-nick- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 64 kbps Ειχα βαλει 96 η 112 και σερνοτανε. Τρωει πολυ μπανςιδτη
sugata Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 192 λέει, αλλά μπορεί να με δουλεύει κιόλας.
-nick- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 χωσε μωρε... θα σε ακουω εγω... Εκπομπη. Ακουτε? Γαμωτο απο οτι μου λετε κανει κολληματα
-nick- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Τελος πρωτης μου εκπομπης (Post-Punk/Punk/HC Punk, psych/space/prog Rock και λιγο metal). Κλεισαμε σχεδον 5 ωρο. Playlist συντομα, απαντηστε στην απορια μου στο Μικρες Αποριες κλπ Επομενη εκπομη αφιερωμη σε ηλεκτρονικη ( IDM,Ambient,Glitch,Chill,Downtempo κυριως). Thank you,please come again. EDIT: Playlist!
sugata Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Υπόσχομαι ότι σήμερα θα ποστάρω πλέηλιστ. μιλάτε εδώ. άμα μπαίνετε μέσω τσατζίλα, μιρκ και λοιπά τσατοειδή προγάμματα, οράτε τα παρακάτω. Server: irc.ircstorm.net Port: 6667 Channel: #ootr.gr Just listen -> http://ootr.listen2myradio.com/
Pantelwolf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από την τεράστια λαική απαίτηση --> μικρος νικόλας μπεστ οφ στο οοτρ μιλάτε εδώ. άμα μπαίνετε μέσω τσατζίλα, μιρκ και λοιπά τσατοειδή προγάμματα, οράτε τα παρακάτω. Server: irc.ircstorm.net Port: 6667 Channel: #ootr.gr Just listen -> http://ootr.listen2myradio.com/
Pantelwolf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η Χιπ χοπ απογεματινή εκπομπή ήταν μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε για την παρέα.
-nick- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Credits to Traumatias για το flyer! Θα παιξω ατμοσφαιρικη/εγκεφαλικη (μη χορευτικη) ηλεκτρονικη μουσικη. Να ειστε εκει λοιπον να απολαυσουμε τα Hangover μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα