YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Έλα ΛΟΥΣΙ ΣΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΛΕΜΕ Το λέμε και με ΜΗ κεφαλαία.
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 μπα. Εγώ τουλάχιστον δεν ακούω κάτι...
sugata Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Σε κάνα δεκάλεπτο, μουσική να παίζει. Ακούτε εδώ. ακούτε και μιλάτε εδώ Για όσους προτιμούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο IRC Client της επιλογής τους: Server: irc.ircstorm.net Port: 6667 Channel: #ootr.gr Όσοι πιστοί, άπιστοι και λοιποί συγγενείς και φίλοι προσέλθετε.
insomniaK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 90's Rock Song ΜΙΞ εκτός από velve και oasis έπαιξε τίποτα μετά το '95;
angmar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 εκτός από velve και oasis έπαιξε τίποτα μετά το '95; Πλέηλιστ.
leftermann Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κι εγώ συχνά μπερδεύω το οοτ τοπικ με το οοτρ τόπικ. Μήπως καμιά ψιλοαλλαγούλα στον τίτλο, για μας τους καθυστερημένους; Δεν μπορεί, δεν είμαστε οι μόνοι...
gtroza Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κι εγώ συχνά μπερδεύω το οοτ τοπικ με το οοτρ τόπικ. Μήπως καμιά ψιλοαλλαγούλα στον τίτλο, για μας τους καθυστερημένους; Δεν μπορεί, δεν είμαστε οι μόνοι... βάζε το χέρι στα φρύδια όχι στα μάτια ! .
angmar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παίζει τζαζ για χαλάρωση και διάβασμα (λέμε τώρα). Ακούτε εδώ. ακούτε και μιλάτε εδώ Για όσους προτιμούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο IRC Client της επιλογής τους: Server: irc.ircstorm.net Port: 6667 Channel: #ootr.gr
leftermann Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 σαν πολύ δεν διαβάζεις τελευταία; Μας τα έχεις πρήξει με την τζαζζζζζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα