skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και αναφέρατε το bash scripting, να πω ότι από την εμπειρία μου ένα προγραμματάκι σε python μπορεί να κάνει μια δουλειά που την κάνει το bash script σε 2 ώρες, μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Η διαφορά στο efficiency δηλαδή είναι χαώδης. Το έχω δει με τα μάτια μου και δεν το πίστευα (μιλάω για επεξεργασία αρχείων με χιλιάδες records βέβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Τέτοιες διαφορές είναι πιο πιθανό να είναι θέμα αλγόριθμου (πχ "φορτωμένο" inner loop) παρά γλώσσας. To κατεξοχήν scripting module της Python Standard Library, το os χρησιμοποιεί, αν δεν κάνω λάθος, όπου μπορεί native function calls του operating system. Το bash φαντάζομαι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα σου μιλάω για περίπτωση χιλιάδων αρχείων με το καθένα να περιέχει μέσα πάνω από χίλια records και να πρέπει να αφαιρέσεις κάτι από όλες τις γραμμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Το xcolors.net το ξέρεις; thanks, Που αναφέρεται αυτό με το block hook; Κάπου στο wiki; το λέει όταν αναβαθμίζει το mkinitcpio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 τζηπλασίτες προσέλθετε https://plus.google.com/u/0/communities/102847081615737716113 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 flashplugin 11.2.202.251-1 marked as outdate and uploaded to testing λέτε να άρχισαν τα χαζά,σαβουροflash από aur και μόνο ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Φιανεται να εχει βγει νεα εκδοση (updated πριν λιγα λεπτα εδω) ># update-flashplugin-nonfree --status Flash Player version installed on this system : 11.2.202.258 Flash Player version available on upstream site: 11.2.202.258 flash-mozilla.so - auto mode link currently points to /usr/lib/flashplugin-nonfree/libflashplayer.so /usr/lib/flashplugin-nonfree/libflashplayer.so - priority 50 Current 'best' version is '/usr/lib/flashplugin-nonfree/libflashplayer.so'. Τωρα γιατι το πηγαν στο testing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ όσα πακέτα έχει τύχει να δω, αν υπάρχει νεότερη εκδοση στο testing την έχουν σαν out of date στο "κανονικό" repo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μου ήρθε εχθές το Arch Linux Handbook v3, το ήθελα να το βάλω στη βιβλιοθήκη μου και να το χαζέψω γενικότερα. Περιττό να πω ότι δεν έχει υπάρξει χειρότερο handbook στην ιστορία. review εδώ: http://www.amazon.com/review/R2XF5MLGXVH7F4/ref=cm_cr_pr_perm?ie=UTF8&ASIN=1477634940&linkCode=&nodeID=&tag= Θα γράψω και στη δικιά μου σελίδα κάποια στιγμή για αυτό. Θα έπρεπε η arch-community να το βγάλει από το schwag άμεσα. Τόσο κακό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μπηκε στην οικογενεια ..το πρωτο μου netbook..ωρα να περαστει arch..μιας και φοραει μια μαλακια meego (linpus απο οτι βλεπω στο τερμιναλ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Με τι DE/WM θα παίξεις; Ποιό netbook είναι; Με γεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Με τι DE/WM θα παίξεις; Ποιό netbook είναι; Με γεια... ευχαριστω αδελφε... ειναι το ACER ASPIRE ONE D270-26CKK BLACK 10.1'' ATOM N2600 2GB 320GB LINUX τωρα απο θεμα γραφικων..ακομα δεν εχω σκεφτει τι να του βαλω...μνημη εχει δοξα το θεο...η καρτα γραφικων ειναι η Intel GMA 3650 οποτε δεν θα το κουρασω το θεμα..με τους ανοιχτους θα παιξω...αλλα κατι που με ανησυχησε ειναι οτι ειδα στο BIOS οτι ελεγε οτι εχει 8ΜΒ μνημη η καρτα....και δεν ξερω ποσο αυτο μπορει να επηρρεασει τα πραγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Παίρνει μνήμη από την RAM, όπως κάνουν οι onboard κάρτες. Το LXDE είναι super για τα netbooks, και πλήρες από πολλές απόψεις. Εγώ βέβαια στο netbook έβαλα tilling-wm (dwm, απλός και χωρίς dependencies) και δεν τον αλλάζω. Απλά την πρώτη φορά που τον βλέπεις αρχίζεις και απορείς για τα ναρκωτικά που μπορεί να παίρνει όποιος τον χρησιμοποιεί, μετά από 10 λεπτά αλλάζεις γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 η καρτα γραφικων ειναι η Intel GMA 3650 Καλο κουραγιο... Αν την κανεις να παιξει, πες μου και μενα τον τροπο... Η 3600 δεν παιζει σε μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλο κουραγιο... Αν την κανεις να παιξει, πες μου και μενα τον τροπο... Η 3600 δεν παιζει σε μενα. Ασε μπλεξαμε , το διαπιστωσα και γω .Μια φορα να παρω μηχανημα και να μην μου τα ζαλισει δεν γινεται... Απο οτι διαβαζα σε φορουμς , οι μονοι σοβαροι οδηγοι για την καρτα αυτη παιζουν σε linpus/meego/fedora-based διανομες και δεν ψηνομαι με την καμμια να περασω τετοια. Του περασα 7αρια που παιζουν ολα αψογα και ησυχασα...ημαρτον πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα