YiN Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Επίσης, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΛΟΥΣΙ ΣΤΑ ΝΤΕΚΣ
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. ...? κανεις δεν το σκεφτηκε να φανταστω
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Λοιπόν, δεν ξέρω πως ακριβώς βρέθηκα εδώ, αλλά εκπέμπεται ρέηντιο. Αν παρακαλέσετε αρκετά, ίσως μιλήσει και ο paredwse. http://maketo.listen2myradio.com/
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 παιζει η υπογραφη μου?οχι πειτε μου παιζει?γιατι τα περνω κρανα,μιση ωρα προσπαθω να την κανω να παιξει
athlios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Γιατι ποτε ειχε. απο τοτε που πηρε αυτος τα μικρα, απο τοτε που πηρε αυτη τo maine coon, απο τοτε που ο στατους αποφασισε να δωσει πανελληνιες, μας εχουν ξεχασει! Λες και μεις δεν υπαρχουμε!
FilipposMD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Με τέτοια αναξιοπιστία δεν χτίζεται καριέρα στο ραδιόφωνο, αλλά δεν το έχουν καταλάβει. Μια ζωή την πλάτη του Μάκη Πουνέντη θα βλέπουν, έτσι όπως πάνε...
Lucifer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ΤΩΡΑ *ΓΚΛΠΠΠ* ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ *ΧΛΛΛΑΠ* ΤΡΕΧΩ *ΓΚΛΛΛ* ΤΗΝ ΠΛΕΗΛΙΣΤ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα