Προς το περιεχόμενο

tablete με fotoshop

elisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους εχουμε ενα θεμα πάνω στο tablete του νεου μας eshop

θελουμε να φτιαξουμε συκγεκριμενω tablete για magento με fotoshop psd,και επειδη δεν το εχουμε ξανακανει

θα θελα να σας ρωτησουμε σε δυναμικό site ποσες σελιδες χρειαζεται να φτιαξουμε?

και αν υπαρχει καποιο βοηθημα η tutorial

και μετατροπη απο psd>>xhtml?

Δημοσ.
και μετατροπη απο psd>>xhtml?

Πληρώνεις κάποιον που (σε πρώτη φάση ξέρει ότι γράφεται template/Photoshop και που) ξέρει (πραγματικά όμως να ξέρει) να κόβει γραφικά σε XHTML. Λεξικό, οδηγοί, συμβουλές και λογισμικά δε σε σώζουν για να το κάνεις ιδιοχείρως, χρειάζεται εμπειρία.

Δημοσ.

Πληρώνεις κάποιον που (σε πρώτη φάση ξέρει ότι γράφεται template/Photoshop και που) ξέρει (πραγματικά όμως να ξέρει) να κόβει γραφικά σε XHTML. Λεξικό, οδηγοί, συμβουλές και λογισμικά δε σε σώζουν για να το κάνεις ιδιοχείρως, χρειάζεται εμπειρία.

δικιο εχεις το συγκεκριμενο <<<template>>> κοστίζει 499 ευρω,τα δινουμε δεν ειναι θεμα,αλλα θα θελαμε στο μελλον αλλαγες και προσωπικα μου αρεσει η ολη φαση με την δημιουργεία και θα ηθελα πολυ με καποιο τροπο να ξεκινησω και να μαθω καποια πραγματα σαν αρχη,

ειναι ενα κομματι που δεν εχω ξαναασχοληθει

οποιος μπορει να μας πει καποια πραγματα θα ειμαστε ευγνόμων!!!

Δημοσ.

Είναι αδύνατον να μάθεις είτε Photoshop, είτε να χρησιμοποιείς σωστά την XHTML με το να σου πει οτιδήποτε, οποιοσδήποτε ή με ένα tutorial/βιβλιαράκι for dummies/ξερωγωτι. Είναι θέμα προσωπικής ικανότητας κι εμπειρίας και δε μεταδίδεται έτσι (αλλά και να μεταδιδόταν, απ'όσο ξέρω τζαμπέ εμπειρία δε πουλάει κανένας, σε κανένα επάγγελμα). Αν είναι η πρώτη σου φορά στη δημιουργία/επεξεργασία γραφικών και στην XHTML δε θα πας μακριά. Τουλάχιστον αν περιμένεις αποτέλεσμα από τον εαυτό σου, αυτό θα έρθει (αν έρθει, γιατί μερικοί δε "τα παίρνουν εύκολα τα γράμματα" όπως λέει ο λαός) σε βάθος χρόνου, όχι από τη μία στιγμή στην άλλη. Οπότε στη συγκεκριμένη φάση για το ερώτημα που θέτεις, απλά πληρώνεις το έτοιμο ή κάποιον να σου φτιάξει καινούργιο.

Δημοσ.

Είναι αδύνατον να μάθεις είτε Photoshop, είτε να χρησιμοποιείς σωστά την XHTML με το να σου πει οτιδήποτε, οποιοσδήποτε ή με ένα tutorial/βιβλιαράκι for dummies/ξερωγωτι. Είναι θέμα προσωπικής ικανότητας κι εμπειρίας και δε μεταδίδεται έτσι (αλλά και να μεταδιδόταν, απ'όσο ξέρω τζαμπέ εμπειρία δε πουλάει κανένας, σε κανένα επάγγελμα). Αν είναι η πρώτη σου φορά στη δημιουργία/επεξεργασία γραφικών και στην XHTML δε θα πας μακριά. Τουλάχιστον αν περιμένεις αποτέλεσμα από τον εαυτό σου, αυτό θα έρθει (αν έρθει, γιατί μερικοί δε "τα παίρνουν εύκολα τα γράμματα" όπως λέει ο λαός) σε βάθος χρόνου, όχι από τη μία στιγμή στην άλλη. Οπότε στη συγκεκριμένη φάση για το ερώτημα που θέτεις, απλά πληρώνεις το έτοιμο ή κάποιον να σου φτιάξει καινούργιο.

αυτο ειναι το themes τουλαχιστον τα λεφτα να μεινουν ελλαδα,αν μπορει καποιος ελληνας να μας πει την τιμη του και να προχωρησουμε >>

http://www.templatet.com/demo/magento-template-amazon/

Δημοσ.

Eκτός από σχεδιασμό του template + κόψιμο xhtml για Magento, την συγκεκριμένη εφαρμογή την έχεις ξαναχρησιμοποίησει? Μπορεί να έιναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες e-commerce αλλά απαιτεί γνώσεις και ισχυρό server (είναι απαιτητική σε πόρους).Τέλος να ξέρεις πως το template για Magento είναι πιο δύσκολο από τα συνήθη cms (joomla, wordpress κλπ) οπότε και πιο ακριβό.

Δημοσ.

Eκτός από σχεδιασμό του template + κόψιμο xhtml για Magento, την συγκεκριμένη εφαρμογή την έχεις ξαναχρησιμοποίησει? Μπορεί να έιναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες e-commerce αλλά απαιτεί γνώσεις και ισχυρό server (είναι απαιτητική σε πόρους).Τέλος να ξέρεις πως το template για Magento είναι πιο δύσκολο από τα συνήθη cms (joomla, wordpress κλπ) οπότε και πιο ακριβό.

ειναι το πιο δυσκολο cms με περιεργες διαδρομες και δυσκολες,αλλα το εχω λίωσει,(στην κυριολεξία)την δουλευουμε 9 μηνες και θα λεγα οτι την ξερω αρκετα καλα,απο artibute set μεχρι ανεβασμα αρχειου cvs 10000 προιοντων μαζι με τις φωτογραφίες!!ναι την ξερω αρκετα καλα αλλα παντα υπαρχουν τα δυσκολα δυστηχως!!!

το μονο προβλημα ειναι το template,παροτι γνωριζω joomla και αλλα δεν ασχοληθηκα με αυτο το κομματι ακομα γιατι επερνα ετοιμα ή αλλαζα στα ετοιμα καποια συγκεκριμενα χρωματα,αν μπορεις να με βοηθησεις πανω σε αυτό θα το εκτιμουσα ??

με pm η email στο [email protected]!!

Δημοσ.

Βασικά, η δική μου απορία είναι, πάνω στο eshop της δουλειάς σου θα μάθεις το Photoshop? :o

Πιάσε tutorial κλπ, αλλά μην περιμένεις επιεικώς αξιοπρεπές αποτέλεσμα πριν τα 2-3 χρόνια... Αλλιώς, βρες κάποιο έτοιμο template, πληρωσε το uniqueness, και πειραματίσου σε κάποιο άλλο side project. :rolleyes:

Δημοσ.

Βασικά, η δική μου απορία είναι, πάνω στο eshop της δουλειάς σου θα μάθεις το Photoshop? :o

Πιάσε tutorial κλπ, αλλά μην περιμένεις επιεικώς αξιοπρεπές αποτέλεσμα πριν τα 2-3 χρόνια... Αλλιώς, βρες κάποιο έτοιμο template, πληρωσε το uniqueness, και πειραματίσου σε κάποιο άλλο side project. :rolleyes:

βρηκαμε template και και παραλληλα θα ασχοληθουμε με to fotoshop!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...