Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Σήμερα με τη YiN παραδίπλα, με στένεψαν πολύ κάποιες γραμμές. Δεν ήμουν όσο ελεύθερος θα ήθελα.
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Σήμερα με τη YiN παραδίπλα, με στένεψαν πολύ κάποιες γραμμές. Δεν ήμουν όσο ελεύθερος θα ήθελα. Είναι η Yoko Ono σου.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Σήμερα με τη YiN παραδίπλα, με στένεψαν πολύ κάποιες γραμμές. Δεν ήμουν όσο ελεύθερος θα ήθελα. Μια χαρα κανει η ΥΙΝ κ σε εχει προσοχη.Εμπιστευομαστε ΥΙΝ (η οποια κ σαφως ανεβαζει το ολο ιματζ κ ποιοτητα του θεματος). Κατα τα αλλα το ειπα κ στον αερα χθες οτι οι γραμμες πρεπει να καθιερωθουν.Φαση συγκεκριμενη εκπομπη μονο για χαλαρη κουβεντουλα (σε αυτο θα εμπιστευομουν την ΥΙΝ στο τιμονι αγαπητε Λουσι-εκτος αν σοβαρευτεις) ΥΓ.Οσοι δεν το γνωριζετε να πουμε οτι η φωνη του Λουσι ειναι καβλα κ στο μη τραγουδιστο.
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μιας και οι ακροατές μας απέδειξαν με το παραπάνω τη δύναμη της φωνής τους, συνεχίζουμε τη ζωντανή επικοινωνία μαζί τους για μία ακόμη εκπομπή. Τετάρτη μην κανονίσετε τίποτα.
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Λέω να βάλω λίγη μουσικούλα, ψήνεστε; (απ την ζέστη..:Ρ) Χωθείτε άιντε!
athlios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μιας και οι ακροατές μας απέδειξαν με το παραπάνω τη δύναμη της φωνής τους, συνεχίζουμε τη ζωντανή επικοινωνία μαζί τους για μία ακόμη εκπομπή. Τετάρτη μην κανονίσετε τίποτα. Kαι για τι ωρα λεμε ρε παλικαρια?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Να σε ακουσω να λες τον Λουσι αναγωγο αθλιε κ τι στο κοσμο Κανε κανα αστειο κ δεν βγεις σημερα!
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Kαι για τι ωρα λεμε ρε παλικαρια? Έλα πες την αλήθεια. Είσαι στραβός έτσι?
-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Έλα πες την αλήθεια. Είσαι στραβός έτσι? Η δεν ξερει τι σημαινει το PM.
Sellers Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Έλα πες την αλήθεια. Είσαι στραβός έτσι? Ε ρε, έτσι και το δει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα