mandos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 και δεν θελω σχολια εεε http://www.msi.com/p...v=Specification Το φορητο ειναι εξωτερικα ταλαιπωρημενο αλλα σκυλι..δουλευει αγογγιστα...οποτε ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ARCH δεν υπάρχουν σχόλια, και εγώ με ένα msi u100 για να έχω στην πλάτη μου (δουλειά σοβαρή στο desktop, είμαι πατροπαράδοτος) για δες εδω: http://www.gentoo-wiki.info/MSI_Megabook_m635#Hotkeys δεν θα δουλέψουν out-of-the-box με κάποιο install, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να τα φτιάξεις, ειδικά της έντασης κάπως μέσω amixer (πρέπει να έχω την εντολή έτοιμη και στο φόρουμ κάπου αν ψάξεις για lirc, αλλιώς αύριο που θα είμαι στο desktop θα στην κάνω paste) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 δεν υπάρχουν σχόλια, και εγώ με ένα msi u100 για να έχω στην πλάτη μου (δουλειά σοβαρή στο desktop, είμαι πατροπαράδοτος) για δες εδω: http://www.gentoo-wi...ok_m635#Hotkeys δεν θα δουλέψουν out-of-the-box με κάποιο install, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να τα φτιάξεις, ειδικά της έντασης κάπως μέσω amixer (πρέπει να έχω την εντολή έτοιμη και στο φόρουμ κάπου αν ψάξεις για lirc, αλλιώς αύριο που θα είμαι στο desktop θα στην κάνω paste) ενδιαφερον λινκ..αλλα δεν βοηθαει πολυ βρηκα ενα πακετακι στο aur , το "hotkey-setup".Στην ουσια ανιχνευει το ειδος του φορητου και φορτωνει το αντιστοιχο προφιλ των hotkeys. Και απο οτι βλεπω εχει και το δικο μου στην λιστα του.Το αρνητικο ειναι οτι ειναι daemon που στηριζεται στο παλιο συστημα με το /etc/rc.d και οπως καταλαβαινεις ..ΔΕΝ τρεχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δεν γουσταρει τελικα...με τιποτα...επαιξα με keycodes , με scancodes , με udev , με ο,τι βαζει ο νους σας τα 3 πληκτρα για τον ηχο δεν γουσταρουν. Δεν ασχολουμαι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 τα παλιά daemons παίζουν με systemd, αυτό: > [unit] Description=LIRC Daemon After=network.target [service] Type=forking EnvironmentFile=/etc/conf.d/lircd.conf PIDFile=/run/lirc/lircd.pid ExecStartPre=/bin/mkdir -p /run/lirc ExecStartPre=/bin/rm -f /dev/lircd ExecStartPre=/bin/rm -f /run/lirc/lircd ExecStartPre=/bin/ln -s /run/lirc/lircd /dev/lircd ExecStart=/usr/sbin/lircd -d $LIRC_DEVICE -P /run/lirc/lircd.pid -H $LIRC_DRIVER $LIRC_CONFIGFILE ExecStopPost=/bin/rm -f /dev/lircd ExecStopPost=/bin/rm -fR /run/lirc [install] WantedBy=multi-user.target το βρήκα online και δεν είναι επίσημο, για το lirc, ίσως μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο για το δικό πρόγραμμα επίσης έτσι πειράζω τον ήχο: > begin prog = irexec button = KEY_KPPLUS config = amixer -c 0 set Master 1dB+ end --- Τώρα θα κάνω μια ερώτηση που δεν έχει γίνει πάλι εδώ μέσα (χα!): μου έδωσαν ένα vps με arch, πρέπει να είναι 2012.09. Eχει systemd μέσα, και το rc.conf έχει μόνο το daemons line. Δεν έχει systemd-analyze και systemctl όμως. Πως να του φερθώ? Είμαι έτοιμος να κάνω ένα -Syu αλλά δε θέλω να σπάσει από την πρώτη μέρα, όχι πριν μάθω να το επαναφέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 @mandos https://wiki.archlinux.org/index.php/Systemd καπου λεει τι να κανεις για πληρη μεταβαση στο systemd. Αλλιως παρε το σκριπτ του τριτωνα , τραβα ενα backup και κανε τον σταυρο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 @mphxths έχω κάνει ήδη μερικές μεταβάσεις σε πληρες systemd, αλλά για κάποιο λόγο το vps δείχνει να είναι σε μια κατάσταση ενδιάμεση. Δεν έχει systemctl, αλλά παρόλα αυτά δεν βλέπω από που φορτώνει το δίκτυο (δεν είναι στο rc.conf οι ρυθμίσεις). Πρέπει πρώτα να λύσω το δίκτυο πριν του κάνω restart... Μην μου μείνει στο εξωτερικό και θέλει να πάω εκεί για login Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Τσεκαρε και αυτο https://wiki.archlinux.org/index.php/Virtual_Private_Server#Moving_your_VPS_from_initscripts_to_systemd και βασικα τσεκαρε αν ειναι εγκατεστημενο και το systemd-sysvcompat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 κλαίω με δάκρυα χαράς και συγκίνησης... [bill@dsg ~]# systemd-analyze && systemd-analyze blameStartup finished in 403ms (kernel) + 366ms (userspace) = 770ms 95ms systemd-udev-trigger.service 86ms systemd-vconsole-setup.service 83ms systemd-sysctl.service 83ms systemd-remount-fs.service 76ms dev-mqueue.mount 76ms [email protected] 73ms dev-hugepages.mount 57ms systemd-logind.service 53ms sys-kernel-debug.mount 36ms tmp.mount 24ms systemd-tmpfiles-setup.service 20ms systemd-udevd.service 17ms dev-xvda2.swap 6ms systemd-user-sessions.service 1ms proc-sys-fs-binfmt_misc.mount ακολούθησα το guide, απλά για το δικτύο είχα κανονική κάρτα (μέσω κάποιου emulation που δεν θέλω να ξέρω πως δουλεύει) thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 To θεμα ειναι οτι στον dedicated server μου (opensuse) ενω ειχα και λειτουργουσα με systemd σημερα ανακαλυπτω οτι δουλευει με τα inits , ενω το systemd ειναι εγκατεστημενο κανονικα... λες να ειναι η μερα που μαμιεται το systemd ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 εγώ το έβγαλα εντελώς το initscripts οπότε δεν έχω αμφιβολίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αμα κανω μαλακια στον σερβερ θελει λεφτα ο γερμανος τεχνικος να το φτιαξει..πρεπει να σκεφτω πολυ ΚΑΛΑ τι σκατα να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ακυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 πως μπορω να τρεξω το arch απο usb εκκηνισιμο εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 πως μπορω να τρεξω το arch απο usb εκκηνισιμο εννοω Γίνεται , εγώ έτσι το τρέχω. Δες και το post που έκανα στο blog μου : http://blog.devcanvas.org/?p=277 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 εγω το θελω για να κανω εγκατασταση στο notebook απο το usb με αυτο που εστειλες γινετε?η ειναι μονο για μονιμη εγκατασταση σε usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα