YiN Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Fail... μ Για να μην αλληλοαναιρεσουμε τις εκπομπές, άθλιε τελικα θα παίξεις ναι ή ου; =ρ
athlios Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Για να μην αλληλοαναιρεσουμε τις εκπομπές, άθλιε τελικα θα παίξεις ναι ή ου; =ρ Εγω είμαι σχεδόν έτοιμος... Αν δε κανεις θα μπω αλλα έχω ξεχάσει πως ακριβως γραφεται ο κωδικος...
status Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Προθέρμανση. Στην υγειά της αχάριστης που δεν άξιζε τόσο Και μπορούσα για χάρη της τη ζωή μου να δώσω Στην υγειά της επόμενης που θα έχει αισθήματα Στην υγειά της επόμενης που δεν ψάχνει για θύματα Με εχπλήσεις ψηλέ.;ρ
YiN Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Λεπόν, εγώ λεω για να είμαστε δίκαιοι και να μη χαλάσουμε το ντεμπούτο του άθλιου, ξεκινάμε εμείς συνεχίζει αυτός με τα ελληνάδικα. Μ;
athlios Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ελα ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, τωρα αρχισε η αντρικη μουσικη. ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕ
athlios Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Η εκπομπή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία... 30listeners και 10 λουλουδούδες.
salida Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Για όποιον ψάχνει την playlist που έκαψε κόσμο και κοσμάκι ... >gonidis - sabbato gonidis - etsi gonidis - den 8a ma8eis pote makropoulos - apose xwrizw karras - tilefwnise mou gonidis - giati klais makropoulso - ligo egw ligo esu xristodoulopoulos - den koimame twra pia ta bradua oikonomopoulos - koita na ma8aineis oikonomopoulos - den eisai entaksi karras vandi - axaritsi kai alitisa papailias - ante geia sfakianakis - guftisa mera mitropanos mpasis - ma pou na paw sfakianakis - daneio zwis terzis - paliokairos theodoridou - axaristi kardia xristodoulopoulos - to prosklitirio xristodoulopoulos - vre melaxroinaki tsimogiannis - kai kaneis kai zimies volanis - papse loipon kourkoulis - poia eisai esu remos - ela na me teleiwsei terzis - feugw xwrizw sfakianakis - parallila theodoridou - kokkini grammi remos - terma i istoria
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Παίζει παίζει. Αν το τραβήξεις θα μπούμε να σε ακούσουμε σε καμιά ωρίτσα. Αν δεν το τραβήξεις θα παίξουμε κι εμείς μετά. Μιλημένα ξηγημένα. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα