YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ποιος απο τους δυο τρολλομοδερατορες; Όνειρο ζω. Τι πιθανότητες δίνεις να είναι ο σνουμπ.
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μπλε. Εντάξει καταλαβαίνω. Γεράματα. Λοιπόν, σε λίγο παίζει.
insomniaK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Είχα συμπληρώσει νικοτς. Σε 4 ωριτσες θα σας ακούσω.
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Είχα συμπληρώσει νικοτς. Σε 4 ωριτσες θα σας ακούσω. Σε 4 ωριτσες δεν θα παίζει.
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Σε 4 ωριτσες δεν θα παίζει. Μνημονιοχτυπημένη σας βρίσκω, δεσποινίς...Κι εδώ στο OOTR περικοπές κι εκπτώσεις;
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μνημονιοχτυπημένη σας βρίσκω, δεσποινίς...Κι εδώ στο OOTR περικοπές κι εκπτώσεις; Κοίτα αν σκεφτείς ότι δεν θέλω να το ξενυχτήσω επειδή δουλεύω αύριο, μάλλον (για την ώρα) έχω το προνόμιο να μην είμαι μνημονιοχτυπημένη. Όχι πολύ τουλάχιστον.
athlios Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Παίζει; βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
athlios Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μετά τις 10 πάσης φύσεως καψούρηδες και μη, ανοίχτε τους players σας . Μία εκπομπή απο την πόλη του Λευκού Πύργου αφιερωμένη σε όλες τις αχάριστες. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Προθέρμανση. Στην υγειά της αχάριστης που δεν άξιζε τόσο Και μπορούσα για χάρη της τη ζωή μου να δώσω Στην υγειά της επόμενης που θα έχει αισθήματα Στην υγειά της επόμενης που δεν ψάχνει για θύματα
athlios Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Προθέρμανση. Στην υγειά της αχάριστης που δεν άξιζε τόσο Και μπορούσα για χάρη της τη ζωή μου να δώσω Στην υγειά της επόμενης που θα έχει αισθήματα Στην υγειά της επόμενης που δεν ψάχνει για θύματα Πεστα γιατι δε με πιστευουν. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πόση ώρα το κόβεις; I like the new Snoob YiN εκπομπή, απόψε κι έτσι; Θα δω τι μπορώ να κάνω. Οι υπόλοιποι είστε χαζοί και βλάκες που με δουλεύετε. Λοιπόν. Ψάχνω τα γκογκόβια να ζητήσω άδεια. Βοηθάτε.
eSATA Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μετά τις 10 πάσης φύσεως καψούρηδες και μη, ανοίχτε τους players σας . Μία εκπομπή απο την πόλη του Λευκού Πύργου αφιερωμένη σε όλες τις αχάριστες. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia ...Κι εγώ λουλούδια στα πόδια τα δικά σου
angmar Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καμιά ωρίτσα gypsy swing να ζεσταθούνε τα καλώδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα