατφόρμα τώρα για να δεις διαφορές στο απαιτητικό gaming με το σύστημα σου αλλαγή της κάρτα γραφικών και overclock στον επεξεργαστή.Αν δεν σε ικανοποίει το αποτέλεσμα μεταβαίνεις και σε καινούρια πλατφόρμα σε λίγο καιρό που θα έχουν πέσει και οι τιμές . ;)

Δημοσ.

Λεω να μην το αναβαλω και αλλο..Οταν γινουν οι μειωσεις στου amd λεω να προβω σε αγορα..

Καλος χρυσος ο 2500Κ και ο 2600Κ αλλα πολλα τα χρηματα + το Mobo..

Aλλωστε πιστευω για καθημερινη χρηση δεν ειναι και τοσο μεγαλες οι διαφορες..

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως ότι μεγάλη διάφορα στο gaming δεν θα δεις με την αλλαγή πλατφόρμας πάρα μόνο όταν θα αλλάξεις την κάρτα γραφικών .

Δημοσ.

Απλα χθες εκανα unrar ενα σχετικα μεγαλο αρχειο και πηγα να μπω στον browser και κολλαγαν τα παντα..

Ε λεω ειναι καιρος για μια μικρηα αναβαθμηση ..Αντεξε 5 χρονακια μια χαρα..Οποτε τωρα που εχω ψηθει λεω να το κανω..Εχουμε καμια προταση?

Να παω σε εξαπηρινο?

Δημοσ.

Ναι θα μεταβείς σε εξαπυρινο για να σου κρατήσει και κάποια χρονιά.

Γιατί σε κάνα 2 χρονιά το πολύ σίγουρα θα βγουν παιχνίδια που να χρειάζονται 6 πύρινες .Τα θέλεις απο το vision studio;

Δημοσ.

Ναι θα μεταβείς σε εξαπυρινο για να σου κρατήσει και κάποια χρονιά.

Γιατί σε κάνα 2 χρονιά το πολύ σίγουρα θα βγουν παιχνίδια που να χρειάζονται 6 πύρινες .Τα θέλεις απο το vision studio;

Δεν εχω προβλημα ..Μεχρι τωρα οι αγορες μου ειναι απο πλαισιο,eshop,pc1 vision studiΟ χωρις προβλημα απο κανενα..

Οσο για το εξαπηρινο ετσι λεω και εγω..Αν και ειχα καταληξει στον 955 ..

Δημοσ.

Είναι εξαιρετική το μόνο κακό που έχει είναι ότι είναι το άμεσος προηγούμενο από το 890 από θέμα chipset .

Με προβληματιζει και ο ενας χρονος εγγυησης..

Δημοσ.

Οι εξης motherboard με 890 και 880 ειναι ΑΜ3 ετσι?

ΞΕρει κανεις αν θα ειναι συμβατες με τους επερχόμενους buldozer της amd?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...