crazyboy493 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Χαίρεται θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο πρόγραμμα περικοπής video και αν είναι εύκολο να μου δώσετε και κάποιες οδηγίες για το πως το χρησιμοποιούμε.
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Windows. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν εγώ χρησιμοποιώ το Avs video editor το πληρώνεις αλλά είναι καλό. Έχει και σε free αλλά στο vid κάθε τόσο σου πετάει ένα unregister ενώ το βλέπεις. ΥΓ. είναι πανεύκολο στη χρήση, ότι χρειαστείς θα το δεις εκεί μέσα...
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Προτείνω να δεις το άρθρο «Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με δωρεάν λογισμικό» στο Insomnia Wiki.
crazyboy493 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ενταξει ευχαριστω και τους δυο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.